Çok şükür canım benim mayıs gelicek bahar gelicek baharla askerlerimiz gelicek baharın gelmesinede gerek yok askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getirir:127::132::127: biraz fazla özledim galiba
Ayy canim yeni yilinizda kutlu olsun ne guzel masaallh bi omur mutlu huzurlu bi evliliginiz devam etsin insallah
Darisida bize olsun
Galiba ozlemlerimiz cogaldi ama hergun onlara biraz daha yaklasiyrz ve sabah gozlerimi actigimda bi gun daha bitti diyerek mutlu uyaniyrm
hepimiz çok özledik kuzum ama az kaldı bak önümüzdeki hafta gidiceksin bi nebze olsun azalıcak hasretlik şimdilik şafağın 9 bence
Çok teşekkür ederim canım, güzellik adına ne varsa hepsi bizleri bulsun sevdiklerimizle daha uzun mutlu yıllar geçirelim
Canim yildonumunuz kutlu olsunn insallah nice saglikli mutlu yanyana seneleri geride birakirsiniz. Nazlicim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin az daha sabir pes etme. Telefondan goremiyorum ama aradiginiz kisi procrastinate galiba bende merak icindeyim valla nerelere kayboldu :-/ sedacim zeynepcim sizler nasilsiniz?
Canim yildonumunuz kutlu olsunn insallah nice saglikli mutlu yanyana seneleri geride birakirsiniz. Nazlicim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin az daha sabir pes etme. Telefondan goremiyorum ama aradiginiz kisi procrastinate galiba bende merak icindeyim valla nerelere kayboldu :-/ sedacim zeynepcim sizler nasilsiniz?
İnşallah canım benim sorunsuz gider görürüm askerimi inşallah evet benim mehtabım şuan 9Rabbim hiçbirimizin agzının tadını bozmasın huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerimizle inşallah
Teşekkürler canım. Amin inşallah beraber sevdiklerimizle uzun yıllarımız olsun
İnşallah gidiceksin canım geldiğinde bizimle paylaşıcaksın burdabu son sıkıntılarımız olsun, şans mutluluk sevdiklerimiz hiç yanımızdan dizimizin dibinden ayrılmasınlar
Amin canım benim inşallah agzından bal damlıyor kuzum moral oldun vallinşallah hepicigini anlatıcam nokta kaçırmam hepimiz askerlerimize kavuşalım tez zamanda inşallah
Yazdıgım senin yazılarının içinde kaybolmuş kuzum
için huzursuz canım paylaşımlarını okuorum biliorum, seninle ben gibi pek çok arkadaşım birlikteliğinde aynı seyleri yasadılar. ama içini ferah tutman lazım Allah'ım içimizi, kalbimizi biliyor. sevgimizden yapıoruz, göze alıoruz bazı şeyleri, ben inanıyorum çok güzel problemsiz bi haftasonu geçireceksiniz
şimdi okudum canım biran önce git gör hayırlısıyla askerini. ben gittim ama inan hiçbi işe yaramadı şimdilerde daha bir kötüyüm bu ankara işini nerden çıkardılar sinir oldum ya kısa dönem adam şehir dışına gönderilirmi arkadaşulaşıcak biyerimde yok şimdi askeri ankara polatlıda olan varmıydı bizim aramızda ya bizimkine şey demişler orda ankesörlü telefon falanda yok demişler haber almadığım her saat daha çok sinir oluyorum
Yazdıgım senin yazılarının içinde kaybolmuş kuzum
Canım sakin ol içini ferah tut dua et bol bol rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsunhiç hatırlamıyorum ama vardı sanırım vardır muhakkak ankesörlü sadece yogun oldugundan sık arıyamadıklarını duymuştum orası için degil ankara için genel sen içini ferah tut fırsatını buldugunda hemen arıycaktır bukadar saçma işte kısa dönem askere nöbet tutturmak bile yasak ama nerde o mantık o yasalara uyma
saol canımcım bekliyoruz işte elimiz mahkum. bilirim ilk fırsatta arar beni kurban olduğum dualarım askerlerimizle. bitsin artık bu çileeeee
kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? keyifler yerinde mi??
İyim canım çokşükür sen nasılsın nerelerdesin bakıyım
Biticek canım nerdeyse %60 nı yedik %40nımı yiyemiycez havalar düzeldikçe umutta dolucak içimiz rabbim kavuşturucak inşallah
Ben de özelden msj attım ama gitmedi.hergün uğrardı nereye kayboldu ki?kızlaaaar Procrastinate nerede bilen varsa acil yazsınnnn baanaa
hıh yiycez bitiricez işte bekle bizi adanaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?