349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafağımız 70
İkoncanlarımız kavuşmayı temsil ediyor güle güle 70ler

Bugün güzel vatanımızdan KARAMANdayız KARAMANımıza selam yola devam

KARAMANımızın neyi meşhurmuş bakalım ?

Karamanın Koyunu, Hatuniye Medresesi, YerköPage Rankingü Şelalesi,Türkiyenin Bisküvi Üretim Merkezi, Karaman Elması
Buna şöyle bir sözde eklemek istiyorum Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

günaydın canım oh be 70 lere veda ediyoruz bugün çok şükür bitiyor çok şükür...

Günaydınlar herkese
Bugün benim için çok ama çok özel bir gün... Bugün yıl dönümümüz
Malesef ki yanyana değiliz, doğumgününde de ayrıydık... Ahh bi dönsün de herşeyin acısını çıkarırız inşallah...

Günaydın kızlar.nasılsınız?

bugun günlerden Erzincann..

Eklentiler

• $hayallerbirsonrakigeceyft8.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
herkese günaydınnnnn son 2 ay 10 güncük ühühühü mart bitsin artık tamam yeter bukadar bi uğradı kalksın gitsin artık sıkmasın bunaltmasın bizi. kızlar günler geçiyor ama ben bu aralar çok zorlanıyorum özelliklere geceleri yapyalnız bunalım bir ruh haline girdim allah hayır etsin.. 2 gündür trende askerim izmirden ankaraya okadar uzun bir tren yolculuğu yaptılarki doğru düzgün haberde alamıyorum herkes sırada bekliyor diye kısa tuttu konuşmasını (( inşallah bugün arar birsürü şey var sormam konuşmam gereken offff

canım benim acısını çıkarıcak onca şey biriktiki... nice yıldönümleriniz olur inşallah hepsini ayrı keyifli kutlarsınız. onlar gelince 40 gün 40 gece kutlama yapıcaz biz bu gidişle

canım benim acısını çıkarıcak onca şey biriktiki... nice yıldönümleriniz olur inşallah hepsini ayrı keyifli kutlarsınız. onlar gelince 40 gün 40 gece kutlama yapıcaz biz bu gidişle

insan yine de buruk oluyo canım şimdiye kadar hiç ayrı olmamıştık bu özel günde, ama bu yıl askerlik sebebiyle çoğu özel günlerimiz ayrı ayrı geçti... eminim pek çoğumuzun da öyle olmuştur. Mart işte 4de 1 i bitti, ortasına geldik nerdeyse geçicek zaman kavuşucaz sevdiklerimize her günümüz bayram havasında geçicek işte o zaman, bugünlerin yalnızlığımızın acısı çıkartıcaz hepimiz...

inşallah tatlım hepimiz iple çekiyoruz askerlerimize kavuşmayı allah birdaha böyle hasretlikler çektirmesin uzaklıklar ayrılıklar yaşatmasın. şu son sayılı günlerimiz için onlarada bizede sabır ihsan eylesin...

en kocamanından Aminnnnnnnnnnnn canım

Canım benim inşallah herşeyin acısını çıkarıcaz azcık daha sabretmemiz gerekiyor nice güzel yıldönümlerine inşallah canım benim hep mutlu olun

Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın

Canım benim inşallah herşeyin acısını çıkarıcaz azcık daha sabretmemiz gerekiyor nice güzel yıldönümlerine inşallah canım benim hep mutlu olun

Canım benim çok teşekkür ederim. Hepimiz için zaman zor geçiyor, ama baharı mayısı düşününce Allah hepimize sabır da veriyor çok şükür.

Canım benim çok teşekkür ederim. Hepimiz için zaman zor geçiyor, ama baharı mayısı düşününce Allah hepimize sabır da veriyor çok şükür.

Çok şükür canım benim mayıs gelicek bahar gelicek baharla askerlerimiz gelicek baharın gelmesinede gerek yok askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getirir :127::132::127: biraz fazla özledim galiba

Ayy canim yeni yilinizda kutlu olsun ne guzel masaallh bi omur mutlu huzurlu bi evliliginiz devam etsin insallah
Darisida bize olsun

Canim sen safagi yedin bitirdin hic biseycik kalmadi masaallah sanaa

Çok şükür canım benim mayıs gelicek bahar gelicek baharla askerlerimiz gelicek baharın gelmesinede gerek yok askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getirir :127::132::127: biraz fazla özledim galiba

Galiba ozlemlerimiz cogaldi ama hergun onlara biraz daha yaklasiyrz ve sabah gozlerimi actigimda bi gun daha bitti diyerek mutlu uyaniyrm

Canımmmmmmmmmmm nerelerdesinn ya senn bulamıyorumm senii :)

Canımmmmmmmmmmm nerelerdesinn ya senn bulamıyorumm senii :)

evet ya nerelerde? bana acil lazımsın canımmm.Elazığ ktm yi anlat bana en acilinden noluur yemekler nasıl yatak ısınma vs.vs. komutanlar ve ne iş yaptırıyorlar orada?bugün gitti benimki arkadaşlarım arasında da bulamadım seniiii (( nolur yaz banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…