- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın arkadaşlar şafağımız 70
İkoncanlarımız kavuşmayı temsil ediyor güle güle 70ler
Bugün güzel vatanımızdan KARAMANdayız KARAMANımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 650152
KARAMANımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Karamanın Koyunu, Hatuniye Medresesi, YerköPage Rankingü Şelalesi,Türkiyenin Bisküvi Üretim Merkezi, Karaman Elması
Buna şöyle bir sözde eklemek istiyorum Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu
Günaydınlar herkese
Bugün benim için çok ama çok özel bir gün... Bugün yıl dönümümüz
Malesef ki yanyana değiliz, doğumgününde de ayrıydık... Ahh bi dönsün de herşeyin acısını çıkarırız inşallah...
canım benim acısını çıkarıcak onca şey biriktiki... nice yıldönümleriniz olur inşallah hepsini ayrı keyifli kutlarsınız. onlar gelince 40 gün 40 gece kutlama yapıcaz biz bu gidişle
Günaydınlar herkese
Malesef ki yanyana değiliz, doğumgününde de ayrıydık... Ahh bi dönsün de herşeyin acısını çıkarırız inşallah...
insan yine de buruk oluyo canım şimdiye kadar hiç ayrı olmamıştık bu özel günde, ama bu yıl askerlik sebebiyle çoğu özel günlerimiz ayrı ayrı geçti... eminim pek çoğumuzun da öyle olmuştur. Mart işte 4de 1 i bitti, ortasına geldik nerdeyse geçicek zaman kavuşucaz sevdiklerimize her günümüz bayram havasında geçicek işte o zaman, bugünlerin yalnızlığımızın acısı çıkartıcaz hepimiz...
inşallah tatlım hepimiz iple çekiyoruz askerlerimize kavuşmayı allah birdaha böyle hasretlikler çektirmesin uzaklıklar ayrılıklar yaşatmasın. şu son sayılı günlerimiz için onlarada bizede sabır ihsan eylesin...
Canım benim inşallah herşeyin acısını çıkarıcaz azcık daha sabretmemiz gerekiyor nice güzel yıldönümlerine inşallah canım benim hep mutlu olunGünaydınlar herkese
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsınGünaydın kızlar.nasılsınız?
bugun günlerdenErzincann..
herkese günaydınnnnn son 2 ay 10 güncük ühühühü mart bitsin artık tamam yeter bukadar bi uğradı kalksın gitsin artık sıkmasın bunaltmasın bizi. kızlar günler geçiyor ama ben bu aralar çok zorlanıyorum özelliklere geceleri yapyalnız bunalım bir ruh haline girdim allah hayır etsin.. 2 gündür trende askerim izmirden ankaraya okadar uzun bir tren yolculuğu yaptılarki doğru düzgün haberde alamıyorum herkes sırada bekliyor diye kısa tuttu konuşmasını(( inşallah bugün arar birsürü şey var sormam konuşmam gereken offff
Günaydın tatlım benimde sıkıştırıyor azkaldıya görmeme inşallahmart bitsin bende çok istiyorum nisana gelelim artık inşallah bugün duyarsın askerinin sesini kuzum benim içini ferah tut atlatıcaz bugünleride inşallah
canım benim acısını çıkarıcak onca şey biriktiki... nice yıldönümleriniz olur inşallah hepsini ayrı keyifli kutlarsınız. onlar gelince 40 gün 40 gece kutlama yapıcaz biz bu gidişle
Canım benim inşallah herşeyin acısını çıkarıcaz azcık daha sabretmemiz gerekiyor nice güzel yıldönümlerine inşallah canım benim hep mutlu olun
Canım benim çok teşekkür ederim.Hepimiz için zaman zor geçiyor, ama baharı mayısı düşününce Allah hepimize sabır da veriyor çok şükür.
Günaydınlar herkese
Günaydın kızlar.nasılsınız?
bugun günlerdenErzincann..
Çok şükür canım benim mayıs gelicek bahar gelicek baharla askerlerimiz gelicek baharın gelmesinede gerek yok askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getirir:127::132::127: biraz fazla özledim galiba
canım bizimki de aynı, günlerdir denetim bekliyorlar, bir türlü gelemediler denetleyecek olanlar yau, temizlik bunlarda günde 6 saat nöbet tutuyor aralarda da kömür taşıma, berberlik, acemilikte öğrendikleri silahla ilgili olan şeyler falan, yemek bile yemeye vakti kalmıyor bazen.
ama denetimden sonra rahatlarlar kuzum, o zaman bi nefes alırız biz de...
Buarada bugünkü ikoncanımız adeta, aşağıyı gösteripbaaak şafağım çok az kaldıııı diyor
Canim sen safagi yedin bitirdin hic biseycik kalmadi masaallah sanaa
Canımmmmmmmmmmm nerelerdesinn ya senn bulamıyorumm senii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?