349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr bu arada size bir önerim var.. sanıyorum hepimiz yavas yavas çeyiz hazırlığı yapıyoruz. mudo şuan indirimde inanılmaz güzel seyler normal fiyatlarına göre %30 - %50 indirimli varsa yakınınızda gidin bir bakın kaçırmayın derim.

zeynepcim ben de seni merak ediorum evet kardeşin gruba katılmıştı çıktı mı ?? kardeşinden bizleri görebilirsin ama biz de seni görebilcez mi??

tatlım süre sınırlamasından dolayı yazamadım özelden çok teşekkür ederim. sende ordan foto gönderirsen bende merakımı gideriveririm
Eniştemizle çok yakışıyorsunuz rabbim bol huzurlu bir ömrü nasip etsin tatlım sizlere inşallah göndericem bana kalsa hemende işyerimde resmim yok evden göndermelerini bekliycem kuzum

tamam gönder canımm :) arkadasınmı kullandırmıyor feysı :26:

Yok canım kendim kullanmıyorum seneler önce kapattım ozamanlar engel durumu falan yoktu sanırım eklerlerdi sürekli yada msj atarlardı ee erkek arkadaşımda azcık sinirlendi bizde rahatsız olduk kapattık dahada açmadım

zeynepcim ben de seni merak ediorum evet kardeşin gruba katılmıştı çıktı mı ?? kardeşinden bizleri görebilirsin ama biz de seni görebilcez mi??

Evet canım bana özelden facedeki ismini msj atarsan ekleyebilirim senide bende resmimi gönderirim bende herkesi merak ediyorum

heheh toplu ekleme ve resim gönderme günü oldu resmen bende istiyorum o halde hepinizden

canım valla bende kırk takla attığım için anlayabiliyorum o yüzden kuzen işi mantıklı bence

valla mesajı görünce ilk önce herhalde yanlış bir şey yaptım dedim. mesajlarıma baktım sonra. bir şey yok. yani en azından bana göre yok. ki buradaki kızlar da aynı düşüncedeyse bir ben garip değilim herhalde değil mi?

mesajın için teşekkür ederim. o kadar çok çocuk istiyor ki ziyareti bile o güne getir dedi sadece o kadar. geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz başka bir şey yazmadım. doğru söylüyorsun belki de böyle bir tutum içine girmemeliyim. sonuçta yüz kızartıcı bir şey yazmadım.

Hatta bende bebiş zaten bukadar hasrete dayanamaz daha fazla hasrette bırakmaz gibi bir cümle kurmuştum nekadar ayıp etmişim şimdi kendimden utandım eşinle bebiş hayali nekadar ayıp nekadar

sana da mesaj gelirse şaşırma. senin de benden aşağı kalır yanın yok.

sağol canım. zaten diğer üyeliğimi kapatmamın sebebi, psikolojik olarak rahatlamak ve çocuk üzerine yoğunlaşmamaktı. eşim askere gidince yeni sakin bir sayfa açayım hayatıma dedim ve yeni nick aldım. bu konular hakkında yazmıyordum ama ucundan köşesinden yine giriyor insan.

hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim. sanal da olsa destek görmek güzel şey... ben devam ediyorum. bu kadar basit bir şeyde ahlak ve dini ortaya koyan insanlar belki de kendileri düşünmeli. ilk mesajı görünce kendimi gerçekten suçlu hisssedip özür diledim. neyse şimdi sorun yok benim için. sizin için de yoksa şafak saymaya devam. bazen her şeyi duymamak önemsememek lazım belki de.

heheh toplu ekleme ve resim gönderme günü oldu resmen bende istiyorum o halde hepinizden

canım valla bende kırk takla attığım için anlayabiliyorum o yüzden kuzen işi mantıklı bence

Teşekkürederim canım benim inşallah halledicez artık benim kardeşim herkese kapatmış eklenmiyor sen adını yaz özelden ben ekliyim seni tatlım

dimaam hoşgeldin seni görmek güzel, gelmeseydin geri gelmen için oy bile toplardık sana

Son düzenleme:
Eniştemizle çok yakışıyorsunuz rabbim bol huzurlu bir ömrü nasip etsin tatlım sizlere inşallah göndericem bana kalsa hemende işyerimde resmim yok evden göndermelerini bekliycem kuzum

tamam canım bekliyorum sorun değil ben şimdilik hayallerimdeki nehirle idare ederim

maşallah canım enıste ıle cok yakısıyorsunuz Allah ım tamamına erdırsın inşallah

ayyy ben sizin eniştenizi yerim yerrrr

sağolasın canım ya. ben de mesajı görünce sabah önce bi suçlandım. allah dedim neler yazdım ben! :18: bir şey yazmadığıma eminim ama acaba arada falan yanlış bir kelime mi kullandım dedim. sonra baktım mesajlarıma. bir şey yok yani en azından bence yoktu. genele yazıp herkese derdimi anlatmak istedim. herkes mi böyle düşünüyor merak ettim doğrusu. ama anladım ki terbiyesizlik, ahlaksızlık etmemişim. herkese teşekkür ederim.

ben de hepinizi merak ediyorum. bana da özelden facelerini gönderseniz ben de sizi eklesem? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…