- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkürederim canımcım Amin inşallah öyle olur artık birşeyler bulucaz inşallah bu haftanın kesin olmuycagı belli olsunda zaten busaatten sonrada askerim kardeşini getirtemezki ordan nasıl izni ayarlıycak uzun dönemlerinde yemin töreni varmış bu hafta aslında tek sorun babam haftaya gitseya keşke herşey tam istedigimiz gibi olucakgünaydın kızlar,
canım benim sıkma canını olduğu kadar olmadığı kader yapıcak bişi yokzaten en başında plan yaparkende yalan düşünücektik sana şimdi döncez yine o noktaya sana pembe bir yalan buluveercez artık üzülme sakın sık dişini bu son olur inşallah zaten sen gidip geldikten sonrada günler iyice azalıcak babanın dizinden ayrılmazsın o gelene kadar. kim varsa sokucan devreye artık konferans yaparsın en kötü ihtimalle telefondan içini ferah tut. kazasız belasız gider görür gelirsin
senı cok ıyı anlıyorum canım bende yalanla cok gıttım ama bende hep ıcımde sıkıntı ferah bır gun gecıremedım yanarım buna yanarım.ever burcunun da dedıgı gıbı bır konferans yapsan telefondan veya bırşeyler bulalım senın ıcın kuzum uzulmeee sen yaa
günaydınn asker yarenlerii
bi gün azaldııı gözümüz aydınnnn
sanki 70 ler geçmiyor kızlarzaman azaldıkça geçmiyor gibi özlemekten çıldırıcam artıkkkk
Sevgili Kızlar,
Bu yazıyı hepinize yazıyorum. Bu başlık altında eşimin yanına gideceğim günden bahsederken "özel günlerimi" yazdığım ve "yumurtlama günü"nü de içinde barındıran bir cümle kurduğum için hepinizden özür diliyorum.
Rahatsızlık vermişim. Ancak evlendikten sonra, üstelik çocuk tedavisi ile haşır neşir olunca, artık çok normal geliyor bunlar. Lakin burada evli olmayanların olduğunu unutmuşum. Çünkü daha öncesinde (eski üyeliğimde) hep evlilerin olduğu başlıklarda, yumurta takibi, ilişki günleri vs. başlıklarında çok yazdığım için ve hep aynı durumda olan insanlarla konuştuğum için belki fark etmeden aynı rahatlıkta davrandım.
Bu başlıkların dışarıdan okunduğunu hiç düşünmedim. Ama bu başlığa gelene kadar daha ne başlıklar var. Ve erkekler okursa ne olacak diye sorarsanız, kusura bakmasınlar da kadınlar kulübünde erkeklerin ne işi vardır? Buralarda gezen erkekler kendini sorgulamalı bence. He girip okurlarsa ne olur? Bence bir şey olmaz. Çünkü bu normal bir şey.
Bundan sonra olabildiğince az girip, az rahatsızlık vereceğim. Sadece şafak sayarım ve sohbetlere dahil olmam. Belki evlendikten sonra size de normal gelir.
Bu yüzden başlığa girmek istemeyen herkes girebilir artık. En fazla iki ya da üç mesajımda bahsettiğim durumdan dolayı neredeyse 1500 sayfa yorumu okumayıp, yazmayı istemiyorsanız sorun cidden büyüktür.
Din eğitimine de gelince burada yazdığım şeylere ayıp diyorsanız, eğitim süresince proflarla, doçentlerle konuştuğumuz, hatta kendi durumlarımızı dahi anlattığımız konuları duysanız muhtemelen şaşkınlıktan bayılıp kalırdınız.
Biraz daha rahat olmanız dileğiyle. Hoşçakalın...
Bunaltma kendini 3 gün sonra 69 geçicek biticekkk :) 150lerden bugüne geldikk canımm
evett bian önce geçtin de tek hanelere inelim artıkkkkkkkkkk mayıs gelsinnn mayıs gelsinnnn mayıs gelsinn :)
iyiyim canım okul-ev gidip geliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor askerinle
gunaydın canımm.vala şafakları yedınız benım sayılar aklıma gelıyor azaldıkca sız
Sevgili Kızlar,
Bu yazıyı hepinize yazıyorum. Bu başlık altında eşimin yanına gideceğim günden bahsederken "özel günlerimi" yazdığım ve "yumurtlama günü"nü de içinde barındıran bir cümle kurduğum için hepinizden özür diliyorum.
