349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok şükür canım benim mayıs gelicek bahar gelicek baharla askerlerimiz gelicek baharın gelmesinede gerek yok askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getirir :127::132::127: biraz fazla özledim galiba

hepimiz çok özledik kuzum ama az kaldı bak önümüzdeki hafta gidiceksin bi nebze olsun azalıcak hasretlik şimdilik şafağın 9 bence

Ayy canim yeni yilinizda kutlu olsun ne guzel masaallh bi omur mutlu huzurlu bi evliliginiz devam etsin insallah
Darisida bize olsun

Çok teşekkür ederim canım, güzellik adına ne varsa hepsi bizleri bulsun sevdiklerimizle daha uzun mutlu yıllar geçirelim

Galiba ozlemlerimiz cogaldi ama hergun onlara biraz daha yaklasiyrz ve sabah gozlerimi actigimda bi gun daha bitti diyerek mutlu uyaniyrm

Evet canım birgün bitince birgün daha yaklaşmış oluyoruz bende hep bunun için şükrediyoruz azcık sabrımızı azalıyor ama askerlerimize kavuşma günümüzde azalıyor napalım

Canim yildonumunuz kutlu olsunn insallah nice saglikli mutlu yanyana seneleri geride birakirsiniz. Nazlicim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin az daha sabir pes etme. Telefondan goremiyorum ama aradiginiz kisi procrastinate galiba bende merak icindeyim valla nerelere kayboldu :-/ sedacim zeynepcim sizler nasilsiniz?

İnşallah canım benim sorunsuz gider görürüm askerimi inşallah evet benim mehtabım şuan 9 Rabbim hiçbirimizin agzının tadını bozmasın huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerimizle inşallah

İyim kuzum benim sen nasılsn keyifler yerindedir inşallah

Teşekkürler canım. Amin inşallah beraber sevdiklerimizle uzun yıllarımız olsun

İnşallah canım benim sorunsuz gider görürüm askerimi inşallah evet benim mehtabım şuan 9 Rabbim hiçbirimizin agzının tadını bozmasın huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerimizle inşallah

İnşallah gidiceksin canım geldiğinde bizimle paylaşıcaksın burda bu son sıkıntılarımız olsun, şans mutluluk sevdiklerimiz hiç yanımızdan dizimizin dibinden ayrılmasınlar

Amin canım benim inşallah agzından bal damlıyor kuzum moral oldun vall inşallah hepicigini anlatıcam nokta kaçırmam hepimiz askerlerimize kavuşalım tez zamanda inşallah

Canım benım sorunum beklemek sabretmek degılkı askerın kafası gıtmısbu seferde astsubaylık sınavından bassedıyor bende akşam dedım maden bole planın vardı askerlıkte yukselmek kalmak gıbı benı nıye hayatına aldın dedım.peşin sıra surukleyıp duruyorsun dedım.

Amin canım benim inşallah agzından bal damlıyor kuzum moral oldun vall inşallah hepicigini anlatıcam nokta kaçırmam hepimiz askerlerimize kavuşalım tez zamanda inşallah

için huzursuz canım paylaşımlarını okuorum biliorum, seninle ben gibi pek çok arkadaşım birlikteliğinde aynı seyleri yasadılar. ama içini ferah tutman lazım Allah'ım içimizi, kalbimizi biliyor. sevgimizden yapıoruz, göze alıoruz bazı şeyleri, ben inanıyorum çok güzel problemsiz bi haftasonu geçireceksiniz

Yazdıgım senin yazılarının içinde kaybolmuş kuzum

şimdi okudum canım biran önce git gör hayırlısıyla askerini. ben gittim ama inan hiçbi işe yaramadı şimdilerde daha bir kötüyüm bu ankara işini nerden çıkardılar sinir oldum ya kısa dönem adam şehir dışına gönderilirmi arkadaş ulaşıcak biyerimde yok şimdi askeri ankara polatlıda olan varmıydı bizim aramızda ya bizimkine şey demişler orda ankesörlü telefon falanda yok demişler haber almadığım her saat daha çok sinir oluyorum

Amin inşallah kuzum Sağoll canım benim evet malesef huzursuz inşallah sorunsuz atlatıcaz napalım öteki türlüde olmuyor mecburum böyle hareket etmeye bir sorun çıkmasında artık ben yalanların altında ezilmeyede razıyım :18:

Canım sakin ol içini ferah tut dua et bol bol rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun hiç hatırlamıyorum ama vardı sanırım vardır muhakkak ankesörlü sadece yogun oldugundan sık arıyamadıklarını duymuştum orası için degil ankara için genel sen içini ferah tut fırsatını buldugunda hemen arıycaktır bukadar saçma işte kısa dönem askere nöbet tutturmak bile yasak ama nerde o mantık o yasalara uyma

Yazdıgım senin yazılarının içinde kaybolmuş kuzum

saol canımcım bekliyoruz işte elimiz mahkum. bilirim ilk fırsatta arar beni kurban olduğum dualarım askerlerimizle. bitsin artık bu çileeeee

saol canımcım bekliyoruz işte elimiz mahkum. bilirim ilk fırsatta arar beni kurban olduğum dualarım askerlerimizle. bitsin artık bu çileeeee

Biticek canım nerdeyse %60 nı yedik %40nımı yiyemiycez havalar düzeldikçe umutta dolucak içimiz rabbim kavuşturucak inşallah

kızlaaaar Procrastinate nerede bilen varsa acil yazsınnnn baanaa
Ben de özelden msj attım ama gitmedi.hergün uğrardı nereye kayboldu ki?
hıh yiycez bitiricez işte bekle bizi adanaaaaaaa

Eşim Adana da:) şafak Adana demeyi dört gözle bekliyorum.cnm senin ameliyat ne zamandı? Forumu uzun zamandır ihmal ettim,yoksa oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…