349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gultencim gecmis olsun canim
valla safaga yogunlasinca hic gecmiyor. Bencede simdiden hic dusunup uzmeyin kendinizi gidin gonlunuzce gezin yanyana olmanin tadini cikarin

Gultencim gecmis olsun canim
valla safaga yogunlasinca hic gecmiyor. Bencede simdiden hic dusunup uzmeyin kendinizi gidin gonlunuzce gezin yanyana olmanin tadini cikarin

canım benim çok teşekkür ederim bu arada çok yakışıyorsunuz maşallah canım

vala ben az kaldı kafayı yerim..

memurluk ıcın tercıh yapıcam.beyfendının uzmanlık yerı bellı degıl dogu yazdım dıye bı tırıp... atanırsan ben sana sorarım falan demeler.

gecen kı tartısmamızda bırbırımızı bıraz daha tanıyalım demıstım bu sozumu bana sımdı kullanıyor sen demedınmı bırbırımızı tanıyalım bende dedım başka zaman o kadar şey solerım kaleye almazsın işine gelenı kaleye alıyorsun ıyı sen bılırsın dedım.kızlar anlıcagınız nisan ayında bızım durumumuz bellı olmaz baksana offff sıkıldım artık uzaklıktannn

Son düzenleme:

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın haa pes etmek yok gelsin bir bakalım konuşun o zaman çiziceğiniz yol daha net belli olur

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakın haa pes etmek yok gelsin bir bakalım konuşun o zaman çiziceğiniz yol daha net belli olur

uzun zamandır gunduz ılk kez aradı heyecanlandım da

sonra bana bole dıyınce tuhaf oldum..kendımı evlenmeye meraklı kız gıbı gordum.hayır ben erkek olsam kendımden emınsem sevıyorsan ımkanları zorlaştırsam da yanıma almaya calısırım.cunku uzaklık zor goruyor pofff yoksa sevmıyormu anlamadım kı

oyyyy askeriyedenn telefonn varrrrr
sesini duydumm nası ii oldumm :)
darısı hepinizeee yarenlerrrr:26:

kızlar çoook uzun süredir uğramıyordum buraya son sayfada şafak 25 falan görünce şaşırdım bayahakikaten 25 gün mü kalmış kısa dönemde vay be,ilk başlarda 3.4.günler bize ay gibi geliyordu bakın yediniz bitirdiniz askerliği hatunlar

canım nerde o günler o uzun dönem arkadaşlarımızdan birinin şafağı bizimki bugün 71

Ne kadar yogun birgündü ya kafam karıştı :96: resmen sabahtan beri duramadım bir şimdi daha rahatım :107:

meraba canım buralardayım sadece biraz rahatsızdım o yüzden giremedim arada baktım sayfaya aslında sen nasılsın kuzum askerin nasıl??

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var? bizde iyi diyelim iyi olalım işte canım :)

aman kuzumm az kaldı sabır az birazcık daha pes etme gerçekten

Ne kadar yogun birgündü ya kafam karıştı :96: resmen sabahtan beri duramadım bir şimdi daha rahatım :107:
kolay gelsin canımmm dikkat et kendine

kızlar bu ay sevdiceğin doğum günü, ne yollayabilirim yardımcıı olurmusunuzz banaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…