349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bartına geldik kızlar sıkmayın canınızı,hüzün hüznü getirir atın üstünüzden kötü enerjiyi yarısını geçtik Allahın izniyle biticek biran önce
bugünkü şafak ikonumuz yarıyı geçtik diye bayrak sallıyor bize

Günaydın arkadaşlar şafağımız 74
Bugün ikoncanımız beyaz bayrak açıyor
Güzel vatanımızdan BARTINımızdayız BARTINa selam yola devam(ben aslında amasra demek istiyorum okadar begeniyorumki görmek istedigim yerlerden biridir birgün muhakkak gidecegim)

BARTINımızın neyi meşhurmuş bakalım?

Amasra Kalesi, İnkum Plajı, Bartın Çayı,lezzetli çilekleri tel kırması,meşhur yemekleri;Pumpum çorbası, yumurtalı isbut, kabak burması, Amasra salatası.

Son düzenleme:
Kizlar hisar ve karaca arasinda kaldm set olarak alacagim icin bi takim ondan bi takim ondan yapamiyrm sizce hangisi?

Kizlar hisar ve karaca arasinda kaldm set olarak alacagim icin bi takim ondan bi takim ondan yapamiyrm sizce hangisi?

Kuzum günaydın eger set halinde istiyorsan hisarı öneririm karacadan çok şikayet duydum ben kullanmadım bilmiyorumda ama duyduklarıma göre hisar daha iyimiş hisarda kullanmadım ama nedesem yalanmı olcak şimdi ya ben setlerin içindekileri tam begenemiyorum ya pahalı oluyor ama ayrı ayrı kendim alıyorum napıyım Ama yinede hisar

günaydın yarenlerim

sonunda bartın'a gelmişiz..aman da zaman ne çabuk geçiyormuuuuşşşş (iç ses: hııı hııı tabi )

kızlar dün askerimle konuştum, ayağını incitmiş..dolabın üstünden bişi almak için sandalyenin üstüne çıkmış, sandalye kayınca ayağı iki dolap arasın da sıkışmış :26: iğne falan olmuş..dün gece telefon da anlatırken içim gitti resmen ( üstüne ne dedi biliyormusunuz..düştüm o kadar keşke ayağım kırılsaydı, 35 gün izin veriyolar şafaktan düşüyolar dedi şafak sıkıştırmaya başladı onu sürekli moral veriyorum az kaldı bitti diye..

Son düzenleme:

Canim modelleri ayri ayri secicem ama mesela hisarsa hosarin yemek takimlarindan hangisini istyosam kahvalti olarak hangisini istiosam tencere tavada ayni sekilde normalde 4.500 tutuyodu ama suan indirim var ben 2.500 oluyo bende firsattan istifade edeyim dedm daha sonra alicaktim yoksa

Ay canım benim çok geçmiş olsun orda nasıl bir psikolojideler bunu böyle daha iyi anlıyoruz baksana kırılmasına bile razı ya inşallah sıkıştırıyor artık özlem tavan yapınca ama geçiçek rabbimin izniyle

Ozaman güzel kuzum kendin set yapıyorsan hisarında çokgüzel yemek takımları var biliyorum bana göre hisar tabiki son karar senin büyük parçalarını al bence aradan çıkarmış olursun rahat rahat tamamlarsın hazırlıklarını tatlım iyi düşünmüşsün bu fırsat kaçmaz

Ayy gecmis olsun canim Allahim sifa versin.. Evet baya baya artik zaman gectikce sklmalari cogaliyo benimkide kiyamam benim gunlerim oyle boyle gecio sen orda kendine sknti yapmadan eglenceli gecir diyo evdeym 1 haftadr sklrsin sen gt arkadaslarinla gorus diyo kiyamam ben ona:))

sağol canım ya..şişmiş ayağı ama iyiyim çok az ağrı var dedi..ya da ben üzülmeyeyim diye öyle söyledi..oyy senin askerin de çok düşünceliymiş..haklı ama sanki dışarda zaman daha yavaş geçiyo gibi..ben öyle hissediyorum en azından..

aynen canım ya çok saol kuzum inşallah benden saklamıyordur da gerçekten durum o kadar kötü değildir..eskiden her telefon konuşmamızda çok az kaldı diye bana moral veriyordu şimdi acaba izin mi alsam seni görmek için, oraya mı gelsem diyo..

300 parcalik set tatlim gunluk yemek takimida var icinde
89parca catal kask bcak seti
86 porselen yemek takimi
42 kahvaltlk takim
24 gunluk yemek takimi
23 celik cay seti
9 teflon tencere seti
9 celik tencere seti
6 sahan seti
4 celik cezve seti
4 caydanlik ve demlik seti
3 6lt duduklu tencere seti
1 ahsap ckb sandigi

Yanindada rowenta elektrkli supurge hediyeymis ayrica simdi gordum onuda

Yanindada rowenta elektrkli supurge hediyeymis ayrica simdi gordum onuda

Ay maşallah canım ya bunlar nekadar fazla bütün ihtiyaçlarını çıkartıyor aradan ben bir yemek takımına 1500 verdim şimdi 2500da tenceremle çatalbıçagıma vericem 5000 rahat böyle bir takım oluşturmama gidicek ama vazgeçemiyorum işte ben o modellerden sorun bu :18: birde hediyesi var çokgüzel kaçırma kuzum bu fırsatı hisarın sahan setini alıcam birkaç ay sonra bende bayılıyorum 3lü olana

İsin garip tarafi ben hic anlamiyrm annem almamiz gerek dedi alalim dedm ben hala ufak tefek seylere bakip duruyomusum bunu takim alalim sonra istedklerini kendin ayri al dedi tamam dedm artik:) ayy ama cok heycanli yaa boyle ceyiz almak felan ben yarin desnlerine karar vermeye gidicem insallah:) az kaldi 2 bucuk ay gelince artik ev esya bide dktrcem gelinlik kina elbisemfelan onlarla ugrasmaktan bunlara firsat kalmazdi iyi oldu:)

Canim aldklarinin modellerini gondereblrmisin ben telefndan giriyrm burdan nasil atilir bilemedm atamiyrm hic sen atablrsen resmlerine bakayim yarin secicem fkrm olsun

Canim aldklarinin modellerini gondereblrmisin ben telefndan giriyrm burdan nasil atilir bilemedm atamiyrm hic sen atablrsen resmlerine bakayim yarin secicem fkrm olsun

Hisardan almadım ama ben kuzum jumbodan tercih ettim model istersen yine gönderebilirim aldıgım ve alıcaklarımı hisarın sahan setini ayrıca alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…