selam canım, bende aynı durumdayım Eki Görüntüle 646278
Kizlar hisar ve karaca arasinda kaldm set olarak alacagim icin bi takim ondan bi takim ondan yapamiyrm sizce hangisi?
Kuzum günaydıneger set halinde istiyorsan hisarı öneririm karacadan çok şikayet duydum ben kullanmadım bilmiyorumda ama duyduklarıma göre hisar daha iyimiş hisarda kullanmadım ama nedesem yalanmı olcak şimdi ya ben setlerin içindekileri tam begenemiyorum ya pahalı oluyor ama ayrı ayrı kendim alıyorum napıyım Ama yinede hisar
günaydın yarenlerim
sonunda bartın'a gelmişiz..aman da zaman ne çabuk geçiyormuuuuşşşş(iç ses: hııı hııı tabi )
kızlar dün askerimle konuştum, ayağını incitmiş..dolabın üstünden bişi almak için sandalyenin üstüne çıkmış, sandalye kayınca ayağı iki dolap arasın da sıkışmış :26: iğne falan olmuş..dün gece telefon da anlatırken içim gitti resmen( üstüne ne dedi biliyormusunuz..düştüm o kadar keşke ayağım kırılsaydı, 35 gün izin veriyolar şafaktan düşüyolar dedi şafak sıkıştırmaya başladı onu sürekli moral veriyorum az kaldı bitti diye..
Canim modelleri ayri ayri secicem ama mesela hisarsa hosarin yemek takimlarindan hangisini istyosam kahvalti olarak hangisini istiosam tencere tavada ayni sekilde normalde 4.500 tutuyodu ama suan indirim var ben 2.500 oluyo bende firsattan istifade edeyim dedm daha sonra alicaktim yoksa
günaydın yarenlerim
sonunda bartın'a gelmişiz..aman da zaman ne çabuk geçiyormuuuuşşşş(iç ses: hııı hııı tabi )
kızlar dün askerimle konuştum, ayağını incitmiş..dolabın üstünden bişi almak için sandalyenin üstüne çıkmış, sandalye kayınca ayağı iki dolap arasın da sıkışmış :26: iğne falan olmuş..dün gece telefon da anlatırken içim gitti resmen( üstüne ne dedi biliyormusunuz..düştüm o kadar keşke ayağım kırılsaydı, 35 gün izin veriyolar şafaktan düşüyolar dedi şafak sıkıştırmaya başladı onu sürekli moral veriyorum az kaldı bitti diye..
Ayy gecmis olsun canim Allahim sifa versin.. Evet baya baya artik zaman gectikce sklmalari cogaliyobenimkide kiyamam benim gunlerim oyle boyle gecio sen orda kendine sknti yapmadan eglenceli gecir diyo evdeym 1 haftadr sklrsin sen gt arkadaslarinla gorus diyo kiyamam ben ona:))
Ay canım benim çok geçmiş olsun orda nasıl bir psikolojideler bunu böyle daha iyi anlıyoruz baksana kırılmasına bile razı yainşallah sıkıştırıyor artık özlem tavan yapınca ama geçiçek rabbimin izniyle
Ozaman güzel kuzum kendin set yapıyorsan hisarında çokgüzel yemek takımları var biliyorum bana göre hisar tabiki son karar senin büyük parçalarını al bence aradan çıkarmış olursun rahat rahat tamamlarsın hazırlıklarını tatlım iyi düşünmüşsün bu fırsat kaçmaz
300 parcalik set tatlim gunluk yemek takimida var icinde
89parca catal kask bcak seti
86 porselen yemek takimi
42 kahvaltlk takim
24 gunluk yemek takimi
23 celik cay seti
9 teflon tencere seti
9 celik tencere seti
6 sahan seti
4 celik cezve seti
4 caydanlik ve demlik seti
3 6lt duduklu tencere seti
1 ahsap ckb sandigi
300 parcalik set tatlim gunluk yemek takimida var icinde
89parca catal kask bcak seti
86 porselen yemek takimi
42 kahvaltlk takim
24 gunluk yemek takimi
23 celik cay seti
9 teflon tencere seti
9 celik tencere seti
6 sahan seti
4 celik cezve seti
4 caydanlik ve demlik seti
3 6lt duduklu tencere seti
1 ahsap ckb sandigi
Yanindada rowenta elektrkli supurge hediyeymis ayrica simdi gordum onuda
Ay maşallah canım ya bunlar nekadar fazla bütün ihtiyaçlarını çıkartıyor aradanben bir yemek takımına 1500 verdim şimdi 2500da tenceremle çatalbıçagıma vericem 5000 rahat böyle bir takım oluşturmama gidicek ama vazgeçemiyorum işte ben o modellerden sorun bu :18: birde hediyesi var çokgüzel kaçırma kuzum bu fırsatı hisarın sahan setini alıcam birkaç ay sonra bende bayılıyorum 3lü olana
Ay maşallah canım ya bunlar nekadar fazla bütün ihtiyaçlarını çıkartıyor aradanben bir yemek takımına 1500 verdim şimdi 2500da tenceremle çatalbıçagıma vericem 5000 rahat böyle bir takım oluşturmama gidicek ama vazgeçemiyorum işte ben o modellerden sorun bu :18: birde hediyesi var çokgüzel kaçırma kuzum bu fırsatı hisarın sahan setini alıcam birkaç ay sonra bende bayılıyorum 3lü olana
Canim aldklarinin modellerini gondereblrmisin ben telefndan giriyrm burdan nasil atilir bilemedm atamiyrm hic sen atablrsen resmlerine bakayim yarin secicem fkrm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?