hımm geçmiş olsun canımmgeçmiş olsun canım hayırdır neyin var?bizde iyi diyelim iyi olalım işte canım :)
çok önemli bişey değil de biraz sancılandım işteAllah daha iyi etsin canım.. havalarda öyle güzel ki insanın içi kıpır kıpır oluyo bir de sevdiklerimiz gelsin de ne gezeriz valla valla canım ne güzel olurdu yaa. senin askerin nasıl kuzum?
canım valla cok zor ya yani orada işine yarayacak bir şey olması lazım. benimkinin çarşıya giyecek bir şeyi yoktu kazak yollamıştım ama ne olabilir başka inan bimiyorum istersen geldikten sonra ver bir şey?kızlar bu ay sevdiceğin doğum günü, ne yollayabilirim yardımcıı olurmusunuzz banaa ??
aaa canım tanıyamadım seni, ismin değişmiş nazlı sensin dimibiz sınavı bekliyoruz martın sonunda sınava girecek canım :)
evt canım benım ..hımm az kalmıs benımde burdakı iş arkadasımlarım sogutuyor az once konustular gene dıyorlar.uzman cavus olana kdr astsubay olsun.olma hakkı var sınavlarına tkrardan gırecek ama olsun dıyorlar.
benim çevremde de her kafadan bi ses çıkıyo kimisi asker olsun ne güzel diyo kimisi hiç bulaşmasın zor iş diyo. hakkımızda hayırlısı artık canım. senin askerin ne düşünüyo astsubaylık kafasında yokmu
Gunaydin canim benimm70lerde gecsin artiiikkk:) bizim durumlar cok cok guzel gidiyo cok mutluyum askerimin bugun denetlemesi varmis buyuk ihtimalle sesini duyamiycam ama olsun sonra rahatlamis olucaz insallah:))
vala ben az kaldı kafayı yerim..
memurluk ıcın tercıh yapıcam.beyfendının uzmanlık yerı bellı degıl dogu yazdım dıye bı tırıp... atanırsan ben sana sorarım falan demeler.
gecen kı tartısmamızda bırbırımızı bıraz daha tanıyalım demıstım bu sozumu bana sımdı kullanıyor sen demedınmı bırbırımızı tanıyalım bende dedım başka zaman o kadar şey solerım kaleye almazsın işine gelenı kaleye alıyorsun ıyı sen bılırsın dedım.kızlar anlıcagınız nisan ayında bızım durumumuz bellı olmaz baksana offffsıkıldım artık uzaklıktannn
benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:
benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:
İyi akşamlar canım iyim çok şükür sen nasılsın?bencede artık mayıs gelmeli yeter bukadar çektigimiz hasretiyi akşamlar yarenlerim nasılsınız ?
çok şükür 71 olduk ..Allahım zaman çabuk çabuk geçsin ve yanımıza dönsün askerlerimiz..kokusunu çok özledim :26:
bugün kendime güzel pabuçlar aldım..askerim geldiğinde giyicem, hazırlıklar biraz erken başladı ama napim dayanamadım çok güzeldi
anladığım kadarıyla denetim olmuş çoğu askere..ben dün akşamdan beri konuşamadım..denetim oldu mu olmadı mı bilmiyorum
her yerde denetleme var sanırım. iyi koşamamışlar sanırım bizimkiler, yüzbaşı çarşı izinlerini kilitleyecekmiş. tabi benimki yaşına rağmen herkesten iyi koşmuş. övünüp duruyor.ama kuru yanında yaş da yanıyor. o yüzden hepsinin izinler iptal. :26:
İyi akşamlar canım iyim çok şükür sen nasılsın?bencede artık mayıs gelmeli yeter bukadar çektigimiz hasret
Kurunun yanında yaşın yanması kadar mantıksız birşey yok canım ya üzüldüm inşallah fikirleri degiştirirlerde eşin izne çıkar birgünlük izin bile psikolojilerini etkiliyor
muhtemelen çok sıkılacak. bu hafta çıkacaklarmış. sonra iptalmiş. o da iki hafta çıkmam bunalırım. sen gelir evci çıkarırsın dedi. ayın 29una denk geliyor işte. sonra da 45 gün kalmış olacak. artık idare edecek. belki nisanda izinleri açılır bilmiyorum. :26:
Açılır canım okadarda abartmazlar yani saçmalamazlar inşallah senin gidip evci çıkarmak çokgüzel olucak işte canım olmadı nisandada gider çıkartırsın
senin gene azmış şafağın canım benim uzun dönem subay aralıkta gelicek ta:)geçer ama bir bakmışız başka şeylerin yolunu gözlüyoruzcanım nerde o günler o uzun dönem arkadaşlarımızdan birinin şafağı bizimki bugün 71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?