- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kızlar hiç iyi deilim ailevi meselelerden dolayı hep tartışıyoduk askere gidince bitmişti şimdi yine başladık. çok sıkılıyorum artık bıktım.
Yorumlarınız için çok teşekkürler yarenlerim kesin degil ama %90 kaldı öteki haftaya kalması birşey degil benim için daha sorun olucak sanki buhafta olsaydı rahat rahar 2günümü geçiricektim orda bizim durumlar babama baglıydı babam şehir dışına çıkıcaktı ozaman evci çıkarıcaktık askerimi babam gün degiştirdi şimdide cumartesi pazartesi yada giderim cumaya kadar dönerim diyor ee hafta sonu evci çıkarılıyor ee budurumdada bir yalan bulmam gerek kuzenimi devreye sokucam onda kalıcam diyede nekadar izin verir meçhul bilmiyorum kızlar canım çok sıkkın :106:
Canım benim ne olduhasretten başladınız yine sanırım özlem artınca insan geriliyor karşındakinede yansıyor yansımaması mümkün degil üzme kendini lütfen tamam ailevi meseleler heleki çok önemli insanı üzüyor bu durumlar ama inan hepsi biticek inşallah eşin gelince bütün aile sorunlarıda çözülmüş olur sakin ol şimdi içini ferah tutmaya çalış az zamanımız kaldı birazdaha sabır kuzum birazdaha
Benide korkutuyor bu durum işte kaldım işin içinde çıkamıyorumKuzen işi biraz tehlikeli gibi canım ya oldu aradı bişey çıktı kötü olabilir. Hyırlısı inş sıkma canını evci olmasada ne güzel görüceksin sevdiğini..
Onun için ailesi için elimden geleni yapıyorum ama yine de farklı algılanıyorum bu çok yaralıyo beni. İnş hepimiz için çabucak geçer su günlerde.dua edelim birbirimize
merhabalar herkese.. umarım herkesin keyfi yerindedir
zeynepçim insanın planladıgı bir şeyin başka bi nedenle ertelenmesi veya iptal olması can sıkıcı. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama Allah'tan başka bi aksilik çıkmasın ve haftaya gidip gelirsin sağa salimhepimiz sevgi için emek veriyoruz, çok seye göğüs gerip fedarlıklar yapıoruz, karşılığını da alıcaz inşallah, sıkma canını bunlar son sıkıntılarımız olsun.
dimaam arkadaşımızın yazdıgını ben de okumuştum, ama ona özelden mesaj atan yazdıklarını dine uygun bulmayan bu şahısın yaptığı dini kullanmaktan başka bişey değildir. o zaman bu sitelerde dolaşıp özel şeyleri paylaşmak da dine uygun olmayabilir, öyleyse sorarım kendileri ne yapmaktadır bu sitelerde dolanarak, yorum okuyup, başkalarını tenkit ederek?! umarım yazdıklarımızı görürsün arkadaşım ve bir kişinin rahatsızlığı ile geri çekmezsin kendini, rahatsızsa o okumayabilir yazılanları.
burcucum bence de çok güzel dostluklar kuruluyo,belki sanalda kalmıcak bu dostluklar belki birbirmizin düğünlerine gidicez neden olmasın(buarada rüyamda seni gördüm burcucum biliomusun çok garip belki, hiç tanımıorum seni ama face deki resimlerinden simanı biliorum ya, mutlu ve de şarkı söylerken gördüm canım paylaşmak istedim)
merhabalar herkese.. umarım herkesin keyfi yerindedir
zeynepçim insanın planladıgı bir şeyin başka bi nedenle ertelenmesi veya iptal olması can sıkıcı. seni çok iyi anlayabiliyorum. ama Allah'tan başka bi aksilik çıkmasın ve haftaya gidip gelirsin sağa salimhepimiz sevgi için emek veriyoruz, çok seye göğüs gerip fedarlıklar yapıoruz, karşılığını da alıcaz inşallah, sıkma canını bunlar son sıkıntılarımız olsun.
dimaam arkadaşımızın yazdıgını ben de okumuştum, ama ona özelden mesaj atan yazdıklarını dine uygun bulmayan bu şahısın yaptığı dini kullanmaktan başka bişey değildir. o zaman bu sitelerde dolaşıp özel şeyleri paylaşmak da dine uygun olmayabilir, öyleyse sorarım kendileri ne yapmaktadır bu sitelerde dolanarak, yorum okuyup, başkalarını tenkit ederek?! umarım yazdıklarımızı görürsün arkadaşım ve bir kişinin rahatsızlığı ile geri çekmezsin kendini, rahatsızsa o okumayabilir yazılanları.
burcucum bence de çok güzel dostluklar kuruluyo,belki sanalda kalmıcak bu dostluklar belki birbirmizin düğünlerine gidicez neden olmasın(buarada rüyamda seni gördüm burcucum biliomusun çok garip belki, hiç tanımıorum seni ama face deki resimlerinden simanı biliorum ya, mutlu ve de şarkı söylerken gördüm canım paylaşmak istedim)
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere bazı şeyler kısmet gerçekten önüne geçilmiyorsende iysindir inşallah
:)))) canım benim şaşırdım aynı zamanda sevindim şarkı söylemek iyidir diye biliyorum ama allah hayırara vesile etsin diyelim sen benim facede varmısın?? eklesene beni faceden ben facedeki grubun yazışmalarına falan katılmıyorum oyüzden pek bilmiyorum.eklersen memnun olurum. öptüm canım dikkat et kendine
Senin facen varmıydı orda kuzum ben hiç bilmiyorum çok merak ediyorum seni ben ben yokum ayrıldım gruptan:)))) canım benim şaşırdım aynı zamanda sevindim şarkı söylemek iyidir diye biliyorum ama allah hayırara vesile etsin diyelim sen benim facede varmısın?? eklesene beni faceden ben facedeki grubun yazışmalarına falan katılmıyorum oyüzden pek bilmiyorum.eklersen memnun olurum. öptüm canım dikkat et kendine
iyiyim canım çok teşekkür ederimailem geldi yanıma biraz kalıcaklar, onların varlığıyla daha da hızlı geçer umarım günler
canım konsere felan mı gidiceksin acabayazışmalara ben de zaman zaman katılıorum resimlerini de orda görmüştüm,ikimizde geçtiğimiz hafta sevdiceğimizin yanına gittik yaşanılanlar ortak olunca işte bilinçaltına atılıoo. inşallah iyi olur canım hayırlı olur rüyam senin için.
arkadaşlar feysten ekleme sansınız varsa ekleyın benı merak edıyorum sızııı
https://www.facebook.com/28072011Nazli
Senin facen varmıydı orda kuzum ben hiç bilmiyorum çok merak ediyorum seni ben ben yokum ayrıldım gruptankardeşimin facesinden görebilirim ama seni ondan eklesemmi
ekle canım ben sana özelden msj atıyorum şimdi adımı soyadımı sende bana ordan fotonu gönderirsin
Zeynepcim planinin bozulmasi sinir bozucu ama sonunda ona kavusmak var birazcik daha disini sikman gerekecek o kadar
Kuzum ben eklerimde kardeşimi görücen yine benim onda resmim yok face üzerinden gönderiliyorsa gönderebilirim ama resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?