- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İsin garip tarafi ben hic anlamiyrm annem almamiz gerek dedi alalim dedm ben hala ufak tefek seylere bakip duruyomusum bunu takim alalim sonra istedklerini kendin ayri al dedi tamam dedm artik:) ayy ama cok heycanli yaa boyle ceyiz almak felan ben yarin desnlerine karar vermeye gidicem insallah:) az kaldi 2 bucuk ay gelince artik ev esya bide dktrcem gelinlik kina elbisemfelan onlarla ugrasmaktan bunlara firsat kalmazdi iyi oldu:)
aynen canım yaçok saol kuzum inşallah benden saklamıyordur da gerçekten durum o kadar kötü değildir..eskiden her telefon konuşmamızda çok az kaldı diye bana moral veriyordu şimdi acaba izin mi alsam seni görmek için, oraya mı gelsem diyo..
İyi yapmışsın bencede tatlım okadar alınıcak eksikler varki biryerden başlamak lazım ve tamamlamaya gayret etmek ben bunları bu sene tamamlıycam nevresimleri havlularıda ocaga kadar bitimeyi düşünüyorum ocaktan sonrada elektrikli küçük ev ve el aletlerine girişicem onlarda çok zaman alıyor taksitle hepsini bitiriyim borcum kalmasın dügünden sonraya istiyorum tatlım daha bunun gelinligi damatlıgı evi beyaz eşyaları salon takımı var çok heyecanlı bir okadarda stresli işler ama napalım rabbim gönlümüze göre versin inşallah
İnşallah canım rabbim seninde hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bir bebiş evin neşesi tabiki herşeyin hayırlısı askerin gelince bu sıkıntılarda biticektir inşallah ee okadar hasretin üzerine bebişte fazla bekletmez artık
İyi akşamlar canım çok sevindim senin için zorlu bir süreçti rabbim sabrını veriyor çok geçmiş olsun tatlım atlattı ama bak inşallah bundan sonra bir durum olmaz askerin yerinde rahat eder çok sevindim canım hayırlısı olsun
günaydın yarenlerim
sonunda bartın'a gelmişiz..aman da zaman ne çabuk geçiyormuuuuşşşş(iç ses: hııı hııı tabi )
kızlar dün askerimle konuştum, ayağını incitmiş..dolabın üstünden bişi almak için sandalyenin üstüne çıkmış, sandalye kayınca ayağı iki dolap arasın da sıkışmış :26: iğne falan olmuş..dün gece telefon da anlatırken içim gitti resmen( üstüne ne dedi biliyormusunuz..düştüm o kadar keşke ayağım kırılsaydı, 35 gün izin veriyolar şafaktan düşüyolar dedi şafak sıkıştırmaya başladı onu sürekli moral veriyorum az kaldı bitti diye..
Yanindada rowenta elektrkli supurge hediyeymis ayrica simdi gordum onuda
Aldgin takimlari gonder tatlim farketmez markasi ben karemi yuvarlakmi yemek takimi alsam onada karar veremedmki?
Tamam tatlım gönderiyim ben yuvarlak tercih etmedim tam keskin karede degil dikdörtgen gibi aldım yamuk yumugumçatal-bıçakla tencere setinide karar verdim sadeece alınmayı bekliyorlar rabbim nasip ederse inşallah
Eki Görüntüle 646425
Eki Görüntüle 646426
Eki Görüntüle 646427
çok hoşsun canım yaaa. güldüm mesajına
Tamam tatlım gönderiyim ben yuvarlak tercih etmedim tam keskin karede degil dikdörtgen gibi aldım yamuk yumugumçatal-bıçakla tencere setinide karar verdim sadeece alınmayı bekliyorlar rabbim nasip ederse inşallah
Eki Görüntüle 646425
Eki Görüntüle 646426
Eki Görüntüle 646427
guzeller canım bende sade sevıyorum fazla desenlı sevmıyorum.dun neler gosterdıler yok dedım dıyorlar canım ama bıraz gosterıs olmalı yenı gelın olucaksın
Ne hikmettir iki gündür bizimki ile tartısıyoruz.poffff akşamdan kızgındım bugun trıp atıyoruz dıye bırde ustune soru sordu banamı dıyorsun dedım yok bilmem ne dıyınce ıyıce cıldırdım kapattım feysı msn yıçeyiz konusundada milletin annesi al der benım annemde alma dıye hevesımı kırıyor..
Öyle degilmi ama bu hasrete dayanamaz artık bebişteoff agızlarının suları akıyorda yüzüne degiyorya keyfi çok güzel ya rabbim inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla tatlım
aminnnn. inşallah. ben çocuk hastasıyım eşim de öyle zaten. gelse de keşke hemen hamiş olsambana hala askerden laf yetiştiriyor. yumurtlama gününe denk getir gelişini diye. o kadar sabırsız ve o kadar çok istiyor. tabi rabbim bilir ne zaman olacağını. isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?