349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eğirdir çok güzelmiş. öyle diyorlar hele bahar daha da güzel olur. hiç gittin mi yanına? ben martın 22 si gibi gideceğim inşallah.

evet gölün yanında çok güzel bir yermiş..çarşı iznine çıktıklarında gölün kenarında oturuyolarmış..yok canım malesef yanına gidemiyorum..hımm ne güzel bol bol hasret gidereceksin desene :86:

gel giderken seni de götüreyim son 3 hafta. yanına gittiğimde plakalar 55i gösteriyor olacak inşallah.

gel giderken seni de götüreyim son 3 hafta. yanına gittiğimde plakalar 55i gösteriyor olacak inşallah.

beni karşısında görse ne tepki verir diye merak etmiyor değilim.. ayy zaman iyice azalıyor şafak sıkıştırıyor artık..o benim yanıma dönecek inşallah..kaç gün kaldı ki zaten

İyi akşamlar kızlaaar bu akaşm sizlere güzel bi haberim var askerimin yanına gidiyorum bu hafta sonu Çok özledim onun bile haberi yok daha Allah ım sana şükürler olsun :)

İyi akşamlar kızlaaar bu akaşm sizlere güzel bi haberim var askerimin yanına gidiyorum bu hafta sonu Çok özledim onun bile haberi yok daha Allah ım sana şükürler olsun :)

iyi akşamlar canım,hoşgeldin:) ne güzel bir haber böyle çok şanslısın bol bol hasret gider ona da iyi bir moral olucaktır

iyi akşamlar kızlar ne güzel haberler görüyorum böyle Allah nasip ederse bende bundan sonraki haftasonu gitcem askerimin yanına hepimiz gidelim görelim askerlerimizi motive olalım şafağa devam edelim

Askerimi görmem haftaya kalıyor sanırım uff neden planlananın dışında gelişirki olaylar :120::106::105::100::95::97::106:

beni karşısında görse ne tepki verir diye merak etmiyor değilim.. ayy zaman iyice azalıyor şafak sıkıştırıyor artık..o benim yanıma dönecek inşallah..kaç gün kaldı ki zaten

geleceği günü hayal edip duruyorum. gelir mi acaba o gün diyorum. gidip aştiden alıp eve getireceğim günü... eve girişini. sabah uyandığımda tekrar onu görüşümü...

hızlı hızlı geçsin günler. ama o geldikten sonra yavaşlasın. ömrümüz hemen bitmesin. iş arkadaşımın babası vefat etti bugün. cenaze evindeydik.. çok etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…