Anlaştık kuzum
Senin facen varmıydı orda kuzum ben hiç bilmiyorum çok merak ediyorum seni ben ben yokum ayrıldım gruptankardeşimin facesinden görebilirim ama seni ondan eklesemmi
Çok güzel olmuş canım inşallah bundan sonrası daha hızlı geçiçek sonra kavuşma heyecanlarıyla anlamıycaz azkaldı 60larasenide çok merak ediyorum ben ama yüzünü merak ediyorum aslında herkesin burdada foto koyunca herkes görüyor ve kaldıramıyoruz silemiyoruz tekrar o yüzden faceden görebilirim sizleri
Eniştemizle çok yakışıyorsunuz rabbim bol huzurlu bir ömrü nasip etsin tatlım sizlere inşallahtatlım süre sınırlamasından dolayı yazamadım özelden çok teşekkür ederim.sende ordan foto gönderirsen bende merakımı gideriveririm
tamam gönder canımm :) arkadasınmı kullandırmıyor feysı :26:
zeynepcim ben de seni merak ediorum evet kardeşin gruba katılmıştı çıktı mı ?? kardeşinden bizleri görebilirsin ama biz de seni görebilcez mi??
tatlım süre sınırlamasından dolayı yazamadım özelden çok teşekkür ederim.sende ordan foto gönderirsen bende merakımı gideriveririm
Canım benim teşekkürederim inşallah aslında sorunsuz görsem evci çıakrsam kalsam orda iki haftada beklerim problem degilde işte babam burda olunca olabilicek yalanları düşünmek durumundayım ya olmazsa ya sorun çıkarsadaki tereddütümden yaşadıgımkafam okadar karışmışki yazılarıma yansıdı
Birde özeldenmi bunu belirtmiş bukadar ciddiye almış yani ilginç :26: burda herşeyimizi anlatıyoruz ne var bundaki anlamadım yumurtlama takibi ayıp birşeymi insanlar kkda yatak odalarını bile anlatıyorlar bize yakın gördün kendini durumu izah ettin sadece bunun neresi garipki eşin o senin sanki sevgilinle birşeyler yaşıyorsun burda öyle konular varki bizim yazdıklarımız devede kulak gibi yani asıl ayıp gereksiz yere insanı kırarmıyım diye düşünmeden konuşmak başka sorunumuz yokmuş gibi sorun yaratmaktır tatlım sıkma canını millet din bekçisi kesilmiş başımıza herkeste nekadar dogru yaşıyormuş hayretAllaha şükür din bilgimizde var ahlak bilgimizde kimsenin egitimine ihtiyacımız yok aldım ben egitimlerimi burası topigimizse herşeyiylede bizimdir yazmak istemeyen yazmaz sen yazarsın yorum yapmaz kimse zorla girde okuda yorum yap demiyor
ben senin yerinde olsam bir kişi yüzünden bu tarz bir tutum içine girmem dediğin gibi kızkıza konuşuyoruz burda belki bugün senin yaşadıkların paylaştıkların ilerde bizlere ışık tutucak. ahlak çok daha farklı bir kavram sen eşinden çocuk istiyorsun ve bunu sadece burda kimliğini açıklamadan paylabileceğin bir takım insanla paylaşıyorsun bundan doğal ne olabilirki. cvp bulursun yada bulamazsın onu bilemem ama sorman yardım istemen çok normal bence rahatsız olanlar okumayabilir yada sana cvp vermeyebilir. sanalda olsa dostluk kurduk bu ortamda sıkıntımızı üzüntümüzü hastalığımızı sağlığımızı herşeyimizi paylaşıyor ve elimizden geldiğince birbirimize yardımcı oluyoruz. rahatına bak canım. kendine dikkat et inşallah yumurtlama dönemine denk getirir bir an önce evlat sahibi olursunuz
Hatta bende bebiş zaten bukadar hasrete dayanamaz daha fazla hasrette bırakmaz gibi bir cümle kurmuştum nekadar ayıp etmişim şimdi kendimden utandım eşinle bebiş hayali nekadar ayıp nekadar
bencede canım ben de rahatsızlık duyacak bırşey goremedım o yorumunu okumustum.tamam bekarız ama herşeyı bılıyoruz artık..
bunda bırşey yok nehırnıl de demıs eşinden ıstıyorsun evlat sahıbı olmk bunda ayıp bırşey yok.ala ala ılgınc yanı ınsanları kırıp kusturmekde ne oluyor onu anlamıyorum.ınsallah bıran once evlat shıbı olursunuz canım.Allah ım gonlunune gore verır.tadevı gorup de cocuk sahıbı olmak cok zor öncelıkle morelını yuksek tutmak zorundasın.kuzenımde gordu..
heheh toplu ekleme ve resim gönderme günü oldu resmen bende istiyorum o halde hepinizden
canım valla bende kırk takla attığım için anlayabiliyorum o yüzden kuzen işi mantıklı bence
Eniştemizle çok yakışıyorsunuz rabbim bol huzurlu bir ömrü nasip etsin tatlım sizlere inşallahgöndericem bana kalsa hemende işyerimde resmim yok evden göndermelerini bekliycem kuzum
maşallah canım enıste ıle cok yakısıyorsunuz Allah ım tamamına erdırsın inşallah
Tatlım mesaj kutun dolu gönderemiyorum
Merhabalar
dimaam lutfen ama sen bilmiyormusun yumurtlama takibi yapmak ve bunu dillendirmek ne kadar gunah :-D
sinirlerim bozuldu valla sayfalari okudukca ne garip insanlar var ya bence canim hic canini sikma ve sakin artik yorum yapmayacagim falan deme birak bosver yaa zaten o kendi kendine karar verip artik topige girmiyormus baska birsey yapmaya ne gerek var bence sorun hallolmus. Evet biz burada bi arkadaslik kurduk ve gordugun uzere buyuk bir cogunlugun, belkide o kisi haric herkesin bir rahatsiligi yok bunlar cok normal seyler cunku ;-) o kisinin artniyeti olmus bence hic canini bile sikma
dimaam aynen öyle şafak saymaya devamhem daha bebiş haberini vermedin bize o haberi vermeden gitmek yok
inşallah...daha hepinizi evlendircem ben. çeyizlerinize bakacağım. sonra sizlerin hamiş haberlerini alacağım.
ohhh bu torunlarımıza kadar gider amainşallah...daha hepinizi evlendircem ben. çeyizlerinize bakacağım. sonra sizlerin hamiş haberlerini alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?