349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın desem ayıp olur mu kızlar ben daha yeni kalktım da
Gulten masaallah canim iyi dayaniyosun yaa ben mesaj yazarken bile uyuyakaliyrm:)))
bende önceden senin gibiydim de kuzum bu askerlik beni de değiştirdi tüm düzenim de değişti tabi..

benim ömrüm baya kısaldı desene o zaman dimam

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bol bol yat dinlen bu mevsimin gribi kolay kolay geçmez yoksa..

Merhabalarrrr :-D buyrun gin gezdireyim ben size ankarayi dimaam pikolatada burada bulusnus oluruz hem :-D
eveet hem de görüşmüş oluruz.

geçmiş olsun miniklemur. onlar aradığında kaçırmak ne kadar kötü. insan çok mutsuz oluyor. bir de biz ankesörlüden konuşuyoruz. 2 dk sonra bile görsem geri arayamıyorum. telefona yapışık yaşıyorum resmen.

aynen canım ankesor zor.ben de 14.5 ayda 2 kez kacırdım cok kotu olmustum..

çok saol canım..evet ya o telefonu açamamak ne berbat bir his öyle..bizde yeni cep telefonuna geçtik..ondan öncesi hep ankesörlüydü..o telefonu kaçırınca ne kadar üzülüyordum anlatamam

aynen canım ankesor zor.ben de 14.5 ayda 2 kez kacırdım cok kotu olmustum..

tebrikler nasıl becerdin kuzum yaa. ben şu 3 ayda telefonla gezdiğim halde 3-4 kere kaçırdım. sonra bi moral bozukluğu, durgunluk, bekle ki arasın.
offfff içim sıkılıyor bugün hava kapalı ondan mı acaba. :106::106: :85::85::85:

günaydın saatini yeni gördüm valla. askerden geldikten sonra düzelirsin artık. yoksa ömrümüzden gidecek bi 5 yıl. şaka bi yana allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin.

aynen vala kuzum ben telefonu hıc ayırmıyorum yanımdan o 2 kezıde banyo dayken kaçırdım.bırde ınsan son aylara dogru sıkılıyor telefon tasımaktan.rüzgarlımıs ankara yarim öle dedii.çarşıda bugun.5 e dogru teslım olucakk..

çok saol canım..evet ya o telefonu açamamak ne berbat bir his öyle..bizde yeni cep telefonuna geçtik..ondan öncesi hep ankesörlüydü..o telefonu kaçırınca ne kadar üzülüyordum anlatamam

ah ah geçecek bu günler... bugün çarşıdaydı eşim ama aramadı. sokaklardaki ankesörlüden konuşmak istemiyor. 3 ay idare ettik kalanında da idare edeceğiz ne yapalım.

günaydın saatini yeni gördüm valla. askerden geldikten sonra düzelirsin artık. yoksa ömrümüzden gidecek bi 5 yıl. şaka bi yana allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin.

gitti bile canımm
amin kuzum sevdiklerimizle birlikte inşallah

bizde ankesörlüdeyiz ve nefret ediyorummmmm! birde kızlar hangi telefon kartını kullanıyorsunuz. bizim aldıklarımızın üstünde 100 dakika yazıyorsa hep 80 dakikada falan bitiyor ve çok fazla kart kullanıyoruz biz

daha önceden tanışsaydık buraya geldiğinde yardımcı olurdum sana. ankara bugün çok bunaltıcı ya da ben evden çıkmadığım için öyle hissediyorum. en iyisi gidip biraz ders çalışmak. görüşürüz yarenler.

ben de her yöne bedava var. o beni çaldırıyor ben anlesörlüyü arıyorum canım. yoksa para dayanmaz o kartlara. geri aramalı ankesörler de artık boş. çünkü herkes cep telefonu kullanıyor. rahat rahat konuşuyoruz. ayakta falan ama yapacak bir şey yok.

ailesini araması için de faturası ev telefonuna gelen bi kart çıkarttık. o konuşuyor, faturaya yansıyor. ben ödüyorum.

canım ben gecen sene nısan ayın da faturalı hat aldım avea bız ankesor de konusacagımızı bıldıgımız ıcın ben onun ıcınde kolaylık olacagını dusunerek 1000 dk sabıt hat 1000 dk heryonelı bır hat aldım.ve acayıp rahat oldu o caldırır ben ararım kapama derdımız hıc olmadıı ondan once ayda bır kaç defa kontur yuklemek zorunda kalıyordum ve faturalı hattı bıle gecerdı bu sekılde..

Allah razı olsun canım saolsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…