- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Erkekler daha çabuk veriyor kuzum uyuzlar iştebende çok sevindim canım. zorlu olucak biraz ama bunada katlanıcaz artık bu ayın 23-24 u gibi dönücekler dönene kadar hiç çarşı falan olmayacak zaten dağların tepesinde uçsuz bucaksız biyerdelermiş allahtan telefon çekiyor :)) gitmeden biraz göbek yapmıştı bizimki en son yanına gittiğimde ne göbek kalmış ne bişi taş gibi olmuş valla daha vermesinde böyle çok iyiydi. ama benimde ona yetişmem lazım gıcık oldum valla erkekler çok daha çabuk veriyorlar bizden
o tariflere ben de bayıldım. yapacağım hepsinden.
Tunaydinnlarrkeyifler yerinde gordugum kadariyla masallah artik 1 ay yazisini gormemize de cok az kaldi :)) burcum gozun aydin sevindim arayabilmesine :)
cnm ya senin uzun dönemi miydi? forumu eskisi kadar takip edemiyorum, kaçırmışım. Allah yardımcınız olsun, tüm uzun dönem askerlik yapanlara ve onları bekleyenlere sabır versino kadar gün nasıl geçer
Tünaydın tatlım çok az kaldı 1hafta sonra 1 ay yazıcak 1 ay
canımm ya ben uzun donemım yaa unuttun hemen hıhh
topikteki kısa dönem kımdıı :44:
amin canım...
ohhh keyıfler yerınde masallah kuzumaa
yerinde valla canımm dün ilk mektubumu aldım onun etkisi var hala
canim cidden apayriymis hani sanki yanimdaymis gibi hissettim. Ama bende zorla yazdirdim. Askeriyeye yollamami kesinlikle istemedi bende kargoyla carisya cikacagi haftalar yollamaya basladim. Hatta dun onun mektubunu aldigimda ben ucuncu mektubumu yolladim hani cidden bizimkide zorla oldu :-D
canim cidden apayriymis hani sanki yanimdaymis gibi hissettim. Ama bende zorla yazdirdim. Askeriyeye yollamami kesinlikle istemedi bende kargoyla carisya cikacagi haftalar yollamaya basladim. Hatta dun onun mektubunu aldigimda ben ucuncu mektubumu yolladim hani cidden bizimkide zorla oldu :-D
hahaha evet cnm incelikten eser yok onlarda :-D
Erkekler daha çabuk veriyor kuzum uyuzlar iştebiz geldiklerinde yediririz bol bol çıkar göbecikler benim askerim hep zayıf hiç göbek falan yok hiçbirşey yok asıl benimki uyuzluk yapıyor ona göre hep zayıf olmam lazım sen şimdi askerin gelince strese giriceksin tatlım dügün kına evdöşeme hepsinin stresiyle rahat kilolar gidicek bak görürsün benim yakın çevremden gördügüm enaz 5kilolarının gittigi ama dügün sonrası artık balayındamı alınıyor evlilikmi yarıyor fazlasıyla geri alınıyor ama napıcaz biz
Teşekkürederim canım benim yorumlarını beklerim dene bakalım begenicekmisin :13:
hooop hoopp:118:
yerinde valla canımm dün ilk mektubumu aldım onun etkisi var hala
kızlar cok sessızsınızzzz..
neyseki bu gununde sonuna geldık.son 15 dk paydosa günler çabucakk geççç
herkese sımdıden guzel hafta sonları dılıyorumm
deneyeceğim, hem kendim yiyeceğim hem eşime yedireceğim. o tatlıyı çok sever. gelsin. her güne bir tarifini yapacağım.sonra sana yazarım. askerlerimiz geldikten sonra buralardan gitmek yok ama!
Hoşgeldin canım teşekkürederim seninde kutlu olsunrabbim senide tüm asker yarenlerinide askerine biranönce kavuştursun inşallah sen şanslısın sizin şehiremi düştü askerin herhafta görmek nekadar muhteşem ya maşallah
canım şu enerjik mesajını görünce oynayasım geldi valla.
çok sevindim senin adına.ben de istedim mektup ama benimkinin yapısına uygun değil. bana da kesinlikle yazma dedi. okuyorlarmış çünkü. ben de bir defter aldım her gece yatmadan yazıyorum. gelince okutacağım. içimde ne varsa, kavga ettiğimiz zamanda nelere kırılıyorsam hepsini yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?