- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nisanda gidemem herhalde canım ya. git gel yol parası, 3 gün dışarıda yiyoruz. otel de dünyanın parası. kredi ödüyorum aynı zamanda. zorluyor beni. tam borçlar,eşyaların taksitleri bitecek beyimiz gelecek.ayarladım ben diyor.
Anladım canım benim marttan sonra pek birşeyimiz kalmıycak geri sayım yapıyoruz zaten son haftalarda hazırlıklarla çokçabuk geçiçek inşallah canım
az önce konuştuk artık eğitimlerde işi + - ye dökmüşler aynı okuldaki gibi diyor işte atışa,el bombası atmalarına,koşularına aklınıza ne geliyorsa değerlendiriyorlarmış. mesela bir soru soruyorlarmış hemen + - koyuyorlarmış. artık çarşıları da buna bağlıymış. bana hiç bekleme çarşıya çıkmamı diyor. sinirlerim bozuldu ya
ah kuzum onlar da mantık olsa bu kadar zorlanmazdık acaba hayatlarını nasıl zorlaştırırız diye düşünüyorlar heralde kıyamam aşkımın sesi bile çıkmıyor uykusuzluktan :2:Of ya nekadar zor durumda bırakıyorlar askerlerimizi insan uyuycakki daha güçlü dursun dimi hiç mantıkları yok hiç
her yerde denetleme var sanırım. iyi koşamamışlar sanırım bizimkiler, yüzbaşı çarşı izinlerini kilitleyecekmiş. tabi benimki yaşına rağmen herkesten iyi koşmuş. övünüp duruyor.ama kuru yanında yaş da yanıyor. o yüzden hepsinin izinler iptal. :26:
hay allahım ya saçmalığa bak noluyor yani çarşı kitlenince daha mı hızlı koşcaklar kaç yaşına gelmiş insanlara çektirdiklerine bak ya..gececi olmak da zor. bütün düzeni değişmiştir.
kuzularım selam...
oh oh gelmişiz günlerden kırıkkale yee selam yolumuza devamm Eki Görüntüle 649963
bende epeydir iş falan derken koptum ama aklımdasınız, herkesin moraller yerinde sanırım? nerihimm sedaacım nasılsınızz? Procrastinate imi de görseydimm
ah kuzum onlar da mantık olsa bu kadar zorlanmazdık acaba hayatlarını nasıl zorlaştırırız diye düşünüyorlar heralde kıyamam aşkımın sesi bile çıkmıyor uykusuzluktan :2:
hay allahım ya saçmalığa bak noluyor yani çarşı kitlenince daha mı hızlı koşcaklar kaç yaşına gelmiş insanlara çektirdiklerine bak ya..
sorma canım ya benim de düzenim değişti gece 3e 4e kadar oturuyorum rahat konuşabiliyoruz diye sonra yatıyorum sabah 8 de kalkıp derse gidiyorum uykusuz yaşamaya da alıştım artık
yaşıyorum valla canım napim gündüz uyuyor konuşamıyoruz işin ucunda sesini duymak,sesini duyamasan bile msjlaşmak olunca uykusuzluğa da dayanabiliyorumsen nasıl yaşıyorsun böyle ya maşallah aşka bakben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. :93::93:
yaşıyorum valla canım napim gündüz uyuyor konuşamıyoruz işin ucunda sesini duymak,sesini duyamasan bile msjlaşmak olunca uykusuzluğa da dayanabiliyorum
çok şükür görüşüyoruz canım o konu da bi sıkıntımız yokher gece görüşebilmek ne güzel. sana olan evlilik teklifinin fotoğrafının çekilmesi de çok güzel olmuş.ne güzel bir hatıra..
çok şükür görüşüyoruz canım o konu da bi sıkıntımız yokevlilik teklifine de gelince hayatım boyunca unutamayacağım anlardan biri arkadaşlarımız sağolsun hem bolca videomuz hem de fotoğraflarımız var
ne güzel.ben teklif aldığımda fotoğrafımızı çekecek bir arkadaşımız yoktu yanımızda. hiç fotoğrafımız yok... zaten fotoğraf çektirmeyi sevmiyor. üstelik teklifi ettiğinde nişanımıza 4 gün vardı. gel de hayır de.
nasıl teklif etti canım çok merak ettim
yemekte teklif etti. klişe yani. günlerce değişik bir fikir için bekletti beni en son baktı olmuyor, zaman geçiyor öyle teklif etti. zaten ailesi o gün yola çıkmıştı nişan için. düşün yani ettiği tarihi.ama geçen sene o karda kışta, bana yüzük almak için istanbul'a gitti. kaza tehlikesi geçirmişler bir de... 4 arkadaş aldılar. 4ü de evlilik teklifi yaptı. ikisi nişanı attı. biz evlendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?