- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Günaydın kuzum ohh Edirneyede gelinmiş çok güzel bir yerdir edirne bizede çok yakın
dimaam benim askerim istanbulda ikameti elazıg olduğu için 2 gün yol izni var.yani 16 sı sabahı hürgeneral.öğlenede uçak bileti aldık inşaallah bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra yanımda
Evet başladık biticek artık kaçarı yok 155lerden nerelere geldik rabbime şükürler olsunöyle canım zaman geçiyor maşallah aman geçsin bitsin zaten hemencecik gelsin mayıs.evet biletimizide aldık inşallah bi aksilik çıkmazsa mayısın 16 sında yanımda sevdiceğim.artık zor olan zamanları atlattık diye düşünüyorum banada mayıs geçmicek gibi geliyor bakalım şafak sıkıştırınca yine burda destek olur birbirimize onuda atlatırız inşallah.bakın bugün martın 9 oldu bile geçiyor zaman geçmek zorunda hem zaten başlamak bitirmenin yarısı değilmi
aminn canım. senin askerin neredeydi? :44: mutlaka yazmışsındır da o kadar sayfada bulamam diye soruyorum kusura bakma.
amin amin amin.
az kalmış canım çıkmana. benim işim hafta içi de geç başlıyor. o yüzden uyku düzeni falan kalmadı bende. dediğin gibi bugün evde plates topumla yuvarlanayım en iyisi.
bu arada 56 dan itibaren alttaki ikonları kullanacağız.
günaydın canım senin askerlik bitti sayılır çok şükür darısıda bizim başımıza inşallah.
herkese günaydın.bir günü daha yedik hep beraber... oh ne güzel erken kalkanlarınız var. bir de ben erken kalkabilsem. uyku düzenim tamamen bozuldu. ömrü kısaltıyormuş geç yatıp geç uyanmak. en iyisi 5-6 gibi uyanmak, 10-11 gibi uyumakmış.
spor yapacaktım o da kaldı tabi. artık evde yaparım.
hayal alemi.. senin ikonlarına bayılıyorum. darısı bize inşallah.
unv ev arkadasm burgaz lı canım bır kaç kez gttım kırklarelıne luleburgaza ama edırne ıcınden gecıyormu tam bılmıyorum..
dimaam benim askerim istanbulda ikameti elazıg olduğu için 2 gün yol izni var.yani 16 sı sabahı hürgeneral.öğlenede uçak bileti aldık inşaallah bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra yanımda
Geçiyor olması lazım tatlım kafa dinleme yerlerinden biridir kışıda soguk geçer ama çokgüzeldirben büyükçekmece taraflanrından oldugum için edirneye kaçıyor bir ucumuz
ne güzel istanbul da ya bızımkıde cok ıst cıksın ıstıyordu ama olmadı manısa acamı bırlık olunca dogu olucak dıye cok korktum ortaya cıktııı ankaraaaa
en son 2011 subat 22 de gıtmıstık kıştı kuzumm unv dede 4 kız arkadaştık.4 muzde orada bulustukk
Ben nezamandır gitmedim hafta sonları aslında kaçabiliriz otaraflara şarköy falan çokgüzeldir ama tatilim oldugu zaman ya adalara yada diger denizli yerlere kaçasım geliyor
şarköy güzelmiş arkadasım suan orda çalısıyor evı falan orda ben de fırsat bulsamm tatıl yapmak cok ıstıyorumm başka illeri tanımak seyahat yapmayı özledım baya konyayı da özledımm:26:
Konyaya birkere gitmiştim canım Ankaraya çok giderdim önceleri teyzemler dayımlar hep ordalar sülalemizin bir kısmı Ankarada nerdeyseordan Konyaya gitmiştik türbelere falan çokgüzel bir yer begenmiştim ama uzun zaman oldu şehirler bile okadar degişiyorki :26:Ankaranın çogu eski yeri yıkıldı farklı binalar yapıldı artık eski halini çok seviyordum ama o yüzden bende gitmeyi kestim küstüm Ankaraya
ankaraya konyaya gıderken ole aştıye gırıp cıkardık.
gecen sene hazıranda gıttım ıste askerın yanına gunu bırlık döndum.güzeldi eglenmeyı seven kısıler cok gıbı kızılay merkez de askerı gönderdıkten sonra takıldım bıraz konser falan oluyor.kızılaydakı canavarlar dıkkatımı cok cekmıstıyanımdakı bır cocuk cok korkmuştu.
Ankara çok güzel elit bir yer İstanbula göre daha düzenli geliyor bana ama İstanbulumun trafigide olsa başka yerde yaşamak istememAnkaranın her kesiminde nerdeyse akrabalarımız dikmen,yıldız,gölbaşı olarak dagılmış durumdalar gölbaşı daha sakin şehirden uzak yer gibi yıldız daha farklıydı ordaki komşuluklar mükemmeldi benim gittgim zamanlarda şimdi dagıldı işte dikmen daha çok vadisinden falan gezilebilinicek eglenebilinicek yerdir bana göre engüzeli yıldız,çankaya ama
Merhabalarrrr :-D buyrun gin gezdireyim ben size ankarayi dimaam pikolatada burada bulusnus oluruz hem :-D
ah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:
mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:
dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendineah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:
mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:
dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..
keşke önceden olaydı kuzum ne guzel olurdu askerım gelme tek basına dıye tutturunca eylulden sonra gelemedım.yoksa tekrar gelıcektım ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?