349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın asker yarenleri ...

buğun ki şakaf ikonum Erzurum....

ikonum bile isyanlarda artık 7 ay bitecek görmeyeli offffff

gel teskere gel teskere bitsin bu çile....

biter canım biter yemiş bitirmişsin sen şafakları 25 günün kalmış az daha sabır sevdiceğine kavuşmana az kaldı darısı bizim başımıza inşallah

günaydınlar canım çok şükür 70 leri bitiriyoruz bu hafta. Kırıkkale'ye selam yola devam inşallah 60 larda böyle hızlı geçer gider.geçiyor gerçi şuanlık bi sıkıntı yokta inşallah mayıs ayıda böyle geçer şafak sıkıştırmaz bizleri...

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrr :)
artıkk mayıs gelseydiii gelselerdii hayırlısıylaaaa

Gunaydinn herkese keyifler nasil guzel hatunlarim? Birde ozlem pikolata ve procrastinate nerede goremedim onlari bilen var mi?

Süheylacım ben burdayım herkese merhaba.şafağım 4 ay 4 gün olmuş.şaka maka 126 gün kaldı offf offf mart ayı çabuk geçsin

Merhaba kuzummm :-D bir oradayim bir burada resmen az kaldi canim seninde cidden geride biraktigin gunlere bi bak masallah masallah :-D martta gecer mayista insallah

Günaydın canlar bugün dersim yok geliim de sizi görim dedim ve sanırım grip oluyorum :2:

günaydın kızlar..70lerde bitcek az kaldı..geçiyomu ne zaman:))

bazen geciyorr bazen geçmiyor...
diyorum ooo 155 lerden 70 lere düştük diyorum....
ama sonra bakıyorum okadar zamn geçmiş halaa yarıdayızz offfff bu sefr geçmiyor diyorum...
ama bir bakıyorum pzt-cuma olmuş.....
ne bileyim....
ama kocama zaman hi geçmiyr
halbuki kamşunun askeri çabuk gelmişti bana

günler azaldıkça geciyor diyoruz ama ya o günün biri bile zor gectiğinde işte o zaman gecmiyo oluyo..benmkide zaman geciyo işte diyo ama sesinden anlıyorum..ama eminim artık bitcek bu günler canım..biraz sabır hani..

Günaydın canlar bugün dersim yok geliim de sizi görim dedim ve sanırım grip oluyorum :2:

ihlamur falan içseydın canımm lımonlu çay falan başında ıken önlem al aman hasta olım:2: deme ben bole grıp kolay kolay olmam ama oldummuda cok zor atlatıyorum

Benim nişanlım da askere gidecek daha gitmeden stresi sardı bile doyamıyorum şimdilerde ona hergün görüşmemize rağmen çok özlüyoruz birbirimizi işimiz zor Allah yardımcımız olsun

Benim nişanlım da askere gidecek daha gitmeden stresi sardı bile doyamıyorum şimdilerde ona hergün görüşmemize rağmen çok özlüyoruz birbirimizi işimiz zor Allah yardımcımız olsun

uzun donem mı kısa dönem mı canım zor ılk aylar alısana kadar baya zorluk cekıyorsun ama sonra alısıyorsun cok fazla hasret oluyor.

umarım rahat edecegı bır yere duşer...

ihlamur falan içseydın canımm lımonlu çay falan başında ıken önlem al aman hasta olım:2: deme ben bole grıp kolay kolay olmam ama oldummuda cok zor atlatıyorum
ekinezyalı kış çayı içiyorum canım o iyi geliyor bana :2: bende senin gibiyim oldum mu tam olurum günlerce kalkamam :2:

bol bol dua et rahat bi yere çıksın ve komutanları iyi olsun bu da çok önemli..inşallah yakınına gider de gidip görebilirsin..bugünlerin tadını çıkarın canım şimdiden düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…