349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de çok güzel bi etek görmüştüm. kamuflaj desenli. eşim sakın ha dedi . görmek istemiyormuş artık. ne evde ne başka yerde. ıspartaya da bir daha gitmeyecekmişiz. haritadan silecekmişiz.

ben de çok güzel bi etek görmüştüm. kamuflaj desenli. eşim sakın ha dedi . görmek istemiyormuş artık. ne evde ne başka yerde. ıspartaya da bir daha gitmeyecekmişiz. haritadan silecekmişiz.
Benimkide görmek istemiyorum diyor ama bide bende görsün öyle karar versin bence Yapcak bişey yok oraya komutanı olarak gidecegim bu sefer

Merhaba kızlar bütün gün kaynatmışsınız gene ben gündüz okulda olduğumdan akşama girebiliyorum bu sefer de siz olmuyorsunuz :2: Nazlıyı ekledim bende sizleri de görmek isterim Nazlı bana da msj atar sanırım
canım bende bi önceki gidişim de gömleğini alıp giymiştim ama herkes çok dikkatli bakmıştı bize ve askerim bir daha giymiceksin diye kesin talimat verdi

ben geldim canım,okudum olanları öncelikle iyi ki de gitmemişsin diyorum ne yazık ki hala bu zihniyette insanlar var çok yazık gerçekten..ne zaman ne konuda konuşmak istersen biz burda dinlemeye dertleşmeye hazırız bırak rahatsız olan girmesin okumasın bu tip insanlar çok de gerekli değil zaten..
günü eşinin yanından dönünce al canım bekleyiversinler 3 güncük sen git yanına eşinde o güne endekslemiştir kendini içi burkulmuştur normal olarak

canım bende bi önceki gidişim de gömleğini alıp giymiştim ama herkes çok dikkatli bakmıştı bize ve askerim bir daha giymiceksin diye kesin talimat verdi

Bakalım bnmki ne tepki vericek gerçi alaşehir çooooook sakin bi yer

canım özelden mesaj atacağım birazdan feysimi beni eklersin.

bugün böyle can sıkıcı bir durum oldu ne yazık ki.. neyse ki herkes öyle düşünmüyormuş. çünkü dediğim gibi kötü bir şey yazmamıştım. bende bu zihniyetteki insanlardan bıktım inan.

günü bu hafta sonu yapacaktım. teyzemin eşi asker. binbaşı tabi o. doğuda bir şehirde. birkaç haftalığına geldi. o yüzden teyzeme uygun olmadığı için, ben de kıyamadığımdan erteledim. 23ünde herkes müsait oluyor. 30una ertelesem bu sefer de çok geç olacak :26: eşimle bir gün belirlememiştik, ne kadar geç gelirsen demişti ama bu kadar da geç beklemiyordu herhalde. :44: sesinden anladım, duruldu mahzunlaştı. üzüldüm bu sefer. olmadı yine ilaç kullanıp 15inde gideceğim. zararı olacak diye de endişe ediyorum ama başka şansım yok artık. :26:

Benimkide görmek istemiyorum diyor ama bide bende görsün öyle karar versin bence Yapcak bişey yok oraya komutanı olarak gidecegim bu sefer

bakalım ne tepki verecek. geldiğinde mutlaka yaz. bırak kamuflajı, yeşil görmek istemiyorum demişti hatta

Bakalım bnmki ne tepki vericek gerçi alaşehir çooooook sakin bi yer
benim aldığım da kamuflaj yeni moda olmaya başlamıştı canım belki de ondan o kadar dikkatli bakmışlardır şimdi herkes de var zaten

illa haftasonu mu olması gerekiyor gününüzün canım haftaiçi yapıver

çocukların okulları var. :26: ömrümde ilk defa güne girdim. başıma bela oldu. gün benim neyime zaten.

bugün sizi beğenmekten bi hal oldum valla. hepsini beğeniyorum, ama tüm fotoğrafları da tek tek beğenemiyorum ayıp olmasın diye

buradan sesleniyorum hepinizin her fotoğrafını tek tek beğendim. bugün eklediğim herkes çok sıcak geldi bana.

çocukların okulları var. :26: ömrümde ilk defa güne girdim. başıma bela oldu. gün benim neyime zaten.
ay ben burda sinir oldum senin güne gelmeyiversinler

ben bayıldım size hatta tek tek de beğendiim Allah mutluluk ve en yakın zaman da bebiş versin kuzum dualarım seninle

ay ben burda sinir oldum senin güne gelmeyiversinler

ben bayıldım size hatta tek tek de beğendiim Allah mutluluk ve en yakın zaman da bebiş versin kuzum dualarım seninle

amin sağol canım. allah hepinize çok mutlu, huzurlu evlilikler nasip etsin. bir gün değil, bir an dahi pişman etmesin. hep "iyi ki evlenmişim." deyin. istediğiniz hayırlı vakitte de boy boy çocuklarınız olsun.

günü yapacağım başka çare yok napalım. tek çözümüm 15inde gitmek. neyse bu sefer de böyle olsun. zaten son gidişim olacak herhalde. sonra da gelecekler inşallah.

amiin canım amiin hepimiz hep iyi ki diyelim inşallahn
bir daha da kullanma ilacı canım senede 2 defayı geçmesin diyor doktor..bende 17sinde gitcem sonra nisan da kayınvalidemlerle gitcem sonra mayısta o gelcek inşallahh böylece bitircez

Bugün ikoncanımız askerlerimizden bize papatyalar getirmiş ne de iyi yapmış Kırıkkale çok sevinme kalıcı değiliz sana da bi bakıp çıkcaz :118:

günaydınnnn kuzulaarr çok güzel bi gün olsun.. bu ayda hemencik bitsiinn artıkkkkkk....nisanda bitsinnnn hemennn ve gelsinleerr artıkkk çok özleeedikkkk :)

Günaydın asker yarenleri ...

buğun ki şakaf ikonum Erzurum....

ikonum bile isyanlarda artık 7 ay bitecek görmeyeli offffff

gel teskere gel teskere bitsin bu çile....

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar şafağımız 71
70ler size veda ediyoruz o yüzden bu çiçekler

Bugün güzel vatanımızdan KIRIKKALEdeyiz KIRIKKALEmize selam yola devam

KIRIKKALEmizin neyi meşhurmuş bakalım ?
Yemekleri;Alazlama, kömbe, külleme, batallaş, çalma, sarığı burma,su böreği,pelte,madımak,ekmek aşı,çalma,sızgıt,yeşil mercimek çorbası,pekmezi,bulama katma aşı olarakta bilinir,sarığı böreği,etli mercimekli bulgur pilavı,yoğurtlu tarhana,un tarhanası ve sütlü tatlısı.Gezilecek yerleri;Hasandede camii ve türbesi,şeyh şamil camii ve türbesi,küçükafşar türbesi;mke yurdumuzun en büyük makine ve kimya sanayi fabrikası.

Gunaydin canim benimm 70lerde gecsin artiiikkk:) bizim durumlar cok cok guzel gidiyo cok mutluyum askerimin bugun denetlemesi varmis buyuk ihtimalle sesini duyamiycam ama olsun sonra rahatlamis olucaz insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…