- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım ama geçmiş artıksorma canım yaa bu ara biraz rahatsızdım,sancım vardıgenel olarak iyiyim günlerin geçip gidiyor olması, havaların günden güne güzelleşmesi hepsi içime ayrı bir mutluluk veriyor
hıh yiycez bitiricez işte bekle bizi adanaaaaaaa
canım benim arkadaşımın nişanlısı yaptı Polatlı'da..ankesör var ama biraz fazla sıra bekliyorlar sadece ama her gün arayabiliyordu içini ferah tut canımşimdi okudum canım biran önce git gör hayırlısıyla askerini. ben gittim ama inan hiçbi işe yaramadı şimdilerde daha bir kötüyüm bu ankara işini nerden çıkardılar sinir oldum ya kısa dönem adam şehir dışına gönderilirmi arkadaşulaşıcak biyerimde yok şimdi askeri ankara polatlıda olan varmıydı bizim aramızda ya bizimkine şey demişler orda ankesörlü telefon falanda yok demişler haber almadığım her saat daha çok sinir oluyorum
Geçmiş olsun canım ama geçmiş artıkbenimde öyle bir umut bize gelmelerini hissettiriyor bu güzel havalar
çok şükür canım geçtievetttt artık askerlerimize daha da mı yakınız ne
Ben de özelden msj attım ama gitmedi.hergün uğrardı nereye kayboldu ki?
Eşim Adana da:) şafak Adana demeyi dört gözle bekliyorum.cnm senin ameliyat ne zamandı? Forumu uzun zamandır ihmal ettim,yoksa oldun mu?
Geçmiş olsun canım ama geçmiş artıkbenimde öyle bir umut bize gelmelerini hissettiriyor bu güzel havalar
Hiç adana ismimi görücegimden bukadar sevinecegim aklıma gelmezdi biranönce adana demek istiyorum biran önce şafak dogan güneşş
Günaydın kızlar gene askerimle sabahladım ve yeni kalktım allahtan dersim yok bugünsizler nasılsınız nasıl geçiyor gününüz benim içim kıpır kıpır son 10 gün
canım benim arkadaşımın nişanlısı yaptı Polatlı'da..ankesör var ama biraz fazla sıra bekliyorlar sadece ama her gün arayabiliyordu içini ferah tut canım
Evet canım daha yakınız çokşükürçok şükür canım geçtievetttt artık askerlerimize daha da mı yakınız ne
canım yanlış hatırlamıyorsam ben birsüre girmiycem falan diye msj atmıştı yanlışta olmasın ama bi sıkıntı olmuştu galiba deşifre olmuş olabilirim diye çok fazla girmiyordu. yinede en net açıklama kendisinden gelicektir
yok canım henüz olmadım ameliyatı aslında 15 marttaydı dün son kontrol için hastanedeydim fakat biraz fatura çıkacağını solediler burun ameliyatımda estetik operasyonda olucak yani bi kez bıçak altına yatıyım dedim yatmışken nisan başında arayıp haber vericekler banada süpriz oldu bakalım artık olurmuyum olmaymıyız henüz karar veremedim aslında dışarıya göre fiyat iyi ama bu aralar biçok şey üstüste geldiği için iyi bir muhasebe yapmam lazım.
yaaa işte bu askerlik bizi nekadar farklı şeylere sevindirir oldu kuzumm. o günlerde gelicek görücez onlarıda sevincimizi hepberaber yaşıycaz ayrı ayrı değil en güzel yanıda bu olsa gerek
bugün ilk günü olduğundan arayamayabilir kuzum sıyırma sen balataları her zaman ki gibi sabır sabır diyoruz ve 1 güncük daha sabret yarın kesin ararsaol tatlım hala ses seda yok ama daha çadırlarını falan kuruyorlardır büyük ihtimalle bekliyorum bugünde aramazsa yarın balatalrı sıyırmış bir halde görürsünüz beni aranızda
Ben de özelden msj attım ama gitmedi.hergün uğrardı nereye kayboldu ki?kızlaaaar Procrastinate nerede bilen varsa acil yazsınnnn baanaa
hıh yiycez bitiricez işte bekle bizi adanaaaaaaa
Gerçekten kuzum ya rabbim hepbirlikte mutluluk haberlerimizi vermeyide nasip etsin daha kavuşma anlarımızı anlatıcaz aglıycaz ama mutluluktan aglıycaz artık inşallahameliyatın içinde hayırlısı neyse o olsun canımcım kendine sıkıntı etme inşallah çabucak atlatıcaksın seni rahatsızlık eden bir durumsa eger ol tabiki evlilikten önce yapmak istiyorsan ama sonrada olur diyorsan öylede olur canım estetik acısından gayet güzel bir burnun var
bugün ilk günü olduğundan arayamayabilir kuzum sıyırma sen balataları her zaman ki gibi sabır sabır diyoruz ve 1 güncük daha sabret yarın kesin arar
Ben de özelden msj attım ama gitmedi.hergün uğrardı nereye kayboldu ki?
