349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aaa canım tanıyamadım seni, ismin değişmiş nazlı sensin dimi biz sınavı bekliyoruz martın sonunda sınava girecek canım :)

evt canım benım ..hımm az kalmıs benımde burdakı iş arkadasımlarım sogutuyor az once konustular gene dıyorlar.uzman cavus olana kdr astsubay olsun.olma hakkı var sınavlarına tkrardan gırecek ama olsun dıyorlar.

insanın hıc düzeni oturmazmı nıye normal herkes gıbı benım askerımde temelli gelmıyor

[video=youtube;Z6wrcgdZr4M]http://www.youtube.com/watch?v=Z6wrcgdZr4M&feature=share[/video]

benim çevremde de her kafadan bi ses çıkıyo kimisi asker olsun ne güzel diyo kimisi hiç bulaşmasın zor iş diyo. hakkımızda hayırlısı artık canım. senin askerin ne düşünüyo astsubaylık kafasında yokmu

Son düzenleme:

kafasında var ama uzman çavuşluktan sonra yukseltmeyı dusunuyor.yanı gıdıcek ole.çok sıkıldım ınankı herkes bırsey dıyor.senın gene ıyı ust rutbe bu uzman cavus olarak gıdınce cok ezılecek bı kısı solemıyor cok kısı soluyor demekkı ınsanların bı bıldıgı var.yazık edecek bıze kendıne

Kızlar kaç gündür giremedim.eskisi kadar foruma uğrayamıyorum.bebişle vakit geçireceğim diye bir bakmışım akşam olmuş.artık ailemin yanına geldim,eşim dönene kadar burada kalacağım.şafak saymayı da bıraktım,saymayınca daha çabuk geçiyor
Umarım hepiniz çooook iyisinizdir.şaka gibi nereden nereye geldik,şafak düştükçe düşüyor

Gunaydin canim benimm 70lerde gecsin artiiikkk:) bizim durumlar cok cok guzel gidiyo cok mutluyum askerimin bugun denetlemesi varmis buyuk ihtimalle sesini duyamiycam ama olsun sonra rahatlamis olucaz insallah:))

herkesin denetmelemesi vardı galiba bugün. askerim spor yapmaktan koşmaktan bi hal olmuş. sesi çok bozuk geliyordu. galiba hasta oluyor. :2::2: :26:

uzaklıktan hepsi. gelsin hepsi geçer. az kaldı. biraz daha sabır..

kimseler de yokmuş. benim askerimin yanına gidişim kesinleşti. ama 29unda gidiyorum. kaldı 23 gün.

benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:

benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:

Of ya nekadar zor durumda bırakıyorlar askerlerimizi insan uyuycakki daha güçlü dursun dimi hiç mantıkları yok hiç

iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız ?

çok şükür 71 olduk ..Allahım zaman çabuk çabuk geçsin ve yanımıza dönsün askerlerimiz..kokusunu çok özledim :26:

bugün kendime güzel pabuçlar aldım..askerim geldiğinde giyicem, hazırlıklar biraz erken başladı ama napim dayanamadım çok güzeldi

anladığım kadarıyla denetim olmuş çoğu askere..ben dün akşamdan beri konuşamadım..denetim oldu mu olmadı mı bilmiyorum

her yerde denetleme var sanırım. iyi koşamamışlar sanırım bizimkiler, yüzbaşı çarşı izinlerini kilitleyecekmiş. tabi benimki yaşına rağmen herkesten iyi koşmuş. övünüp duruyor. ama kuru yanında yaş da yanıyor. o yüzden hepsinin izinler iptal. :26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar canım iyim çok şükür sen nasılsın?bencede artık mayıs gelmeli yeter bukadar çektigimiz hasret

Kurunun yanında yaşın yanması kadar mantıksız birşey yok canım ya üzüldüm inşallah fikirleri degiştirirlerde eşin izne çıkar birgünlük izin bile psikolojilerini etkiliyor

muhtemelen çok sıkılacak. bu hafta çıkacaklarmış. sonra iptalmiş. o da iki hafta çıkmam bunalırım. sen gelir evci çıkarırsın dedi. ayın 29una denk geliyor işte. sonra da 45 gün kalmış olacak. artık idare edecek. belki nisanda izinleri açılır bilmiyorum. :26:

Açılır canım okadarda abartmazlar yani saçmalamazlar inşallah senin gidip evci çıkarmak çokgüzel olucak işte canım olmadı nisandada gider çıkartırsın

Açılır canım okadarda abartmazlar yani saçmalamazlar inşallah senin gidip evci çıkarmak çokgüzel olucak işte canım olmadı nisandada gider çıkartırsın

nisanda gidemem herhalde canım ya. git gel yol parası, 3 gün dışarıda yiyoruz. otel de dünyanın parası. kredi ödüyorum aynı zamanda. zorluyor beni. tam borçlar,eşyaların taksitleri bitecek beyimiz gelecek. ayarladım ben diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…