Canım benim çok sevindim çok merak etmiştim nasıl geçti diye dogru diyorsun dönerkende insan bir okadar zorlanıyor ama görüyoruz hasret dinmiyor ama sevdiginin kokusunu duyabilmek çok güzelbende inşallah bu hafta sonu olabilir %80 olmazsa birdahaki hafta sonuna
ister istemez hüzün oluyor canım bunun önüne geçemeyiz. sende git gör biran önce sevdiceğini fakat mümkünse 1 günde olsa kalın derim muhakkak çok daha farklı olur diye düşünüyorum...
ahh kuzumm darısı başımıza ama cidden dediğin gibi gitsen bir dert gitmesen ayrı dert...günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepinize. artık 2 aya düşmemize pek bişey kalmadı bizi usandırdı ama geçiyor işte. c.tesi günü bildiğiniz üzere gittim kızlar askerimi görmeye şaka gibi telefonda birbirimize soyluyorduk zaman çok çabuk geçicek diye bukdarnı hiç tahmin etmezdim sanki yanına gidişimle dönüşüm bir oldu rüya hayal onun gibi birşeydi işte eve geldiğimde özlemim kaldığı yerdeydi hiç eksilmedi aksine arttı. çok zor onu orda bırakıp geri dönmek ben kötü oldum kızlar zor yani görmek başka dert görmemek başka dert
merhaba canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oradan düzenleyebilirsin.selamlar kızlarr .. ya bu teskereyi nerden düzenliyodukk acabaa ?:44::44:
Günaydın kuzum iyim çok şükür sen nasılsınohh şafak ikonunu çok seviyorum ama ben benimde o olmalı biran önce :84:
günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum hepinize. artık 2 aya düşmemize pek bişey kalmadı bizi usandırdı ama geçiyor işte. c.tesi günü bildiğiniz üzere gittim kızlar askerimi görmeye şaka gibi telefonda birbirimize soyluyorduk zaman çok çabuk geçicek diye bukdarnı hiç tahmin etmezdim sanki yanına gidişimle dönüşüm bir oldu rüya hayal onun gibi birşeydi işte eve geldiğimde özlemim kaldığı yerdeydi hiç eksilmedi aksine arttı. çok zor onu orda bırakıp geri dönmek ben kötü oldum kızlar zor yani görmek başka dert görmemek başka dert
Hoşgeldin canım inşallah 30lara kadar düşücez hızlı gibi gidip görmelerimizde olunca onların heyecanıyla birkaç gün geçyor anlamadanselam kızlaaarplakalara başlayınca daha mı hızlı geçmeye başladı ne her akşam yatarken boyuyorum haritamı iyi oluyor motive ediyor beni bu ayın sonunda gitmeyi düşünüyorum ben de inşallah şafak kaç diyorum bizimkine benim gideceğim günü sayıyor ama çok özlediiimmm
ıyıyım canım bıldıgın gıbı devam bakalım..olur kuzum nece ıkonlar olucak dahaa
İnşallah kuzum evci çıkarabilirsek bir sorun olmazsa 2gün kalıcam orda buldum yollarınıda evci çıkarmak tek sorun şuan :18:herşekildede orda bırakıp gelmek yine çok üzücek tatlım napalım özlemimiz o an gidiveriyor bunada deger
ahh kuzumm darısı başımıza ama cidden dediğin gibi gitsen bir dert gitmesen ayrı dert...
merhaba canım yukarıda kullanıcı kontrol paneli var oradan düzenleyebilirsin.
tabıkı orda bırakıp gelmek zor canım.ama olsun genede sana bır morel olucak emın olkı bu 2 ay daha ıyı olucak senın ıcın.uzulme sakınnn .
yolunu bulmuş olmana çok sevindim inşallah dilediğn gibi olur senin yolunda çok uzun evci çıkartırsanız süper olucak dualarım sneinle tatlım
amin canım allah hepinize tez günde görmeyi sarılmayı kokusunu almayı nasip etsin... hiç etrafa aldırış etmedik valla dilediğimiz gibi öpüşük koklaştık ama izmirde olmamız avantajdı heryerde olmaz heryer kaldırmaz herhaldedönüş kötü dayanılması zor ama elimizdeki imkanları kabullendik sanırım artık öyüzden gidip gör en kısa zamanda
olmaz olurmu çok mutlu oldum onu öle gördüğüme çok iyi görünüyordu kilo vermiş göbek gitmiş çok dinç görünüyordu kıskandım valla benimde acill zayıflamam lazım ben daha güzel görünmeliyim :)))) şaka bi yana onu görmek herşeye değer
amin canım allah hepinize tez günde görmeyi sarılmayı kokusunu almayı nasip etsin... hiç etrafa aldırış etmedik valla dilediğimiz gibi öpüşük koklaştık ama izmirde olmamız avantajdı heryerde olmaz heryer kaldırmaz herhaldedönüş kötü dayanılması zor ama elimizdeki imkanları kabullendik sanırım artık öyüzden gidip gör en kısa zamanda
Amin canımcım inşallah çok sağol kuzum benim bu hafta olursa sıkıntısız çok rahat olucam ama haftaya kalırsa biraz sıkıntılı işte ben rahatım o tersi ben sorunlu o rahat karışık durumlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçiçek bugünlerde bakmışız mayıs 17 askerlerimize artık kavuşuyoruz
aminnn canım bende biletimi aldım 30una ama ben karsa gidiyorum elini tutabilsem yeter galibagerçektende alışmak diye bir şey yok insan mecburen kabulleniyor bakalım nasıl olacak :44:
hadi hayırlısı kuzum herşey gönlünce olsun
amin canim ikimizde sorunsuz gidip gelelim insallah
amin canim ikimizde sorunsuz gidip gelelim insallahaileden gizliydi dimi canim seninde
heheh valla ben acemiyken yanina gidebilmek icin anneme ya amasyaya gonder beni ya da karsa dedim o da tabiki amasyaya git dedi. Simdi karsa gidecegimi duysa yuregine iner kadincagizin hayirlisi artik :-D
heheh valla ben acemiyken yanina gidebilmek icin anneme ya amasyaya gonder beni ya da karsa dedim o da tabiki amasyaya git dedi. Simdi karsa gidecegimi duysa yuregine iner kadincagizin hayirlisi artik :-D
heheh valla oyle canim napalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?