349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi yapmışsın bencede tatlım okadar alınıcak eksikler varki biryerden başlamak lazım ve tamamlamaya gayret etmek ben bunları bu sene tamamlıycam nevresimleri havlularıda ocaga kadar bitimeyi düşünüyorum ocaktan sonrada elektrikli küçük ev ve el aletlerine girişicem onlarda çok zaman alıyor taksitle hepsini bitiriyim borcum kalmasın dügünden sonraya istiyorum tatlım daha bunun gelinligi damatlıgı evi beyaz eşyaları salon takımı var çok heyecanlı bir okadarda stresli işler ama napalım rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Canım benim özlediler artık sabırsızlanıyor insan senin gitme gibi bir ihtimalin yoktu dimi gitsen birgünde olsa ona iyi gelicektir

Aldgin takimlari gonder tatlim farketmez markasi ben karemi yuvarlakmi yemek takimi alsam onada karar veremedmki?

Bu arada kizlar tesettrlu gelin olacak olanlar model secimi yaptinizmi ben kinadada kapali olucagm icin modellere bakiyrm simdiden ama karar veremiyrm dikim yaptrcam sectikten sonra eger bilen bakan varsa yardimci olursa sevinirim bunlari simdiden dusunmemiz gerekiyo sanrm sonra isler hizli oluyo biz ramazandan sonra yapmayi dusunuyrz insallah yetismezse kurban bayramindan sonra Allahin izniyle:)

çok hoşsun canım yaaa. güldüm mesajına

ikonumuza da bakalım neymiş..... bartına'a da geldik... darısı ankara'ya inşallah.

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.aynen ole gunler azaldıkca sıkılmalar zaman gecmemesınden yana cok sıkayetler baslıcak.mecburuz morel vermeye az kaldı zaten emın olunkı hızlı gecıcek bu gunler anı olarak hayatınızda kalıcak..

Aldgin takimlari gonder tatlim farketmez markasi ben karemi yuvarlakmi yemek takimi alsam onada karar veremedmki?

Tamam tatlım gönderiyim ben yuvarlak tercih etmedim tam keskin karede degil dikdörtgen gibi aldım yamuk yumugum çatal-bıçakla tencere setinide karar verdim sadeece alınmayı bekliyorlar rabbim nasip ederse inşallah

Yemek takımım bayağı küçük çıkıyor resim tatım büyük halini bulamadım üzerine tıklayınca büyüyor gibi ama kolilerde çıkartıpda çekememde

çok hoşsun canım yaaa. güldüm mesajına

Öyle degilmi ama bu hasrete dayanamaz artık bebişte off agızlarının suları akıyorda yüzüne degiyorya keyfi çok güzel ya rabbim inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla tatlım

Son düzenleme:

guzeller canım bende sade sevıyorum fazla desenlı sevmıyorum.dun neler gosterdıler yok dedım dıyorlar canım ama bıraz gosterıs olmalı yenı gelın olucaksın

guzeller canım bende sade sevıyorum fazla desenlı sevmıyorum.dun neler gosterdıler yok dedım dıyorlar canım ama bıraz gosterıs olmalı yenı gelın olucaksın

Alırken annemde dedi çok sade azcık desenli olsun kafamı bile karıştırdılar orda ama vazgeçmedim 2yıldır bu modeli begeniyorum ne modeller çıktı degişmedi fikrim degişmezdide bu saatten sonra teşekkürler kuzum seninkilerde sade çok güzeller

Ne hikmettir iki gündür bizimki ile tartısıyoruz.poffff akşamdan kızgındım bugun trıp atıyoruz dıye bırde ustune soru sordu banamı dıyorsun dedım yok bilmem ne dıyınce ıyıce cıldırdım kapattım feysı msn yı çeyiz konusundada milletin annesi al der benım annemde alma dıye hevesımı kırıyor..

Son düzenleme:

Canım askerinide şafak sıkıştırıyor artık sabırsızlanıyor herşey için sanırım biraz daha alttan alsan kuzum senin içinde zor herşey biliyorumda son günler huzursuz olmayın artık sevinmeniz gerek yediniz bitirdiniz maşallah

Öyle degilmi ama bu hasrete dayanamaz artık bebişte off agızlarının suları akıyorda yüzüne degiyorya keyfi çok güzel ya rabbim inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla tatlım

aminnnn. inşallah. ben çocuk hastasıyım eşim de öyle zaten. gelse de keşke hemen hamiş olsam bana hala askerden laf yetiştiriyor. yumurtlama gününe denk getir gelişini diye. o kadar sabırsız ve o kadar çok istiyor. tabi rabbim bilir ne zaman olacağını. isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah rabbim.

Amin canım inşallah eşin geldiginde burayada yazmak nasip olur hamiş haberini bekliyorum dörtgözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…