sevin sevin canım yalnız değilsinuluslararası bölüm derken canım uluslararası ilişkiler mi?
yok yok yok işte :2:
evet canım cümlemde devrik düşüncelerim gibien güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız
inşallahh kuzumm inşallahhhneyse ki ben anladım senien güzel günlerimizin mimarlarıyla yaşayacak daha çok güzel günlerimiz olucak inşallah
iyi geceler kuzum ben sabahçıyım gene askerimle birlikte görüşürüz yarıninşallahh kuzumm inşallahhhbende yatıyorum canım yarın görüşmek üzere iyi geceler
iyi geceler kuzum ben sabahçıyım gene askerimle birlikte görüşürüz yarın
Günaydııınn kızlarrrr bugün aksaraydayız :)))
günaydın asker yarenlerii
bugun ki şafak ikonummEdirneee
Günaydııınn kızlarrrr bugün aksaraydayız :)))
Sevdiceklerimize birgun daha yaklasmanin verdigi mutlulukla hepinize gunaydin yarenlerrr bugun gunlerden Aksarayyyy:) 68 aksaray
Günaydın arkadaşlar şafağımız 68
İkoncanımız çok çalışkan çok yesinler
Bugün güzel vatanımızdan AKSARAYdayız AKSARAYımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 652355
AKSARAYımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Aksaray Ihlara Vadisi, Aksaray Egri Minare, Aksaray Yilanli Kilise, Aksaray Sultanhani ve Aksaray Agzikarahan Kervansaraylari, Aksaray Acemhoyuk, Aksaray Manastir Vadisi, Aksaray Antik Nora Sehri
Herkese güzel bir hafta sonu olsun inşallah
herkese günaydın.bir günü daha yedik hep beraber... oh ne güzel erken kalkanlarınız var. bir de ben erken kalkabilsem. uyku düzenim tamamen bozuldu. ömrü kısaltıyormuş geç yatıp geç uyanmak. en iyisi 5-6 gibi uyanmak, 10-11 gibi uyumakmış.
spor yapacaktım o da kaldı tabi. artık evde yaparım.
hayal alemi.. senin ikonlarına bayılıyorum. darısı bize inşallah.
Günaydın arkadaşlar şafağımız 68
İkoncanımız çok çalışkan çok yesinler
Bugün güzel vatanımızdan AKSARAYdayız AKSARAYımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 652355
AKSARAYımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Aksaray Ihlara Vadisi, Aksaray Egri Minare, Aksaray Yilanli Kilise, Aksaray Sultanhani ve Aksaray Agzikarahan Kervansaraylari, Aksaray Acemhoyuk, Aksaray Manastir Vadisi, Aksaray Antik Nora Sehri
Herkese güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Amin canım çok teşekkürederim inşallahkızlar çok az kaldı sayılır... allah kavuştursun inşallah
günaydın canım bugün aksaraydayız ne güzel.zaman geçiyor çok şükür.az önce topiğin başlarını okuyordum ne kadar zor günler geçirmişiz gönderirken askere sevdiceklerimizi offfffffff okurken bile içim sıkıldı çok şükür geçti gitti o günler şimdi 68 günümüz kaldı inşallah bu günlerde bitecek.benimkinin uçak biletini aldık bugün 16 mayısta Allah'ta nasip ederse yanımda. Allahım tüm askerlerimizin sağsağlim bizlere dönmesini nasip etsin inşallah.
günaydın canım bugün aksaraydayız ne güzel.zaman geçiyor çok şükür.az önce topiğin başlarını okuyordum ne kadar zor günler geçirmişiz gönderirken askere sevdiceklerimizi offfffffff okurken bile içim sıkıldı çok şükür geçti gitti o günler şimdi 68 günümüz kaldı inşallah bu günlerde bitecek.benimkinin uçak biletini aldık bugün 16 mayısta Allah'ta nasip ederse yanımda. Allahım tüm askerlerimizin sağsağlim bizlere dönmesini nasip etsin inşallah.
kızlar çok az kaldı sayılır... allah kavuştursun inşallah
Günaydın tatlım iş olmasa bende geç uyanıcamda ahh cumartesi çalışmak yokmu neyseki 1de çıkıyorumevde devam et ozaman kuzum bugünlükte böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?