349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dimaam benim askerim istanbulda ikameti elazıg olduğu için 2 gün yol izni var.yani 16 sı sabahı hürgeneral.öğlenede uçak bileti aldık inşaallah bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra yanımda

inşallah. bilet almak ne demek ya.. o kadar zor ve çok gün geçmiş demek... çok az kalmış gibi hisseder insan. hadi gözün aydın nevacım. benim eşim ıspartada. ankara'ya yol izni yok. ama adresi trabzon görünüyor. belki o yüzden verebilirler yol izni... :44:

bundan sonrası kolay olur herkes için inşallah. hepimiz sağ salim mutlulukla kavuşalım sevdiklerimize.

Evet başladık biticek artık kaçarı yok 155lerden nerelere geldik rabbime şükürler olsun

Bir gelsek şu ikoncanları birgörsek ohh

bende sabah gorunce yuuzum guldu bıran bızımkınede kamera acık gordu neye guluyon dıyorr

unv ev arkadasm burgaz lı canım bır kaç kez gttım kırklarelıne luleburgaza ama edırne ıcınden gecıyormu tam bılmıyorum..

Geçiyor olması lazım tatlım kafa dinleme yerlerinden biridir kışıda soguk geçer ama çokgüzeldir ben büyükçekmece taraflanrından oldugum için edirneye kaçıyor bir ucumuz

dimaam benim askerim istanbulda ikameti elazıg olduğu için 2 gün yol izni var.yani 16 sı sabahı hürgeneral.öğlenede uçak bileti aldık inşaallah bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra yanımda

ne güzel istanbul da ya bızımkıde cok ıst cıksın ıstıyordu ama olmadı manısa acemı bırlık olunca dogu olucak dıye cok korktum ortaya cıktııı ankaraaaa

Son düzenleme:
Geçiyor olması lazım tatlım kafa dinleme yerlerinden biridir kışıda soguk geçer ama çokgüzeldir ben büyükçekmece taraflanrından oldugum için edirneye kaçıyor bir ucumuz

en son 2011 subat 22 de gıtmıstık kıştı kuzumm unv dede 4 kız arkadaştık.4 muzde orada bulustukk

ne güzel istanbul da ya bızımkıde cok ıst cıksın ıstıyordu ama olmadı manısa acamı bırlık olunca dogu olucak dıye cok korktum ortaya cıktııı ankaraaaa

ne güzel ankara'da. biz de ankara olsun diye çok istiyorduk. ısparta çıktı. olsun şükür. en azından iki kere gidebildim. askerler arasında da becayiş olsa keşke. bu askeriye ile ilgili yazdığım en uç istek oldu herhalde. daha da ötesi yoktur sanırım.

en son 2011 subat 22 de gıtmıstık kıştı kuzumm unv dede 4 kız arkadaştık.4 muzde orada bulustukk

Ben nezamandır gitmedim hafta sonları aslında kaçabiliriz otaraflara şarköy falan çokgüzeldir ama tatilim oldugu zaman ya adalara yada diger denizli yerlere kaçasım geliyor

Ben nezamandır gitmedim hafta sonları aslında kaçabiliriz otaraflara şarköy falan çokgüzeldir ama tatilim oldugu zaman ya adalara yada diger denizli yerlere kaçasım geliyor

şarköy güzelmiş arkadasım suan orda çalısıyor evı falan orda ben de fırsat bulsamm tatıl yapmak cok ıstıyorumm başka illeri tanımak seyahat yapmayı özledım baya konyayı da özledımm:26:

şarköy güzelmiş arkadasım suan orda çalısıyor evı falan orda ben de fırsat bulsamm tatıl yapmak cok ıstıyorumm başka illeri tanımak seyahat yapmayı özledım baya konyayı da özledımm:26:

Konyaya birkere gitmiştim canım Ankaraya çok giderdim önceleri teyzemler dayımlar hep ordalar sülalemizin bir kısmı Ankarada nerdeyse ordan Konyaya gitmiştik türbelere falan çokgüzel bir yer begenmiştim ama uzun zaman oldu şehirler bile okadar degişiyorki :26:Ankaranın çogu eski yeri yıkıldı farklı binalar yapıldı artık eski halini çok seviyordum ama o yüzden bende gitmeyi kestim küstüm Ankaraya

ankaraya konyaya gıderken ole aştıye gırıp cıkardık.

gecen sene hazıranda gıttım ıste askerın yanına gunu bırlık döndum.güzeldi eglenmeyı seven kısıler cok gıbı kızılay merkez de askerı gönderdıkten sonra takıldım bıraz konser falan oluyor.kızılaydakı canavarlar dıkkatımı cok cekmıstı yanımdakı bır cocuk cok korkmuştu.

Ankara çok güzel elit bir yer İstanbula göre daha düzenli geliyor bana ama İstanbulumun trafigide olsa başka yerde yaşamak istemem Ankaranın her kesiminde nerdeyse akrabalarımız dikmen,yıldız,gölbaşı olarak dagılmış durumdalar gölbaşı daha sakin şehirden uzak yer gibi yıldız daha farklıydı ordaki komşuluklar mükemmeldi benim gittgim zamanlarda şimdi dagıldı işte dikmen daha çok vadisinden falan gezilebilinicek eglenebilinicek yerdir bana göre engüzeli yıldız,çankaya ama

saydıklarını bılmıyorum kı kuzum çankaya da askerım benım bı onu anladım

ah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:

mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:

dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..

canım çok geçmiş olsun dikkat etsene kendıne ıyı bakın kızlar kendılerınıze havalara aldanmayın tabıkı yalancı bahar bunlarr

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

keşke önceden olaydı kuzum ne guzel olurdu askerım gelme tek basına dıye tutturunca eylulden sonra gelemedım.yoksa tekrar gelıcektım ankaraya

olsun tatlı belki yine yolun düşer hayat bu belli mi olur telden girdiğim için nasıl yazdığımı farketmemişim ama siz anladınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…