349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sevdiceklerimize birgun daha yaklasmanin verdigi mutlulukla hepinize gunaydin yarenlerrr bugun gunlerden Aksarayyyy:) 68 aksaray

Günaydın arkadaşlar şafağımız 68
İkoncanımız çok çalışkan çok yesinler

Bugün güzel vatanımızdan AKSARAYdayız AKSARAYımıza selam yola devam

AKSARAYımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Aksaray Ihlara Vadisi, Aksaray Egri Minare, Aksaray Yilanli Kilise, Aksaray Sultanhani ve Aksaray Agzikarahan Kervansaraylari, Aksaray Acemhoyuk, Aksaray Manastir Vadisi, Aksaray Antik Nora Sehri
Herkese güzel bir hafta sonu olsun inşallah

Günaydııınn kızlarrrr bugün aksaraydayız :)))

Sevdiceklerimize birgun daha yaklasmanin verdigi mutlulukla hepinize gunaydin yarenlerrr bugun gunlerden Aksarayyyy:) 68 aksaray

günaydın asker yarenlerii

bugun ki şafak ikonumm Edirneee

herkese günaydın. bir günü daha yedik hep beraber... oh ne güzel erken kalkanlarınız var. bir de ben erken kalkabilsem. uyku düzenim tamamen bozuldu. ömrü kısaltıyormuş geç yatıp geç uyanmak. en iyisi 5-6 gibi uyanmak, 10-11 gibi uyumakmış.
spor yapacaktım o da kaldı tabi. artık evde yaparım.

hayal alemi.. senin ikonlarına bayılıyorum. darısı bize inşallah.

Günaydın tatlım iş olmasa bende geç uyanıcamda ahh cumartesi çalışmak yokmu neyseki 1de çıkıyorum evde devam et ozaman kuzum bugünlükte böyle olsun

günaydın canım bugün aksaraydayız ne güzel.zaman geçiyor çok şükür.az önce topiğin başlarını okuyordum ne kadar zor günler geçirmişiz gönderirken askere sevdiceklerimizi offfffffff okurken bile içim sıkıldı çok şükür geçti gitti o günler şimdi 68 günümüz kaldı inşallah bu günlerde bitecek.benimkinin uçak biletini aldık bugün 16 mayısta Allah'ta nasip ederse yanımda. Allahım tüm askerlerimizin sağsağlim bizlere dönmesini nasip etsin inşallah.

kızlar çok az kaldı sayılır... allah kavuştursun inşallah
Amin canım çok teşekkürederim inşallah

Günaydın canım zaman marttada geçiyor çokşükür korktugumuz gibi degil şuan nisan belki sıkıştırır azcık ama zamanın geçmesi engellenemezki çoksevindim biletlerde alınmış ohh bizim belli degil ailesiylede almaya gidebiliriz muallaktayız yani rabbimin izniyle bir gelsinde mayıs 17 daha ne isterim

aminn canım. senin askerin neredeydi? :44: mutlaka yazmışsındır da o kadar sayfada bulamam diye soruyorum kusura bakma.

kızlar çok az kaldı sayılır... allah kavuştursun inşallah

amin amin amin.

Günaydın tatlım iş olmasa bende geç uyanıcamda ahh cumartesi çalışmak yokmu neyseki 1de çıkıyorum evde devam et ozaman kuzum bugünlükte böyle olsun

az kalmış canım çıkmana. benim işim hafta içi de geç başlıyor. o yüzden uyku düzeni falan kalmadı bende. dediğin gibi bugün evde plates topumla yuvarlanayım en iyisi.

bu arada 56 dan itibaren alttaki ikonları kullanacağız.

Günaydın canım zaman marttada geçiyor çokşükür korktugumuz gibi degil şuan nisan belki sıkıştırır azcık ama zamanın geçmesi engellenemezki çoksevindim biletlerde alınmış ohh bizim belli degil ailesiylede almaya gidebiliriz muallaktayız yani rabbimin izniyle bir gelsinde mayıs 17 daha ne isterim [/QUOTE]

öyle canım zaman geçiyor maşallah aman geçsin bitsin zaten hemencecik gelsin mayıs.evet biletimizide aldık inşallah bi aksilik çıkmazsa mayısın 16 sında yanımda sevdiceğim.artık zor olan zamanları atlattık diye düşünüyorum banada mayıs geçmicek gibi geliyor bakalım şafak sıkıştırınca yine burda destek olur birbirimize onuda atlatırız inşallah.bakın bugün martın 9 oldu bile geçiyor zaman geçmek zorunda hem zaten başlamak bitirmenin yarısı değilmi

dimaam benim askerim istanbulda ikameti elazıg olduğu için 2 gün yol izni var.yani 16 sı sabahı hürgeneral.öğlenede uçak bileti aldık inşaallah bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…