349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

özenilmemiş olan daha iyidir. doğal, içten... özlem dolu...

veee yeni gün. yeni ikon bakalım neymiş... ahh bir de ben şöyle okuyabilsem de tezim bitse. :44::44: günlerden aksaray... bir hafta sonra 2 aydan düşmeye başlayacağız. ara şafağıma son 20

Ohh negüzel çoksevindim canım benim yorumlarını beklerim ozaman Ben buralardayım kimse gitmesin biryere daha neler paylaşıcaz burda inşallah

ben de buralarda olurum herhalde. şu hamişler başlığına girmeden gidemem bir yerlere. sizler de geleceksiniz oraya. hep beraber devam

kızlaar nerlerdesiniz ben çok yoruldum bugün :2:

buralardayızz. bir günü daha geçirmeye çalışıyoruz.

özenilmemiş olan daha iyidir. doğal, içten... özlem dolu...
fazla doğal benimki

veee yeni gün. yeni ikon bakalım neymiş... ahh bir de ben şöyle okuyabilsem de tezim bitse. :44::44: günlerden aksaray... bir hafta sonra 2 aydan düşmeye başlayacağız. ara şafağıma son 20
valla canım ne günlerden geldik buralara yaa şaka gibi 100lerden düşünce sevinçten havalara uçmuştuk plakalara gelene kadar canımız çıktı şimdi plakalardan düşmeye başlayalı 10 günü geçti zaman zor da olsa geçiyor

Aksaray geldik sana ama hemen gitcez kalıcı değiliz
ikoncan bana vizelerime 1 aydan az kaldığını çalışmam gerektiğini hatırlatıyor :2:

ben de buralarda olurum herhalde. şu hamişler başlığına girmeden gidemem bir yerlere. sizler de geleceksiniz oraya. hep beraber devam

buralardayızz. bir günü daha geçirmeye çalışıyoruz.
aynen be canım gene bi gelecek korkusu sardı beni bu gece :2:

Son düzenleme:

okur okur mutlu olursunuz işte yazdıklarını :97::97::97: (bu ikon çok tatlıymış ya) iç çekiyor bir de.

geçiyor geçiyor. gerçekten ne günlerden geldik. çift hanelere gelene kadar ömrümüzden ömür gitti. ama şimdi geçiyor bir bir. pazardan itibaren alfabetik sıraya geçiyoruz. salı günü de tam 3 ay olacak. her gece yatmadan önce yarım saat, yatakta telefonun takvimine bakıyorum. hesap yapmaktan gözlerim pörtlüyor. ama her gece baştan sayıyorum.
155 ten düşmeye başladı. ya bir de 400 lerden başlasaydık. allah uzun dönem bekleyenlere sabır versin. şu askerliği biraz kısaltsalar. 12 aya düşse bari. :44::44:

Son düzenleme:
Aksaray geldik sana ama hemen gitcez kalıcı değiliz
ikoncan bana vizelerime 1 aydan az kaldığını çalışmam gerektiğini hatırlatıyor :2:

aynen be canım gene bi gelecek korkusu sardı beni bu gece :2:

ah o vizeler, finaller... insanın ömründen ömür yiyor. az geldi sanki o kadar okumak, üstüne bi dört yıl daha okudum, okuyorum ben... :44::44: derdim de neyse.

kadın beyninin yapısı il erkek beyninin yapısı arasındaki en büyük farklardan biriymiş bu. gelecekle ilgili düşünme, ince detaycı planlar yapma. hemen umutsuzluğa kapılma, duyguları yoğun yaşama. bizim beynimizde onlarda daha az olan bir madde varmış. o yüzden durmadan tik tak hesap kitap yapıp düşünüyormuşuz.

harbiden canım derdin neydi bi 4 sene daha okuyorsun ah olmayaymış keşke ya gece gece afakanlar bastı beni gene :2:

harbiden canım derdin neydi bi 4 sene daha okuyorsun ah olmayaymış keşke ya gece gece afakanlar bastı beni gene :2:

hastalık galiba benimki. daha ekim gelsin açık öğretime başvurayım diyorum. gerçekten hastalık. sınavlara girmeden, yeni başvurular yapmadan duramıyorum. hayat boş ve anlamsız geliyor. ama şimdi hiç tez yazasım yok. başladığım şeyi bitirmezsem de daha çok sinir oluyorum. kısır döngü benimkisi.
endişe ediyoruz da endişe ettiğimizle kalıyoruz. çok ilerisini düşünmekten, hesap, plan yapmaktan insan yoruluyor bazen. oluruna bırakmak lazım da onu da yapamıyoruz. illa beynimiz patlayana kadar düşüneceğiz.

