349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hanımlar kadınlar günümüz kutlu olsun hepimizin..

ilk kutlama genel müdürümüzden geldii.ve gülümüz...

günaydın canımcıklarımmmm :))) sizlerinde kadınlar günü kutlu olsun.

70 leride yedik bitirdik az kaldı beeee içim içime sığmadı 69 u görünce vallahi.
dün akşam sonunda askerim aradı o arayana kadar çıtım çıkmadı kurban olduğum burası tamamen mahrumiyet bölgesi diyo bomboş bir araziye kurmuşlar çadırlarını wc leri yemekhaneleri hepsi seyyarmış ve kendileri kurmuş sadece 2-3 kişide telefon varmış ve bütün hepsi o cep telefonlarından arama yapmak için sıraya girmişler. bikaç gün zor olucak dedi ama sonra rahat oluruz dedi canı çıkmış ama çok fazla soylemiyor beni merak etme iyiyim diyor. ister istemez içim biraz buruk ne gerek vardı bukadar zorluk çekmelerine anlamadım gitti.

ahh bi gelsinde ben paşalar gibi bakıcam sevgilime hemencik unutucak bugünlerii

günaydın güzeller hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.bu arada şafağımız 69 olmuş çok şükür.haydi bakalım az kaldı az sevdiceklerimize kavuşmaya

tatlım ben de anlamadım inan. ama neyse kapansın istiyorum artık bu konu.
İnşallah aranızdaki sorunu halledersiniz ve procrastinate de geri döner. onu çok seviyoruz.seni de sevdik, o da Ankara'ya gelicek evlenip:) biz de Ankaradayız,sayımız gittikçe çoğalıyor

Eki Görüntüle 651249
Senin de kutlu olsun,msjını görmesem haberim yok

Günaydın canlarım.foruma eskisi kadar girmiyorum,uzun zamandır şafak da saymıyorum.ne çabuk 69 olmuş, çok şaşırdım sakın siz bana uymayın, yoksa burada kimse kalmaz.

merhaba kızlar.kadınlar günümüz kutlu olsun.hergün girip okuyorum yazdıklarınızı.benimle aynı şeyleri yaşayanları görmek yalnız hissetmiyor beni.yazayım bende artık bu güzel günde dedim.Allah hepimizi askerlerimize kavuşturmayı nasip etsin.Her hafta askerimle görüşme imkanı buldum yanına giderek çok sanslı ve mutluyum o yuzden.insallah sizlerde en yakın zamanda görüşürsünüz...

Günaydın hanımlar...

Buğun ki şafak ikonum Elazığ

çok az kaldı senin adına ben heyecanlanıyorum. benim de ara şafağıma 21 gün var.. aynı günü sayıyoruz sayılır. senden sonra bi 45 daha sayacağım ama ne yapalım. geeçiyor işte günler.

Eki Görüntüle 651249

sağol canım. senin de günün kutlu olsun.

gelsinler de ah nasıl bakacağız onlara. askeriyede pek mantık aranmıyor, ya da biz anlamıyoruz o sistemi. bize göre anlamsız gelen bir sürü iş yapıyorlar. :44::44::44: sağ salim gidip gelsinler de. bu günleri unutacağız. hem onlar hem biz...

Bu gunun ikinci kadınlar günü çiçeği işletme müdürümüzden bayanlara..

ayy çok mutlu oldum

çok az kaldı senin adına ben heyecanlanıyorum. benim de ara şafağıma 21 gün var.. aynı günü sayıyoruz sayılır. senden sonra bi 45 daha sayacağım ama ne yapalım. geeçiyor işte günler.

az kaldı evet canım yarime kavusmaya cok sukur Allah ım bu gunlerı gorucekmıydım 460 ggünnn nasıl bitti acaba :26:

az kaldı evet canım yarime kavusmaya cok sukur Allah ım bu gunlerı gorucekmıydım 460 ggünnn nasıl bitti acaba :26:

cnm ya senin uzun dönemi miydi? forumu eskisi kadar takip edemiyorum, kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun, tüm uzun dönem askerlik yapanlara ve onları bekleyenlere sabır versino kadar gün nasıl geçer

nehirnilsenin tariflerini dosyaya kaydedip çıktısını alacağım, kızmazsın di mi kendime mini bir tarif defteri yapacağım, üzerine de nilin tarifleri yazarım evime dönmeden güzel şeyler yapmayı öğrenmem gerek. ben de tarif paylaşmak isterdim ama sözde 2 yıllık evliyim ortada icraat yok içimden yapmak geliyor, bir de dışıma yansıtabilsem güzel olacak

spor yapanlar nerede kızlar spora devam mı, bıraktınız mı yoksa. en son çarşamba yaptım, bugün hasta gibiyim, gene de akşam yapacağım 40 dakika. eşim gelmeden sıkılaşmak istiyorum. toplam da 3 ay spor yapmış olacağım, inşallah sıkılaşmış olurum

günaydın güler yüzlü,tatlı dilli asker yarenımız..nasılsın bakımm??
Günaydın canım benim teşekkürederim seninde kadınlar günün kutlu olsun iyim çokşükür haftayı bitirmeye çalışıyorum yogunum 2gündür sen nasılsın
Günaydın canımcım teşekkürederim seninde kadınlar günün kutlu olsun askerinden haber almışsın çok sevindim bak ne demiştik fırsatını buldugu an aramış çadırdalar daha zorlu görevleri rabbim yardımcısı olsun tüm askerlerimizin yardımcısı olsun nekadar durucaklar orda peki erken dönerler inşallah iydirde gelince bakıcaz tabi paşalar gibi kilo aldırma durumlarımız başlıycak biz zayıflarken onlara nasıl aldırcaz biraz ters çalışcaz ama napalım

Hoşgeldin canım teşekkürederim seninde kutlu olsun rabbim senide tüm asker yarenlerinide askerine biranönce kavuştursun inşallah sen şanslısın sizin şehiremi düştü askerin herhafta görmek nekadar muhteşem ya maşallah

ben devam ediyorum canım geçen haftadan beri çok randimanlı gidemedim ama bugün gidip spining dersine giricem. eskiden çok daha istekli giderdim ama bu aralar hiç içimden gelmiyo evden çıkmak istemiyorum ama yapmak zorundayım yaza kadar kurtulmam lazım fazlalıklardan (( gelinlik giycem

Kuzum neden kızayım aşk olsun hoşuma gider hatta zaten benim özel birkaç tarifim var orda gerikalanları alıntı yapıp denedigim birşeyler ekledigim sadece tarifler yap yap canım benim paylaşırsanda memnun olurum yaptıkça yorum alırım ama damak zevkleri farklı olabiliyor tabi ama hoşuna giderse ne mutlu bana

bende çok sevindim canım. zorlu olucak biraz ama bunada katlanıcaz artık bu ayın 23-24 u gibi dönücekler dönene kadar hiç çarşı falan olmayacak zaten dağların tepesinde uçsuz bucaksız biyerdelermiş allahtan telefon çekiyor :)) gitmeden biraz göbek yapmıştı bizimki en son yanına gittiğimde ne göbek kalmış ne bişi taş gibi olmuş valla daha vermesinde böyle çok iyiydi. ama benimde ona yetişmem lazım gıcık oldum valla erkekler çok daha çabuk veriyorlar bizden

o tariflere ben de bayıldım. yapacağım hepsinden.

hepsinin göbeği gitti valla. biz de evlendikten sonra göbek yapmıştık. şimdi ne bende kaldı ne onda. ben de yüzmeye gidiyorum. gerçi kilo vermek için değil de sağlıklı olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…