Tamam tatlım gönderiyim ben yuvarlak tercih etmedim tam keskin karede degil dikdörtgen gibi aldım yamuk yumugumçatal-bıçakla tencere setinide karar verdim sadeece alınmayı bekliyorlar rabbim nasip ederse inşallah
Eki Görüntüle 646425
Eki Görüntüle 646426
Eki Görüntüle 646427
ne sıkıntılı bırgun böle....
Zeynepciim yemek takimini yeni gorebldm guzelmis gercekten yakinlastrdmda kareler cok sert duruslu geliodu bana yuvarlakta cok alışıldk oyuzden bende boyle yamuk yumuk secsem iyi olacak sanrm:)
Canım benim özlediler artık sabırsızlanıyor insan senin gitme gibi bir ihtimalin yoktu dimi gitsen birgünde olsa ona iyi gelicektir
canımm kusura bakma geç cevap veriyorum, malum dersler..
yok kuzum ya..ben onun yanına gidemiyorum çok uzak..hayırlısı ile o benim yanıma dönecek inşallah
bu arada çeyizini şimdi gördüm nehirnilim :)
gerçekten çok güzel, güle güle mutlulukla kullanılırsın inşallah..
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim daha tencere ve çatalbıçak duruyor yazın alıcam onlarıda inşallah yavaş yavaş alıyorum zaman bolrabbim gönlümüze göre versin
bartın sevdiğimi benden aldın ama şafak gibi sende geçip gideceksin..(
benim sevdiğimi alan şehir ısparta.. inşallah o güne de geliriz... bir an önce.. çok sıkıldım artık ama.
Günaydın asker yarenlerii..Nasılsınız??
bugun ki şafak ikonuGaziantep...
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepinize. artık 2 aya düşmemize pek bişey kalmadı bizi usandırdı ama geçiyor işte. c.tesi günü bildiğiniz üzere gittim kızlar askerimi görmeye şaka gibi telefonda birbirimize soyluyorduk zaman çok çabuk geçicek diye bukdarnı hiç tahmin etmezdim sanki yanına gidişimle dönüşüm bir oldu rüya hayal onun gibi birşeydi işte eve geldiğimde özlemim kaldığı yerdeydi hiç eksilmedi aksine arttı. çok zor onu orda bırakıp geri dönmek ben kötü oldum kızlar zor yani görmek başka dert görmemek başka dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?