Hoşgeldin canımnasılsın ?
iyi canım valla ne olsun bekliyoruzz sen nasılsınn :) az kaldı şimdiden heycanlıyımmm
benim sevdiğimi alan şehir ısparta.. inşallah o güne de geliriz... bir an önce.. çok sıkıldım artık ama.
benimki de ısparta da canım..ıspartanın neresinde belki aynı bölüktelerdir ?
il jandarma komutanlığı. merkezde. ilk defa bu sene acemi almışlar. seninki nerde canım?
hım yok benimki merkezde değil, eğirdir de..yine de aynı şehirdelermiş kuzum :)
eğirdir çok güzelmiş. öyle diyorlar hele bahar daha da güzel olur. hiç gittin mi yanına? ben martın 22 si gibi gideceğim inşallah.
evet gölün yanında çok güzel bir yermiş..çarşı iznine çıktıklarında gölün kenarında oturuyolarmış..yok canım malesef yanına gidemiyorum..hımm ne güzel bol bol hasret gidereceksin desene :86:
gel giderken seni de götüreyimson 3 hafta. yanına gittiğimde plakalar 55i gösteriyor olacak inşallah.
İyi akşamlar kızlaaar bu akaşm sizlere güzel bi haberim var askerimin yanına gidiyorum bu hafta sonuÇok özledim onun bile haberi yok daha Allah ım sana şükürler olsun :)
beni karşısında görse ne tepki verir diye merak etmiyor değilim.. ayy zaman iyice azalıyor şafak sıkıştırıyor artık..o benim yanıma dönecek inşallah..kaç gün kaldı ki zaten
Askerimi görmem haftaya kalıyor sanırım uff neden planlananın dışında gelişirki olaylar :120::106::105::100::95::97: :106:
Askerimi görmem haftaya kalıyor sanırım uff neden planlananın dışında gelişirki olaylar :120::106::105::100::95::97: :106:
İyi akşamlar kızlaaar bu akaşm sizlere güzel bi haberim var askerimin yanına gidiyorum bu hafta sonuÇok özledim onun bile haberi yok daha Allah ım sana şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?