Rahatsızlık vermişim. Ancak evlendikten sonra, üstelik çocuk tedavisi ile haşır neşir olunca, artık çok normal geliyor bunlar. Lakin burada evli olmayanların olduğunu unutmuşum. Çünkü daha öncesinde (eski üyeliğimde) hep evlilerin olduğu başlıklarda, yumurta takibi, ilişki günleri vs. başlıklarında çok yazdığım için ve hep aynı durumda olan insanlarla konuştuğum için belki fark etmeden aynı rahatlıkta davrandım.
Bu başlıkların dışarıdan okunduğunu hiç düşünmedim. Ama bu başlığa gelene kadar daha ne başlıklar var. Ve erkekler okursa ne olacak diye sorarsanız, kusura bakmasınlar da kadınlar kulübünde erkeklerin ne işi vardır? Buralarda gezen erkekler kendini sorgulamalı bence. He girip okurlarsa ne olur? Bence bir şey olmaz. Çünkü bu normal bir şey.
Bundan sonra olabildiğince az girip, az rahatsızlık vereceğim. Sadece şafak sayarım ve sohbetlere dahil olmam. Belki evlendikten sonra size de normal gelir.
Bu yüzden başlığa girmek istemeyen herkes girebilir artık. En fazla iki ya da üç mesajımda bahsettiğim durumdan dolayı neredeyse 1500 sayfa yorumu okumayıp, yazmayı istemiyorsanız sorun cidden büyüktür.
Din eğitimine de gelince burada yazdığım şeylere ayıp diyorsanız, eğitim süresince proflarla, doçentlerle konuştuğumuz, hatta kendi durumlarımızı dahi anlattığımız konuları duysanız muhtemelen şaşkınlıktan bayılıp kalırdınız.
Biraz daha rahat olmanız dileğiyle. Hoşçakalın...
Canım bir sorunmu var kim böyle ayıp falan diye cümleler kurdu ney ayıbı anlamadım eşin o senin neyin ayıbı birşey kaçırmışım belli kuzum ne oldu?:26:
özelden mesaj geldi. regl günümden ve "yumurtlama günü"nden bahseden bir mesaj yazmıştım hatırlarsanız. (eşimin çocuk sahibi olmayı çok istediğinden bahsetmiştim.) eşimin yanına gitmek için beklediğim tarihten bahsetmiştim. bundan rahatsızlık duymuş biri ve artık bu başlığa bile giremiyormuş. bende mi gariplik var bilmiyorum. ama evlenince gerçekten herkese normal gelecek bunlar.
kadınların olduğu yerde de bahsedemeyeceksek bundan artık ne diyeyim. işi din ile bağdaştırmışlar o ilginç geldi. yani dindar değilsek bahsedebiliriz. ama dindarsanız bunlardan bahsetmeyin aman.
neyse bundan sonra bahsetmem ve verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.
özelden mesaj geldi. regl günümden ve "yumurtlama günü"nden bahseden bir mesaj yazmıştım hatırlarsanız. (eşimin çocuk sahibi olmayı çok istediğinden bahsetmiştim.) eşimin yanına gitmek için beklediğim tarihten bahsetmiştim. bundan rahatsızlık duymuş biri ve artık bu başlığa bile giremiyormuş. bende mi gariplik var bilmiyorum. ama evlenince gerçekten herkese normal gelecek bunlar.
kadınların olduğu yerde de bahsedemeyeceksek bundan artık ne diyeyim. işi din ile bağdaştırmışlar o ilginç geldi. yani dindar değilsek bahsedebiliriz. ama dindarsanız bunlardan bahsetmeyin aman.
Birde özeldenmi bunu belirtmiş bukadar ciddiye almış yani ilginç :26: burda herşeyimizi anlatıyoruz ne var bundaki anlamadım yumurtlama takibi ayıp birşeymi insanlar kkda yatak odalarını bile anlatıyorlar bize yakın gördün kendini durumu izah ettin sadece bunun neresi garipki eşin o senin sanki sevgilinle birşeyler yaşıyorsun burda öyle konular varki bizim yazdıklarımız devede kulak gibi yani asıl ayıp gereksiz yere insanı kırarmıyım diye düşünmeden konuşmak başka sorunumuz yokmuş gibi sorun yaratmaktır tatlım sıkma canını millet din bekçisi kesilmiş başımıza herkeste nekadar dogru yaşıyormuş hayretAllaha şükür din bilgimizde var ahlak bilgimizde kimsenin egitimine ihtiyacımız yok aldım ben egitimlerimi burası topigimizse herşeyiylede bizimdir yazmak istemeyen yazmaz sen yazarsın yorum yapmaz kimse zorla girde okuda yorum yap demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?