bitti mi şimdiMerhaba kızlar ben haftalardır yazdıklarınızı okuyorum. oku oku bitmiyor:)) bitirmeden aranıza katılmak istemedim
belki de kalmaz canım gidersin bu hafta ama kalırsa da sıkma canını vardır bunda da bi hayır sonuçta Allah nasip ederse gidiceksin hiç gidemeyen arkadaşlar varAskerimi görmem haftaya kalıyor sanırım uff neden planlananın dışında gelişirki olaylar :120::106::105::100::95::97: :106:
bende her gün o günü hayal ediyorum onu gönderdiğim yerde karşılıcam ve biz eski düzenimize geri döncezgeleceği günü hayal edip duruyorum. gelir mi acaba o gün diyorum. gidip aştiden alıp eve getireceğim günü... eve girişini. sabah uyandığımda tekrar onu görüşümü...
hızlı hızlı geçsin günler. ama o geldikten sonra yavaşlasın. ömrümüz hemen bitmesin. iş arkadaşımın babası vefat etti bugün. cenaze evindeydik.. çok etkiledi
hoşgeldin aramıza maşallah hepsini okudun muMerhaba kızlar ben haftalardır yazdıklarınızı okuyorum. oku oku bitmiyor:)) bitirmeden aranıza katılmak istemedim
Hoşbuldumm :)) kesinlikle öyle söyledigimde bile çok mutlu oldu kıyamam ona beniyi akşamlar canım,hoşgeldin:) ne güzel bir haber böyle çok şanslısın bol bol hasret gider ona da iyi bir moral olucaktır
bitti mi şimdihoşgeldin.
belki de kalmaz canım gidersin bu hafta ama kalırsa da sıkma canını vardır bunda da bi hayır sonuçta Allah nasip ederse gidiceksin hiç gidemeyen arkadaşlar var
bende her gün o günü hayal ediyorum onu gönderdiğim yerde karşılıcam ve biz eski düzenimize geri döncez
hoşgeldin aramıza maşallah hepsini okudun mu
iyiyim canım okul-ev gidip geliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor askerinlemrb kızlar nasılsınız??
Merhaba kızlar ben haftalardır yazdıklarınızı okuyorum. oku oku bitmiyor:)) bitirmeden aranıza katılmak istemedim
Yorumlarınız için çok teşekkürler yarenlerim kesin degil ama %90 kaldı öteki haftaya kalması birşey degil benim için daha sorun olucak sanki buhafta olsaydı rahat rahar 2günümü geçiricektim orda bizim durumlar babama baglıydı babam şehir dışına çıkıcaktı ozaman evci çıkarıcaktık askerimi babam gün degiştirdi şimdide cumartesi pazartesi yada giderim cumaya kadar dönerim diyor ee hafta sonu evci çıkarılıyor ee budurumdada bir yalan bulmam gerek kuzenimi devreye sokucam onda kalıcam diyede nekadar izin verir meçhul bilmiyorum kızlar canım çok sıkkın :106:
üzüldüm canım.insanın planları alt ust olunca bole oluyor.ama vardır her ıste bır hayır :44:
üzülme demicem cunku kotu bır durum o kdar heves etmıstın :26:inşallah sorunsuz sekılde gıdebılırsın ıstedıgın gun ıcınde kuzum.başka bır şey bulamazmısın ?
Yorumlarınız için çok teşekkürler yarenlerim kesin degil ama %90 kaldı öteki haftaya kalması birşey degil benim için daha sorun olucak sanki buhafta olsaydı rahat rahar 2günümü geçiricektim orda bizim durumlar babama baglıydı babam şehir dışına çıkıcaktı ozaman evci çıkarıcaktık askerimi babam gün degiştirdi şimdide cumartesi pazartesi yada giderim cumaya kadar dönerim diyor ee hafta sonu evci çıkarılıyor ee budurumdada bir yalan bulmam gerek kuzenimi devreye sokucam onda kalıcam diyede nekadar izin verir meçhul bilmiyorum kızlar canım çok sıkkın :106:
Semineri söylemiştim kuzum geçen seferkinde tekrar söylersem şüphe çekebilir başka şehirde diyorumya birde kuzenimde kalıcam demek daha mantıklı geldi eşi gece çalışıyor onu bahane ederim bebişide varya tek kalmasın derimde işte derki gündüz gelicek napıcaksın falan işe giderim cuamrtesi pazar gelirim derimde içim rahat olmuycak bu şekilde gerçekten sıkıldım ya artık yalan bile bulamıyorum okadar çok oldularki altında kalıcam birgünAmin inşallah rabbim hayırlısını versin hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?