aman canım nasıl stres olabilirim diye düşünüyorsun heralde sen bence direk tezine odaklan konun ne bu arada?
başımız çatlayana kadar düşünmezsek olmuyor ki canım işkence çektiriyoruz kendimize erkekler öyle mi anlattım şimdi sen yaparsın ben güveniyorum akışına bırak dedi bu kadar kısa ve öz işte

bizim o sonuca ulaşmamız için beynimizin tüm noktalarını çalıştırmamız, iyice düşünmemiz, telaşlanmamız, birleriyle paylaşmamız gerekiyor. onlarda oyalanma yok. direk hedefe odaklanıyorlar. bu kadar basit her şey onlar için.

tez konum "iç güdümlü-dış güdümlü dindarlık ve ahlaki olgunluk" (din psikolojisi) anket yapacağım. önce dindarları ayırıp sonra onların ahlaki yaşantılarını irdeleyeceğim. eşim gelmeden yapsam iyi olurdu. yazın hiç yapamam gezmekten. :26: çok pişman olacağım bu süreyi pc başında geçirdiğim için ama içimden gelmiyor.

hehehe yok canım valla 400lerden başlasaydık muhtemelen bu halde olurdum Allah korumuş

valla ne güzel dedin canım sen onu yaa katılıyorum kesinlikle bizde bir madde olmalı. Bizimkinin de en sevdiği laftır "bi o gün gelsin de bakarız" ben onun tersine oturup düşünmeliyim günlerce en ince hesapları her yönüyle planlamalıyım... Sonra dediğin gibi gelen umutsuzluk vs.

gültencim valla hiç gelecek falan deme ne olur bir kaç ay sonra mezun oluyorum. ne iş yapacağımı bilmiyorum, bir hazırlık yok, ailede hafif hareketlenmeler var bu iş mevzusuyla alakalı, bi işe girsem mecburi görev süresi olacak sevdiceğimle aramızda 10 saat var zaten belki ben başka bi şehire gidicem mesafe artacak falan amaaannn gece gece bi kötü oldum ben

400lerden saysaydık ne halde olurduk ben bilmiyorum artık. gerçi başa gelen çekiliyor ya gene de halimize şükür.

kadınlar günü nedeniyle bir kadın psikologunun verdiği seminere gittik. orada anlattı. kadın beyninde beyaz madde yoğunluktaymış ve bu da kadını aşırı detaycı yapıyormuş. erkek beyninde ise direk çözüme odaklanmasını sağlayan gri madde varmış. bu da onlarda yoğunluktaymış. bi de onların beyni daha büyükmüş. bunu duyunca çok hoşlarına gidiyor.
toplanıp böyle düşüne düşüne topluca moralini bozan başka bir cins de yoktur zaten evrende herhalde. herkesin ayrı sıkıntısı var. gece saat kaç neler düşünüp canımızı sıkıyoruz.

ilgilimi çekti konun canım ama bencede haklısın çok pişman olacaksın şuan yapmadığına bi azimle başla da yap canım bol bol vaktin olsun eşinle özlem gidermek için

"bi o gün gelsin de bakarız" ay işte bu laftan nefret ediyorum ne sorarsam cevabı bu hepsi aynı model resmen
kuzum gece gece seninde içini kararttım sanırım sen ne okuyorsun

beyinlerine kodlanmış o cümle bence hepsinin. anne karnında beyinleri oluşurken ilk yerleşen cümle o olsa gerek.

zaman geniş olduğunda çalışamıyorum. sıkıntılıyım. son zamanlarda süper konsantre oluyorum ama tez için son hafta yetmeyecek. okuduğum bütün yıllar boyunca hep son anlarda çalıştım hep de en yüksek notları aldım. zaman sorunu yaşıyorum. benim de anlamsız sorunum bu. yarından itibaren başlayım bari. her pazartesi diyete başlayan kadınlar gibiyim. tek günlük.

hahaha güldürdün beni canım ya haklısın ilk onu öğreniyorlar malesef hiç de vazgeçmiyorlar
tez de son ana bırakılmaz ki canım diyetzedeler gibi olma sen başla ve bitir

hahaha güldürdün beni canım ya haklısın ilk onu öğreniyorlar malesef hiç de vazgeçmiyorlar
tez de son ana bırakılmaz ki canım diyetzedeler gibi olma sen başla ve bitir

inşallah başlarım. yoksa yiyeceğim azar büyük olacak eşimden. bir yere gitmek istediğinde "tezim var gelemem" dersem duyacağım cümleyi çok iyi biliyorum.

bu arada gratiste indirim varmış bu hafta sonu. ihtiyacını varsa haberiniz olsun. ne var ne yok bilmiyorum. göz altı kapatıcısı, allık, pudra, göz kalemi, rimel falan almalıyım ben de. çok makyaj yapmıyorum, üşeniyorum ama arada iyi oluyor.
bana müsade kızlar hepinize iyi geceler.

haber verdiğin için sağol canım iyi geceler tatlı rüyalar

ben sivilce tedavisi oluyorum canım tamamen uzaklaştım makyaj malzemelerinden :2:
iyi geceler canım görüşürüz yarın

sevin sevin canım yalnız değilsin uluslararası bölüm derken canım uluslararası ilişkiler mi?
yok yok yok işte :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…