349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sevindim canım bende merak ediyordum seni..oh ne güzel bol bol konuşursunuz inş bundan sonra kuzum

teşekkür ederim tatlım evetttt inşallah bol konuşmalı günler bizi bekler sen nasılsın canım , askerin?? keyifler yerinde mi?[/QUOTE]
iyiyim bende canım çeyiz almaya başladım bugün evimi hayal ettikçe keyfim yerine geliyor 1 ayın ardından dün askerim ilk defa çarşıya çıktı onu da gördüm 15 gün sonra yanına gidiyorum değmeyin keyfime modundayım yani kuzum

bende bugun yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıcak takımı tencerelerımı aldım kuzum :)ileriye teslımat degıstırebılırımde ılerde

bende bugun yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıcak takımı tencerelerımı aldım kuzum :)ileriye teslımat degıstırebılırımde ılerde

oo bugün çeyiz günümüzmüş yani kuzum insan evine alışveriş yaparken çok mutlu oluyormuş keyif alıyormuş bunu çok iyi anladım bugün güle güle iyi günlerde sevdiceğinle birlikte aşkla kullan inşallah canım benim

gecenlerde senı sordum gormuyordum senı.sevındım adına canım benımkıde 20 gundur koguşcu.umarım sızın ıcın ıyı olur.

Hayırlı olsun kuzum rabbim huzurla kullnamyı nasip etsin nerden nekadara aldın modellerinide isterim yani

kuzum seçtım modellerı değiştirme sansım var.ama suan kıler bunlar.tencereleri bulamadım nette ama kupları siyah .kahvaltı takımı hediye geldı.yoksa sızınde o gun dedıgınız gıbı ben kendım yapıcaktım 12 kısılık kahvaltı takımını.ama bunuda gunluk kullanırım artk .

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım evetttt inşallah bol konuşmalı günler bizi bekler sen nasılsın canım , askerin?? keyifler yerinde mi?
iyiyim bende canım çeyiz almaya başladım bugün evimi hayal ettikçe keyfim yerine geliyor 1 ayın ardından dün askerim ilk defa çarşıya çıktı onu da gördüm 15 gün sonra yanına gidiyorum değmeyin keyfime modundayım yani kuzum [/QUOTE]

hayırlı olsun tatlım mutlu günlerde kullan inşallah sevdiğinle

gecenlerde senı sordum gormuyordum senı.sevındım adına canım benımkıde 20 gundur koguşcu.umarım sızın ıcın ıyı olur.

keyfim yoktu nazlıcım inan içimden hiçbişey yapmak gelmiyordu o kadar zor geçti ki şükür sesini duydum hastalanmış askerim daha iyi olucak inşallah.. öyle mi askerlerimizin isimleri gibi görevleri de ortak artık rahat edicem diyo ama bakalım daha yeniyiz sen nasılsın tatlım kavuşmaya az kaldı için içine sığmıyodur şimdi

evt heyecan var kuzum.akşam bızde atıştık bıraz ceyızden açıldı falan konu konu açtı konusma telefonu kapatmaya gıttı anlıcagın..

hoşgeldin tatlım ben iyiyim çok şükür,havalarda şu sıralar iyi dışarı çıkmak daha keyifli oluyor sen nasılsın bayadır karşılaşmıyoruz..

Çok şükür iyim bende canım uzun zamandır girmiyorum ben arada size bi bakıp kaçıyorum kendimi iyi hisetmiyorum bu aralar ya nie böyle oldum bilmiyorum

Çok şükür iyim bende canım uzun zamandır girmiyorum ben arada size bi bakıp kaçıyorum kendimi iyi hisetmiyorum bu aralar ya nie böyle oldum bilmiyorum

evet canım dikkatimi çekti karşılaşmıyoruz bayadır:26: askerini özlemişsindir kolay değil ki şuan ki yaşadığımız ama geçiyo bak günden güne daha da yaklaşıyoruz sevdiklerimize biraz daha sabra ihtiyacımız var sanırım

evet canım biraz daha sabıra ihtiyacımız var galiba günler yaklaştıkça dahada zor oluyo sanki neyse Bugünlerede şükür 155 nerde 75 nerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…