349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ister istemez hüzün oluyor canım bunun önüne geçemeyiz. sende git gör biran önce sevdiceğini fakat mümkünse 1 günde olsa kalın derim muhakkak çok daha farklı olur diye düşünüyorum...

ister istemez hüzün oluyor canım bunun önüne geçemeyiz. sende git gör biran önce sevdiceğini fakat mümkünse 1 günde olsa kalın derim muhakkak çok daha farklı olur diye düşünüyorum...

İnşallah kuzum evci çıkarabilirsek bir sorun olmazsa 2gün kalıcam orda buldum yollarınıda evci çıkarmak tek sorun şuan :18:herşekildede orda bırakıp gelmek yine çok üzücek tatlım napalım özlemimiz o an gidiveriyor bunada deger

selamlar kızlarr .. ya bu teskereyi nerden düzenliyodukk acabaa ?:44::44:

ahh kuzumm darısı başımıza ama cidden dediğin gibi gitsen bir dert gitmesen ayrı dert...

selamlar kızlarr .. ya bu teskereyi nerden düzenliyodukk acabaa ?:44::44:
merhaba canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oradan düzenleyebilirsin.

selam kızlaaar plakalara başlayınca daha mı hızlı geçmeye başladı ne her akşam yatarken boyuyorum haritamı iyi oluyor motive ediyor beni bu ayın sonunda gitmeyi düşünüyorum ben de inşallah şafak kaç diyorum bizimkine benim gideceğim günü sayıyor ama çok özlediiimmm

tabıkı orda bırakıp gelmek zor canım.ama olsun genede sana bır morel olucak emın olkı bu 2 ay daha ıyı olucak senın ıcın.uzulme sakınnn .

Hoşgeldin canım inşallah 30lara kadar düşücez hızlı gibi gidip görmelerimizde olunca onların heyecanıyla birkaç gün geçyor anlamadan inşallah gidersin sende görürsün eşini canım bende ya buhafta sonu yada haftaya düşünüyorum bakalım nezamana kısmetse inşallah
ıyıyım canım bıldıgın gıbı devam bakalım..olur kuzum nece ıkonlar olucak dahaa

İnşallah canım benim ben zaten bu ikonu görmek istiyorum biran önce

yolunu bulmuş olmana çok sevindim inşallah dilediğn gibi olur senin yolunda çok uzun evci çıkartırsanız süper olucak dualarım sneinle tatlım

ahh kuzumm darısı başımıza ama cidden dediğin gibi gitsen bir dert gitmesen ayrı dert...

merhaba canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oradan düzenleyebilirsin.

amin canım allah hepinize tez günde görmeyi sarılmayı kokusunu almayı nasip etsin... hiç etrafa aldırış etmedik valla dilediğimiz gibi öpüşük koklaştık ama izmirde olmamız avantajdı heryerde olmaz heryer kaldırmaz herhalde dönüş kötü dayanılması zor ama elimizdeki imkanları kabullendik sanırım artık öyüzden gidip gör en kısa zamanda

tabıkı orda bırakıp gelmek zor canım.ama olsun genede sana bır morel olucak emın olkı bu 2 ay daha ıyı olucak senın ıcın.uzulme sakınnn .

olmaz olurmu çok mutlu oldum onu öle gördüğüme çok iyi görünüyordu kilo vermiş göbek gitmiş çok dinç görünüyordu kıskandım valla benimde acill zayıflamam lazım ben daha güzel görünmeliyim :)))) şaka bi yana onu görmek herşeye değer

Amin canımcım inşallah çok sağol kuzum benim bu hafta olursa sıkıntısız çok rahat olucam ama haftaya kalırsa biraz sıkıntılı işte ben rahatım o tersi ben sorunlu o rahat karışık durumlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçiçek bugünlerde bakmışız mayıs 17 askerlerimize artık kavuşuyoruz

aminnn canım bende biletimi aldım 30una ama ben karsa gidiyorum elini tutabilsem yeter galiba gerçektende alışmak diye bir şey yok insan mecburen kabulleniyor bakalım nasıl olacak :44:

hadi hayırlısı kuzum herşey gönlünce olsun

Amin kuzum benim inşallah rabbim gönlümüze göre versin inşallah sende sorunsuz gider askerini görür gelirsin gördükten sonra sabırsızlanıcaz biraz kavuşmak için ama olsun herşeye deger

heheh valla ben acemiyken yanina gidebilmek icin anneme ya amasyaya gonder beni ya da karsa dedim o da tabiki amasyaya git dedi. Simdi karsa gidecegimi duysa yuregine iner kadincagizin hayirlisi artik :-D

Aman Allah korusun tatlım napalım söylüyoruz pembe yalancıklar herşey aşk için elden başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…