Eşim Adana da:) şafak Adana demeyi dört gözle bekliyorum.cnm senin ameliyat ne zamandı? Forumu uzun zamandır ihmal ettim,yoksa oldun mu?
pikolatacım,
kendi dertlerimi anlatmaktan sana sormayı atladım sen nasılsın bebiş nasıl??? diyet nasıl gidiyor varmı gelişme??
tabi anlatırız bizi bizden başka anlayan olmaz oyüzden sevincimiz hüznümüz burdabakalım artık ne olucak ne bitcek bi karar veririm onlar beni arıyana kadar görüntü itibariylede bariz bir yamukluk var kıkırdakta doktorda soluo zaten estetik şart diye nişanlım gelmeden yaptırıyım istiyorum biryandanda o gelince çok koşturmacamız var arasada bi konuşsam o benim karar mekanizmam gibi ben çok kararsız bi tipim ya
doğru soluosun evet arıyamıyabilir tamam bugün tutcam kendimi ama bak yarında aramazsa ozaman sıyırıcam balataları tamam mı?ben galiba şimdiden başladım tatlımm
tatlım ben senin msjına cvp attım çıkmadımı sende sayfanın yukarlarında görürsün
arıcak arıcak bu akşam ya da yarın arıcak inşallah sen tut o balatalarıtabi anlatırız bizi bizden başka anlayan olmaz oyüzden sevincimiz hüznümüz burdabakalım artık ne olucak ne bitcek bi karar veririm onlar beni arıyana kadar görüntü itibariylede bariz bir yamukluk var kıkırdakta doktorda soluo zaten estetik şart diye nişanlım gelmeden yaptırıyım istiyorum biryandanda o gelince çok koşturmacamız var arasada bi konuşsam o benim karar mekanizmam gibi ben çok kararsız bi tipim ya
doğru soluosun evet arıyamıyabilir tamam bugün tutcam kendimi ama bak yarında aramazsa ozaman sıyırıcam balataları tamam mı?ben galiba şimdiden başladım tatlımm
Ben de annemlerin yanına geldim.bebiş büyüyor:) foruma pek uğrayamıyorum,annemlerle vakit geçiriyorum,fırsatı değerlendiriyorum.haftada 3 gün platese devam.ben diyet yapmıyorum,kilom zaten az:) hatta eşim sakın zayıflama dedi,sıkılaşayım yeter
aslında sevmiyorum bu huyumu keşke biranda karar verip çıkarsam kafamdan çünkü düşünmekten yoruluyorum bir süre sonra :44::44: tavsiyelerin için saol canım artık vericez bi kararAynı benim gibisin canım ya bende çok kararsız bir insanım muhakkak yorum akıl alırım heleki böyle durumlarda gerekli haklısın inşallah askerin enkısa sürede arar sende konuşur rahatlarsın canım benim durumununda yorumunu aldınmı için rahatlıycaktır hayırlısı olsun canım o koşuşturmada zor olur tabi evlilikten sonraya kalır ama kararlıysan ve saglık önemli tabiki yaptır aradan çıksın
arıcak arıcak bu akşam ya da yarın arıcak inşallah sen tut o balataları
iyi yapmışsın canım çok fazla yalnız kalmakda iyi değil konuşcak birilerilerine ihtiyaç duyuyor zaman zaman insan. bebeişi öp bizim için. çok iyi yapmışsın canım plates sıkışlaşma için çok faydalı 2-3 aya kadar görürsün sonuçlarını.
aslında sevmiyorum bu huyumu keşke biranda karar verip çıkarsam kafamdan çünkü düşünmekten yoruluyorum bir süre sonra :44::44: tavsiyelerin için saol canım artık vericez bi karar
hadi bakalım söz dinliyim bugün
Bende sevmiyorum bu huyumu tatlım gerçekten insan sıkılıyor ya kararsız kararsız inan birşey alıcagım zaman aklımdaki heryere bakarım ondan sonra karar veririm
aynen valla ne gıcık bir durum allah sevdiceklerimiz var artık onlar yardımcı olucaklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?