349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canimm beniiim gule gule kullan bende begendm vkararli olmanda cok guzel ama ben daha once hic dusunmemistim ceyizde ne alinir simdi ogrenyrm sanrm simdi bian karsilasincada garipsedm ama bende sade şık istyrm insallah hisarda bulablrm istedigimi

ne sıkıntılı bırgun böle....

Canim senin safak az kaldikca skstryo sanrm sabrsizlik artiyo ama iyi tarafindan bak biz suan senin safaginda olmayi ne cok isterdik sen kavustugunda dahi biz hala safak sayiyo olucaz.. Ceyiz isinede takilma hepsi hallolur annende belki simdiden alma hemn alir evine goturrz acisindan alma demistir.. Askerinlede bu son gunleri iyi gecrmeni cok isterm cunku artik cok ciddi kararlar alma asamasindasiniz ve surda 29 gun sonraydi sanrm ben telefnda oldugum icin goremiyrm safagini ama az kaldigini biliyorum az daha cok az daha sabr sonra biticek hepsi insallah

Zeynepciim yemek takimini yeni gorebldm guzelmis gercekten yakinlastrdmda kareler cok sert duruslu geliodu bana yuvarlakta cok alışıldk oyuzden bende boyle yamuk yumuk secsem iyi olacak sanrm:)

Zeynepciim yemek takimini yeni gorebldm guzelmis gercekten yakinlastrdmda kareler cok sert duruslu geliodu bana yuvarlakta cok alışıldk oyuzden bende boyle yamuk yumuk secsem iyi olacak sanrm:)

Bende aynen senin gibi düşündüm tatlım yuvarlaklardan sıkılmıştım farklı birşey istiyordum karelerde çok net oluyordu orta yollu bulabildim sonunda inşallah seninde gönlündeki model olur bu dedigin bir model çıkar karşına kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım benim özlediler artık sabırsızlanıyor insan senin gitme gibi bir ihtimalin yoktu dimi gitsen birgünde olsa ona iyi gelicektir

canımm kusura bakma geç cevap veriyorum, malum dersler..

yok kuzum ya..ben onun yanına gidemiyorum çok uzak..hayırlısı ile o benim yanıma dönecek inşallah

bu arada çeyizini şimdi gördüm nehirnilim :)

gerçekten çok güzel, güle güle mutlulukla kullanılırsın inşallah..

bu arada çeyizini şimdi gördüm nehirnilim :)

gerçekten çok güzel, güle güle mutlulukla kullanılırsın inşallah..

Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim daha tencere ve çatalbıçak duruyor yazın alıcam onlarıda inşallah yavaş yavaş alıyorum zaman bol rabbim gönlümüze göre versin

Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim daha tencere ve çatalbıçak duruyor yazın alıcam onlarıda inşallah yavaş yavaş alıyorum zaman bol rabbim gönlümüze göre versin

maşallah kuzum sen yine yavaş yavaş çeyizi düzmeye başlamışsın..ayıptır söylemesi benim çeyiz olarak 1 çay kaşığım bile yok Allah nasip ederse iş başı yaptığımda alıcam..ama annem danteldi falan onların hepsini çoktan yapmış

Geldik Şırnak'a..Allah oradaki askerlerimizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..
Bugünkü ikonumuz bizimde ellerimiz bir an önce kavuşsun inşallah

Günaydın arkadaşlar şafağımız 73
İkoncanlarımız kavuşmayı gösteriyor inşallah

Bugün güzel vatanımızdan ŞIRNAKtayız ŞIRNAGımıza selam yola devam

ŞIRNAK neyiyle meşhurmuş bakalım ?
Cudi Dağı, Kasrik Boğazı, Habur Sınır Kapısı, Mem-u Zin Türbesi yemekleri;Kutlık, serbıdev, hekeheşandi, şımşıpe, meyre, bırınzer, mahmılatık, fıreydin, suryaz.

günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepinize. artık 2 aya düşmemize pek bişey kalmadı bizi usandırdı ama geçiyor işte. c.tesi günü bildiğiniz üzere gittim kızlar askerimi görmeye şaka gibi telefonda birbirimize soyluyorduk zaman çok çabuk geçicek diye bukdarnı hiç tahmin etmezdim sanki yanına gidişimle dönüşüm bir oldu rüya hayal onun gibi birşeydi işte eve geldiğimde özlemim kaldığı yerdeydi hiç eksilmedi aksine arttı. çok zor onu orda bırakıp geri dönmek ben kötü oldum kızlar zor yani görmek başka dert görmemek başka dert

Canım benim çok sevindim çok merak etmiştim nasıl geçti diye dogru diyorsun dönerkende insan bir okadar zorlanıyor ama görüyoruz hasret dinmiyor ama sevdiginin kokusunu duyabilmek çok güzel bende inşallah bu hafta sonu olabilir %80 olmazsa birdahaki hafta sonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…