349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne güzel ki siz mutlu sona ulaşmışsınız canım şimdi de mutlusunuz ya en önemlisi bu

sağol canım. öyle böyle geldik bu günlere. sizler benden daha mutlu olun inşallah. hepiniz en güzel evlilikleri yapın. sevdiceklerinizle huzurla yaşayın.

döndüğünde toplu kutlama yaparsınız artık. bizim de tanışma yıl dönümü, nişan yıl dönümü, evlilik yıl dönümü hepsi askerliğe geldi, kaynadı gitti. gerçi kadınlar genelde unutmaz ama ben günleri unutuyorum. o yüzden sorun değil pek. sağlıkla sıhhatle gelsinler de...

yedim evt kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ben dunden berıdır boleyım.

canım ne oldu sana? merak ettim. havalar çok güzel gidiyor. sanki havalar güzelleştikçe günler daha hızlı geçiyor gibi...

kızlaaaar Procrastinate nerede bilen varsa acil yazsınnnn baanaa

procrastinate'den haberim var ama buraya yazmam uygun mu bilmiyorum. benden rahatsız olduğu için gitti diye biliyorum. başka ek bir sebebi var mı bilemiyorum.

inşallah görürüz o günleri de canım
geçen gün rahatsız olduğunu konuştuğumuz arkadaş procrastinate miydi?

iyi geceler güzel yarenler nasılsınız bugün
bu gece itibari ile 70'i de deviricez hadi bakalım gelsin 6'lı rakamlar

Butun gun kosusturma halimden giremedim ama girincede sok oldum acikcasi... Bence bir yanlis anlasilma olmus ya procrastinateyle bu konu arasinda. Uzuldum gercekten...

Butun gun kosusturma halimden giremedim ama girincede sok oldum acikcasi... Bence bir yanlis anlasilma olmus ya procrastinateyle bu konu arasinda. Uzuldum gercekten...

bende üzüldüm şaşırdım baya :44:

öncesinden kendisini hatırlamıyorum, tanımıyorum da o yüzden bir şey diyemeyeceğim. :44: benim yüzümden başlığa giremiyormuş, ben olduğum için de gelmiyor sanırım.

Hala ayni seyi dusunuyorum bu yumurta takibi konusu veya yazilanlarda bir mustescen durum yoktu veya kotu bir niyetli birsey... procrastinatecimmm canimm seni cok seviyoruz ama bence bir yanlis anlasilma olmus yazdiklarimizi okuyorsan geri don lutfen ozlettin kendini...

Geldik Bayburt'a kızlar 60lı günler çabucak bitsin inşallah
Ayrıca Kadınlar Günümüz kutlu olsun.Tek dileğim şiddetsiz bir toplum da yaşamak sanırım bu hiçbir zaman mümkün olmayacak..
ikoncanımızda bizim gibi çok aşık çook

anladığım kadarı ile epey kapalı bir çevrede büyümüş, onun etkisi olabilir. ne olursa olsun, ben burada yazılan bir şeyden rahatsız olsam da kimseye yazdıklarından rahatsız oluyorum, topiğe giremiyorum, sinir bozukluğu yaşıyorum yazmazdım. hatta öyle bir mesaj geldi ki, "bana düşen sadece uyarmak, sizi sadece uyarabilirim, yazdıklarınızı gördükçe üzülüyorum, sinir bozukluğu yaşıyorum." falan diye... gerçekten çok terbiyesiz bir şey yazdığımı düşündüm.

iyi bir insan olabilir ama ben bana yapılan bu saygısızlığı tasvip edemiyorum. dindarlığın ne olduğu anlaşılmayınca böyle oluyor ne yazık ki... ve ben tutucu insanlardan bıktım. kimse kendi hayat görüşünü başkasına diretemez... hele ki "islam dini" adına kimse bunu yapamaz.

neyse şafak saymaya devam... geldik 60lara... günlerden bayburt... yeni ikonumuz çok aşıkkk

Canim bak sen biraz daha gec katildin aramiza ama gayet iyi anlastik seninle herkes seviyor seni. procrastinateyle ise cok farkli onunla onceden muhabbetimiz var ve cok severim cidden kendisini. O da bilir bunu. Boyle bir sorunu onla yasayacagini dusunmezdim Dedigim gibi yazilanlarda ben yanlis birsey gormedim benim gibi o gun pek cok kisi de ayni seyi soyledi cidden hala procrastinatenin neye alindigini anlamadim telefondan girdigim icinde kendisine mail atamiyorum ne yazikki. Sadece cok sasirdim. Ne denir bilemedim...

tatlım ben de anlamadım inan. ama neyse kapansın istiyorum artık bu konu.

Dogru diyorsun canim hem o yokken konusmakta dogru olmaz. Ben yatiyorum simdi yarin guzel bir gun olsun herkes icin artik 70lerede veda ediyoruz artik bir ay yazisini gormemize cook az kaldii iyi geceler diliyorum herkese...

çok az kaldı 1 ay yazısını görmeye.. benim ara şafağıma da 21 gün kaldı. çok mu var ne :106::106: geçsin günler hemen... göz açıp kapayıncaya kadar geçsin. :93::93:

Günaydın arkadaşlar şafağımız 69
Bugünki ikoncan tam yenilmelik hoşgeldiniz 60lar sevinmeyin bir bakıp çıkıcaktık

Bugün güzel vatanımızdan BAYBURTtayız BAYBURTumuza selam yola devam

BAYBURTumuzun neyi meşhurmuş bakalım ?
Bayburt Kalesi, Sehit Osman Turbesi, Aydintepe Yeralti Sehri, Bayburt Sirakayalar Selalesi,Yemekleri;Ekşi lahana,Galaçoş,Lor dolması,Süt böreği,Tatlı çorba,Tel helvası,Yalancı dolma​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…