349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Anladım canım benim marttan sonra pek birşeyimiz kalmıycak geri sayım yapıyoruz zaten son haftalarda hazırlıklarla çokçabuk geçiçek inşallah canım

kuzularım selam...

oh oh gelmişiz günlerden kırıkkale yee selam yolumuza devamm Eki Görüntüle 649963
bende epeydir iş falan derken koptum ama aklımdasınız, herkesin moraller yerinde sanırım? nerihimm sedaacım nasılsınızz? Procrastinate imi de görseydimm

az önce konuştuk artık eğitimlerde işi + - ye dökmüşler aynı okuldaki gibi diyor işte atışa,el bombası atmalarına,koşularına aklınıza ne geliyorsa değerlendiriyorlarmış. mesela bir soru soruyorlarmış hemen + - koyuyorlarmış. artık çarşıları da buna bağlıymış. bana hiç bekleme çarşıya çıkmamı diyor. sinirlerim bozuldu ya

Anladım canım benim marttan sonra pek birşeyimiz kalmıycak geri sayım yapıyoruz zaten son haftalarda hazırlıklarla çokçabuk geçiçek inşallah canım

bir ayda ancak hazırlıklarım biter zaten. bütün evi iyice temizleyeceğim. hem bahar temizliği yapmış olurum. inşallah gelecek o günler hemen. hemen gelsin

bu aralar hepsini sıkıyorlar galiba. o ne çocuk gibi + - veriyorlar ya. çarşıyı yasaklamak için bahane arıyorlar sanırım.

nehirnillll az önce tatlı tariflerini okudum çok güldüm yapacağım onlardan. çok beğendim.

Of ya nekadar zor durumda bırakıyorlar askerlerimizi insan uyuycakki daha güçlü dursun dimi hiç mantıkları yok hiç
ah kuzum onlar da mantık olsa bu kadar zorlanmazdık acaba hayatlarını nasıl zorlaştırırız diye düşünüyorlar heralde kıyamam aşkımın sesi bile çıkmıyor uykusuzluktan :2:

gececi olmak da zor. bütün düzeni değişmiştir.
hay allahım ya saçmalığa bak noluyor yani çarşı kitlenince daha mı hızlı koşcaklar kaç yaşına gelmiş insanlara çektirdiklerine bak ya..
sorma canım ya benim de düzenim değişti gece 3e 4e kadar oturuyorum rahat konuşabiliyoruz diye sonra yatıyorum sabah 8 de kalkıp derse gidiyorum uykusuz yaşamaya da alıştım artık

Canm iyim çok şükür msjı yeni gördüm sen nasılsın ya Procrastinate yi göremiyorum ben haberin varmı msjda atamıyorum merak ettim ?

Çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar su takımı aldınız mı? Fiyatlar nasıl? Annem bana çok önceden kristal su takımı almış.kullana kullana sıkıldım,daha modern bir takım istiyorum,aynı zamanda bulaşık makinasında da yıkansın

iyi geceler kızlar geldiik Karaman'a sevdiğimin memleketine Karamanın oyunu sonra çıkar oyunu hikayesini anlatmayı çok sever Karaman'ı severim sevdiğimden ötürü ve kaldı 7 tane 10 günümüüüz Şafak 70 mehtap 10 kısmetse ikoncanlarımızda kavuşuyor bugün bizim de kavuşmamıza az kaldı

sen nasıl yaşıyorsun böyle ya maşallah aşka bak ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. :93::93:

sen nasıl yaşıyorsun böyle ya maşallah aşka bak ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. :93::93:
yaşıyorum valla canım napim gündüz uyuyor konuşamıyoruz işin ucunda sesini duymak,sesini duyamasan bile msjlaşmak olunca uykusuzluğa da dayanabiliyorum

yaşıyorum valla canım napim gündüz uyuyor konuşamıyoruz işin ucunda sesini duymak,sesini duyamasan bile msjlaşmak olunca uykusuzluğa da dayanabiliyorum

her gece görüşebilmek ne güzel. sana olan evlilik teklifinin fotoğrafının çekilmesi de çok güzel olmuş. ne güzel bir hatıra..

her gece görüşebilmek ne güzel. sana olan evlilik teklifinin fotoğrafının çekilmesi de çok güzel olmuş. ne güzel bir hatıra..
çok şükür görüşüyoruz canım o konu da bi sıkıntımız yok evlilik teklifine de gelince hayatım boyunca unutamayacağım anlardan biri arkadaşlarımız sağolsun hem bolca videomuz hem de fotoğraflarımız var

ne güzel. ben teklif aldığımda fotoğrafımızı çekecek bir arkadaşımız yoktu yanımızda. hiç fotoğrafımız yok... zaten fotoğraf çektirmeyi sevmiyor. üstelik teklifi ettiğinde nişanımıza 4 gün vardı. gel de hayır de.

Son düzenleme:

nasıl teklif etti canım çok merak ettim

nasıl teklif etti canım çok merak ettim

yemekte teklif etti. klişe yani. günlerce değişik bir fikir için bekletti beni en son baktı olmuyor, zaman geçiyor öyle teklif etti. zaten ailesi o gün yola çıkmıştı nişan için. düşün yani ettiği tarihi. ama geçen sene o karda kışta, bana yüzük almak için istanbul'a gitti. kaza tehlikesi geçirmişler bir de... 4 arkadaş aldılar. 4ü de evlilik teklifi yaptı. ikisi nişanı attı. biz evlendik.

ne güzel ki siz mutlu sona ulaşmışsınız canım şimdi de mutlusunuz ya en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…