- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ınşallah canımmm off nısan bır geleydıı bazı seylerı az cok anlıcaktım ben
ohhh bu torunlarımıza kadar gider ama
ekle canım ben sana özelden msj atıyorum şimdi adımı soyadımı sende bana ordan fotonu gönderirsin
Anlaştık kuzum
Gönderdim yarenlerim bakın bakalım hayalinizdeki hatuna benziyormuyumbuarada birşeye dikkat çekmek isterim o 7kilo fazla halim yani ordan 7kilo çıkın yüzüm daha küçük
Gönderdim yarenlerim bakın bakalım hayalinizdeki hatuna benziyormuyumbuarada birşeye dikkat çekmek isterim o 7kilo fazla halim yani ordan 7kilo çıkın yüzüm daha küçük
o feys adreslerini ve fotoğrafları acaba bana da gönderebilir misiniz? :26:
aldım resmını canımmm cok tatlımısın dilin gibisin maşallahhh
nazlııı gördüm seniçok tatlıymışsın. çok sakin, iyi niyetli, pozitif görünüyorsun. mutluluk seninle olsun. bahtın da senin gibi güzel olsun.
Canım özel olarak msj atarsan ismini senide görelimbende gönderirim
çok kişiye nasıl mesaj yollanıyor? 10 dakikada bir mesaj yollanıyor dedi. araya noktalı virgül de koydum ama çok kişiye olmuyor sanırım. :26:
Kizlar ben mesaj atamiyrm kimseye bi turlu beceremedm ama nazliyi ekledm nazlidan rica ettim ondan ekleyeblrseniz beni bundan sonra daha yakindan tanimis olurz birbirimizi
Kizlar ben mesaj atamiyrm kimseye bi turlu beceremedm ama nazliyi ekledm nazlidan rica ettim ondan ekleyeblrseniz beni bundan sonra daha yakindan tanimis olurz birbirimizi
nazlı bence hepimizin adresini içeren bir mesaj hazırlayıp, burada onu ekleyen herkese yollasın.hatta o mesajdan ben de istiyorum.
Nazlının arkadaş listesi görünmüyorki canım hangisi oldugunu nasıl anlıycaz:26:
Evet zeynepciim ve dimaam kilit nokta nazli oldu:))
bende istiyoruuuuummmmmmmmGönderdim yarenlerim bakın bakalım hayalinizdeki hatuna benziyormuyumbuarada birşeye dikkat çekmek isterim o 7kilo fazla halim yani ordan 7kilo çıkın yüzüm daha küçük
hahah inşallah canımgelir gelir nisan da gelir, nişan da gelirallah hayırlısını versin yeter ki. senin çok az günün kaldı ne güzel.
götürecektim de korkutmayım gözlerini dedim. allah sağlık sıhhat versin, uzun sağlıklı ömürler versin. torunlarımızı da görelim. mutlulukla huzurla yaşayalım inşallah.
Süheylacım Pdrdenizcim sizleride gördüm çok güzelsiniz maşallah rabbim yüzünüz gibi bir ömür nasip etsinnazlıcım seni görmüştüm albümlerinden facendekilerde çok güzel tatlım gülen yüzün hiç solmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?