349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gönderdim yarenlerim bakın bakalım hayalinizdeki hatuna benziyormuyum buarada birşeye dikkat çekmek isterim o 7kilo fazla halim yani ordan 7kilo çıkın yüzüm daha küçük

ınşallah canımmm off nısan bır geleydıı bazı seylerı az cok anlıcaktım ben

gelir gelir nisan da gelir, nişan da gelir allah hayırlısını versin yeter ki. senin çok az günün kaldı ne güzel.

ohhh bu torunlarımıza kadar gider ama

götürecektim de korkutmayım gözlerini dedim. allah sağlık sıhhat versin, uzun sağlıklı ömürler versin. torunlarımızı da görelim. mutlulukla huzurla yaşayalım inşallah.

Süheylacım Pdrdenizcim sizleride gördüm çok güzelsiniz maşallah rabbim yüzünüz gibi bir ömür nasip etsin nazlıcım seni görmüştüm albümlerinden facendekilerde çok güzel tatlım gülen yüzün hiç solmasın inşallah

ekle canım ben sana özelden msj atıyorum şimdi adımı soyadımı sende bana ordan fotonu gönderirsin

Anlaştık kuzum

Gönderdim yarenlerim bakın bakalım hayalinizdeki hatuna benziyormuyum buarada birşeye dikkat çekmek isterim o 7kilo fazla halim yani ordan 7kilo çıkın yüzüm daha küçük

o feys adreslerini ve fotoğrafları acaba bana da gönderebilir misiniz? :26:

nazlııı gördüm seni çok tatlıymışsın. çok sakin, iyi niyetli, pozitif görünüyorsun. mutluluk seninle olsun. bahtın da senin gibi güzel olsun.

Kizlar ben mesaj atamiyrm kimseye bi turlu beceremedm ama nazliyi ekledm nazlidan rica ettim ondan ekleyeblrseniz beni bundan sonra daha yakindan tanimis olurz birbirimizi

Kizlar ben mesaj atamiyrm kimseye bi turlu beceremedm ama nazliyi ekledm nazlidan rica ettim ondan ekleyeblrseniz beni bundan sonra daha yakindan tanimis olurz birbirimizi

Nazlının arkadaş listesi görünmüyorki canım hangisi oldugunu nasıl anlıycaz:26:

nazlı bence hepimizin adresini içeren bir mesaj hazırlayıp, burada onu ekleyen herkese yollasın. hatta o mesajdan ben de istiyorum.

oyy çok yoğun bi trafik oldu. acıktırdı beni bu uğraşılar. gideyim yemek yiyeyim.

sizi tanıdığıma memnun oldum. yine görüşürüz kızlar...

bu arada 6 mayıs 2012 albümünde düğün fotoğraflarımız var... bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
bende istiyoruuuuummmmmmmm

hahah inşallah canım

sağol canımm benimm valla bizim topiğin hatunları acayip can yakıyormuş onu farkettim maşallahh herkeseee

Kızlar bugün bunu aldım askerimin yanına gidicem haftaya Allah nasip ederse , askeri tunik aldım omuz kısmı açık olduğundan içinede tişört aldım bisiklet yaka kot pantolonla giyicem

Eki Görüntüle 648645

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…