349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Erkekler daha çabuk veriyor kuzum uyuzlar işte biz geldiklerinde yediririz bol bol çıkar göbecikler benim askerim hep zayıf hiç göbek falan yok hiçbirşey yok asıl benimki uyuzluk yapıyor ona göre hep zayıf olmam lazım sen şimdi askerin gelince strese giriceksin tatlım dügün kına evdöşeme hepsinin stresiyle rahat kilolar gidicek bak görürsün benim yakın çevremden gördügüm enaz 5kilolarının gittigi ama dügün sonrası artık balayındamı alınıyor evlilikmi yarıyor fazlasıyla geri alınıyor ama napıcaz biz
o tariflere ben de bayıldım. yapacağım hepsinden.

Teşekkürederim canım benim yorumlarını beklerim dene bakalım begenicekmisin :13:

Tunaydinnlarr keyifler yerinde gordugum kadariyla masallah artik 1 ay yazisini gormemize de cok az kaldi :)) burcum gozun aydin sevindim arayabilmesine :)

cnm ya senin uzun dönemi miydi? forumu eskisi kadar takip edemiyorum, kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun, tüm uzun dönem askerlik yapanlara ve onları bekleyenlere sabır versino kadar gün nasıl geçer

canımm ya ben uzun donemım yaa unuttun hemen hıhh

topikteki kısa dönem kımdıı :44:

amin canım...

canim cidden apayriymis hani sanki yanimdaymis gibi hissettim. Ama bende zorla yazdirdim. Askeriyeye yollamami kesinlikle istemedi bende kargoyla carisya cikacagi haftalar yollamaya basladim. Hatta dun onun mektubunu aldigimda ben ucuncu mektubumu yolladim hani cidden bizimkide zorla oldu :-D

erkekler demekkı sevmıyor.telefonda konusuyoruz ne gerek var dıyor.hem yazım kotu dıyor

onlar bızım gıbı keşke ince dusunse nerdeee

kızlar cok sessızsınızzzz..

neyseki bu gununde sonuna geldık.son 15 dk paydosa günler çabucakk geççç

herkese sımdıden guzel hafta sonları dılıyorumm

deneyeceğim, hem kendim yiyeceğim hem eşime yedireceğim. o tatlıyı çok sever. gelsin. her güne bir tarifini yapacağım. sonra sana yazarım. askerlerimiz geldikten sonra buralardan gitmek yok ama!

hooop hoopp :118:

canım şu enerjik mesajını görünce oynayasım geldi valla.

yerinde valla canımm dün ilk mektubumu aldım onun etkisi var hala

çok sevindim senin adına. ben de istedim mektup ama benimkinin yapısına uygun değil. bana da kesinlikle yazma dedi. okuyorlarmış çünkü. ben de bir defter aldım her gece yatmadan yazıyorum. gelince okutacağım. içimde ne varsa, kavga ettiğimiz zamanda nelere kırılıyorsam hepsini yazdım.

kızlar cok sessızsınızzzz..

neyseki bu gununde sonuna geldık.son 15 dk paydosa günler çabucakk geççç

herkese sımdıden guzel hafta sonları dılıyorumm

ben de yeni geldim eve. sana da iyi hafta sonları canım. havalar güzel. herkesler eğlensin. ben yarın sabah 6da yürüyüşe gideceğim. spor yapacağım.

kadınlar günümüz kutlu olsun ... Kızlar ne çok özel gün geçirdik eşlerimizsiz değilmi?
Rabbım bundan sonra hep beraber kutlamamızı nasip etsin inşaallah

deneyeceğim, hem kendim yiyeceğim hem eşime yedireceğim. o tatlıyı çok sever. gelsin. her güne bir tarifini yapacağım. sonra sana yazarım. askerlerimiz geldikten sonra buralardan gitmek yok ama!

Ohh negüzel çoksevindim canım benim yorumlarını beklerim ozaman Ben buralardayım kimse gitmesin biryere daha neler paylaşıcaz burda inşallah

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım teşekkürederim seninde kutlu olsun rabbim senide tüm asker yarenlerinide askerine biranönce kavuştursun inşallah sen şanslısın sizin şehiremi düştü askerin herhafta görmek nekadar muhteşem ya maşallah[/QUOTE]

yok canım bizim şehir deil ama bir saat uzakta bir yerde o yüzden kolay görüşebiliyoruz:)

biraz yanlışık yaptım sanırım:)aynı şehirde değiliz ama 1 saat uzaklıktayız o yüzden sanslıyım gercekten.Allah sizlere de görüşme kolaylığı versin inşallah:)

valla canım bende enerjiktim tüm gün msjda öyle olmuş bende mektubu kargoyla yolluyorum okunduğu için istemedi zaten özledimden başka bir şey yazılmıyor okunsa ne bende defter tutuyorum verirmiyim bilmiyorum açıkçası hani kendim öylesine başladığım için sıradan bir defter özenilmiş bir şey değil ne yazık ki ama 10 aralıktan bu yana yazdığım bir defter bakalım ne yaparım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…