Kızlar bugün bunu aldım askerimin yanına gidicem haftaya Allah nasip ederse , askeri tunik aldım omuz kısmı açık olduğundan içinede tişört aldım bisiklet yaka kot pantolonla giyicem
Eki Görüntüle 648645
bende istiyoruuuuummmmmmmm
hahah inşallah canım
sağol canımm benimmvalla bizim topiğin hatunları acayip can yakıyormuş onu farkettim maşallahh herkeseee
bence cok guzel canım degısıklık olurgüle güle giyinn
Kızlar bugün bunu aldım askerimin yanına gidicem haftaya Allah nasip ederse , askeri tunik aldım omuz kısmı açık olduğundan içinede tişört aldım bisiklet yaka kot pantolonla giyicem
Eki Görüntüle 648645
Askerimin değil amaa benim bunlar ben giycem yanına giderken çok sağoll kuzucummÇok güzelmiş canım güle güle kullansın askerin güzel düşünmüşsün
Adminlerin degiştirebilecegini sanıyorum :26:kızlar ya bırşey sorucam.burdakı uyelık ısmımızı degıstırebılıyormuyuz ben bıraz kurcaladım bulamadım pek bırşey
Askerimin değil amaa benim bunlar ben giycem yanına giderken çok sağoll kuzucumm
Adminlerin degiştirebilecegini sanıyorum :26:
hahayt kıyamam yaÇok utandım ama şuan bende diyorumki arkası oval negüzelmişgüle güle kullan kuzum
niye ki kız :))yeni kullanıcı adıylamı donsem aranıza :)
Canım sanada gelmedimi resmim
yeni kullanıcı adıylamı donsem aranıza :)
cıkk
bence gerek yok kuzum böyle iyi :)
kuzum ya msj diğerlere gelmiş ondan görmemişim şimdi olduFacedeki süheyla degilmisin tatlım mesaj olarak gönderdim ama tekrar deniyim
kuzum ya msj diğerlere gelmiş ondan görmemişim şimdi olduvar ya neredeyse aklımda canlanan gibisin yalnız birazdaha açık renkli bir saçla düşünmüştüm
iyi tabiki kuzum neden kötü olsunTeşekkürederim kuzum iymi kötümü aklındaki bilemedim amasaçlarım kendi renkleri hiç boya kullanmadım sen çok tatlısın masum bir güzelligin var maşallah
iyi tabiki kuzum neden kötü olsunteşekkür ederim o senin güzel bakışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?