349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar hiç iyi deilim ailevi meselelerden dolayı hep tartışıyoduk askere gidince bitmişti şimdi yine başladık. çok sıkılıyorum artık bıktım.

Canım benim ne oldu hasretten başladınız yine sanırım özlem artınca insan geriliyor karşındakinede yansıyor yansımaması mümkün degil üzme kendini lütfen tamam ailevi meseleler heleki çok önemli insanı üzüyor bu durumlar ama inan hepsi biticek inşallah eşin gelince bütün aile sorunlarıda çözülmüş olur sakin ol şimdi içini ferah tutmaya çalış az zamanımız kaldı birazdaha sabır kuzum birazdaha

Kuzen işi biraz tehlikeli gibi canım ya oldu aradı bişey çıktı kötü olabilir. Hyırlısı inş sıkma canını evci olmasada ne güzel görüceksin sevdiğini..

Onun için ailesi için elimden geleni yapıyorum ama yine de farklı algılanıyorum bu çok yaralıyo beni. İnş hepimiz için çabucak geçer su günlerde.dua edelim birbirimize

merhabalar herkese.. umarım herkesin keyfi yerindedir
zeynepçim insanın planladıgı bir şeyin başka bi nedenle ertelenmesi veya iptal olması can sıkıcı. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama Allah'tan başka bi aksilik çıkmasın ve haftaya gidip gelirsin sağa salim hepimiz sevgi için emek veriyoruz, çok seye göğüs gerip fedarlıklar yapıoruz, karşılığını da alıcaz inşallah, sıkma canını bunlar son sıkıntılarımız olsun.
dimaam arkadaşımızın yazdıgını ben de okumuştum, ama ona özelden mesaj atan yazdıklarını dine uygun bulmayan bu şahısın yaptığı dini kullanmaktan başka bişey değildir. o zaman bu sitelerde dolaşıp özel şeyleri paylaşmak da dine uygun olmayabilir, öyleyse sorarım kendileri ne yapmaktadır bu sitelerde dolanarak, yorum okuyup, başkalarını tenkit ederek?! umarım yazdıklarımızı görürsün arkadaşım ve bir kişinin rahatsızlığı ile geri çekmezsin kendini, rahatsızsa o okumayabilir yazılanları.
burcucum bence de çok güzel dostluklar kuruluyo,belki sanalda kalmıcak bu dostluklar belki birbirmizin düğünlerine gidicez neden olmasın (buarada rüyamda seni gördüm burcucum biliomusun çok garip belki, hiç tanımıorum seni ama face deki resimlerinden simanı biliorum ya, mutlu ve de şarkı söylerken gördüm canım paylaşmak istedim)

Kizlar herkese merhaba yeni uyandm aslinda gunaydin :) bir gun daha geride biraktik sonunda bu arada herkes iyidir umarim :)

Kuzen işi biraz tehlikeli gibi canım ya oldu aradı bişey çıktı kötü olabilir. Hyırlısı inş sıkma canını evci olmasada ne güzel görüceksin sevdiğini..
Benide korkutuyor bu durum işte kaldım işin içinde çıkamıyorum
Onun için ailesi için elimden geleni yapıyorum ama yine de farklı algılanıyorum bu çok yaralıyo beni. İnş hepimiz için çabucak geçer su günlerde.dua edelim birbirimize

Farklı algılanıyorsa kendini geri çek bakalım yorumsuz kal bazı durumlara sessizce olanları izle bak gör eşinde sana hak vericektir durumları bilmiyorum tabikide olabiliceklere göre yorumladım kuzum dua edelim bol bol rabbim sabrımızı sınıyor işte

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere bazı şeyler kısmet gerçekten önüne geçilmiyor sende iysindir inşallah

:)))) canım benim şaşırdım aynı zamanda sevindim şarkı söylemek iyidir diye biliyorum ama allah hayırara vesile etsin diyelim sen benim facede varmısın?? eklesene beni faceden ben facedeki grubun yazışmalarına falan katılmıyorum oyüzden pek bilmiyorum.eklersen memnun olurum. öptüm canım dikkat et kendine

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere bazı şeyler kısmet gerçekten önüne geçilmiyor sende iysindir inşallah

iyiyim canım çok teşekkür ederim ailem geldi yanıma biraz kalıcaklar, onların varlığıyla daha da hızlı geçer umarım günler

canım konsere felan mı gidiceksin acaba yazışmalara ben de zaman zaman katılıorum resimlerini de orda görmüştüm,ikimizde geçtiğimiz hafta sevdiceğimizin yanına gittik yaşanılanlar ortak olunca işte bilinçaltına atılıoo. inşallah iyi olur canım hayırlı olur rüyam senin için.

Senin facen varmıydı orda kuzum ben hiç bilmiyorum çok merak ediyorum seni ben ben yokum ayrıldım gruptan kardeşimin facesinden görebilirim ama seni ondan eklesemmi
iyiyim canım çok teşekkür ederim ailem geldi yanıma biraz kalıcaklar, onların varlığıyla daha da hızlı geçer umarım günler

Çok güzel olmuş canım inşallah bundan sonrası daha hızlı geçiçek sonra kavuşma heyecanlarıyla anlamıycaz azkaldı 60lara senide çok merak ediyorum ben ama yüzünü merak ediyorum aslında herkesin burdada foto koyunca herkes görüyor ve kaldıramıyoruz silemiyoruz tekrar o yüzden faceden görebilirim sizleri

konsere gitmedim ama kendim konser verdim evde kardeşim karoke programı yüklemiş pc ye bende bağıra bağıra şarkı söledim o malum olmuştur belki

Merhabalar
dimaam lutfen ama sen bilmiyormusun yumurtlama takibi yapmak ve bunu dillendirmek ne kadar gunah :-D
sinirlerim bozuldu valla sayfalari okudukca ne garip insanlar var ya bence canim hic canini sikma ve sakin artik yorum yapmayacagim falan deme birak bosver yaa zaten o kendi kendine karar verip artik topige girmiyormus baska birsey yapmaya ne gerek var bence sorun hallolmus. Evet biz burada bi arkadaslik kurduk ve gordugun uzere buyuk bir cogunlugun, belkide o kisi haric herkesin bir rahatsiligi yok bunlar cok normal seyler cunku ;-) o kisinin artniyeti olmus bence hic canini bile sikma

Zeynepcim planinin bozulmasi sinir bozucu ama sonunda ona kavusmak var birazcik daha disini sikman gerekecek o kadar

Canım benim teşekkürederim inşallah aslında sorunsuz görsem evci çıakrsam kalsam orda iki haftada beklerim problem degilde işte babam burda olunca olabilicek yalanları düşünmek durumundayım ya olmazsa ya sorun çıkarsadaki tereddütümden yaşadıgım kafam okadar karışmışki yazılarıma yansıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…