Gultencim gecmis olsun canim
valla safaga yogunlasinca hic gecmiyor. Bencede simdiden hic dusunup uzmeyin kendinizi gidin gonlunuzce gezin yanyana olmanin tadini cikarin
canım benim çok teşekkür ederim bu arada çok yakışıyorsunuz maşallah canım
Gunaydinn herkesekeyifler nasil guzel hatunlarim? Birde ozlem pikolata ve procrastinate nerede goremedim onlari bilen var mi?
vala ben az kaldı kafayı yerim..
memurluk ıcın tercıh yapıcam.beyfendının uzmanlık yerı bellı degıl dogu yazdım dıye bı tırıp... atanırsan ben sana sorarım falan demeler.
gecen kı tartısmamızda bırbırımızı bıraz daha tanıyalım demıstım bu sozumu bana sımdı kullanıyor sen demedınmı bırbırımızı tanıyalım bende dedım başka zaman o kadar şey solerım kaleye almazsın işine gelenı kaleye alıyorsun ıyı sen bılırsın dedım.kızlar anlıcagınız nisan ayında bızım durumumuz bellı olmaz baksana offffsıkıldım artık uzaklıktannn
canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın haa pes etmek yok gelsin bir bakalım konuşun o zaman çiziceğiniz yol daha net belli olur
kızlar şafak sayımı nasıl gidiyor , günler yaklaştıkça daha zor geçiyor sanki
ihlamur falan içseydın canımm lımonlu çay falan başında ıken önlem al aman hasta olım:2: deme ben bole grıp kolay kolay olmam ama oldummuda cok zor atlatıyorum
kızlar çoook uzun süredir uğramıyordum buraya son sayfada şafak 25 falan görünce şaşırdım bayahakikaten 25 gün mü kalmış kısa dönemde vay be,ilk başlarda 3.4.günler bize ay gibi geliyordu bakın yediniz bitirdiniz askerliği hatunlar
meraba canım buralardayımsadece biraz rahatsızdım o yüzden giremedim arada baktım sayfaya aslında sen nasılsın kuzum askerin nasıl??
vala ben az kaldı kafayı yerim..
memurluk ıcın tercıh yapıcam.beyfendının uzmanlık yerı bellı degıl dogu yazdım dıye bı tırıp... atanırsan ben sana sorarım falan demeler.
gecen kı tartısmamızda bırbırımızı bıraz daha tanıyalım demıstım bu sozumu bana sımdı kullanıyor sen demedınmı bırbırımızı tanıyalım bende dedım başka zaman o kadar şey solerım kaleye almazsın işine gelenı kaleye alıyorsun ıyı sen bılırsın dedım.kızlar anlıcagınız nisan ayında bızım durumumuz bellı olmaz baksana offffsıkıldım artık uzaklıktannn
kolay gelsin canımmm dikkat et kendineNe kadar yogun birgündü ya kafam karıştı :96: resmen sabahtan beri duramadım bir şimdi daha rahatım :107:
Aynı şekilde kuzum ya akşam olsun biran önce hatta mümkünse hafta sonu gelsin geçsin öteki hafta sonu olsun artıkAkşam olsada eve gitsek kızlar...
kolay gelsin canımmm dikkat et kendine
geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?bizde iyi diyelim iyi olalım işte canım :)
çok önemli bişey değil de biraz sancılandım işteAllah daha iyi etsin canım.. havalarda öyle güzel ki insanın içi kıpır kıpır oluyo bir de sevdiklerimiz gelsin de ne gezeriz valla
canım azalmıs baya maşallahbu arada ne oldu sızın askerde kalma durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?