bende önceden senin gibiydim de kuzum bu askerlik beni de değiştirdiGulten masaallah canim iyi dayaniyosun yaa ben mesaj yazarken bile uyuyakaliyrm:)))
benim ömrüm baya kısaldı desene o zaman dimamherkese günaydın.bir günü daha yedik hep beraber... oh ne güzel erken kalkanlarınız var. bir de ben erken kalkabilsem. uyku düzenim tamamen bozuldu. ömrü kısaltıyormuş geç yatıp geç uyanmak. en iyisi 5-6 gibi uyanmak, 10-11 gibi uyumakmış.
spor yapacaktım o da kaldı tabi. artık evde yaparım.
hayal alemi.. senin ikonlarına bayılıyorum. darısı bize inşallah.
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bol bol yat dinlen bu mevsimin gribi kolay kolay geçmez yoksa..ah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:
mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:
dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..
eveet hem de görüşmüş oluruz.Merhabalarrrr :-D buyrun gin gezdireyim ben size ankarayi dimaam pikolatada burada bulusnus oluruz hem :-D
ah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:
mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:
dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..
canım çok geçmiş olsun dikkat etsene kendıne ıyı bakın kızlar kendılerınıze havalara aldanmayın tabıkı yalancı bahar bunlarr
eveet hem de görüşmüş oluruz.
geçmiş olsun miniklemur. onlar aradığında kaçırmak ne kadar kötü. insan çok mutsuz oluyor.bir de biz ankesörlüden konuşuyoruz. 2 dk sonra bile görsem geri arayamıyorum. telefona yapışık yaşıyorum resmen.
eveet hem de görüşmüş oluruz.
geçmiş olsun miniklemur. onlar aradığında kaçırmak ne kadar kötü. insan çok mutsuz oluyor.bir de biz ankesörlüden konuşuyoruz. 2 dk sonra bile görsem geri arayamıyorum. telefona yapışık yaşıyorum resmen.
aynen canım ankesor zor.ben de 14.5 ayda 2 kez kacırdım cok kotu olmustum..
Günaydın desem ayıp olur mu kızlar ben daha yeni kalktım da
bende önceden senin gibiydim de kuzum bu askerlik beni de değiştirditüm düzenim de değişti tabi..
benim ömrüm baya kısaldı desene o zaman dimam
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bol bol yat dinlen bu mevsimin gribi kolay kolay geçmez yoksa..
tebriklernasıl becerdin kuzum yaa. ben şu 3 ayda telefonla gezdiğim halde 3-4 kere kaçırdım. sonra bi moral bozukluğu, durgunluk, bekle ki arasın.
offfff içim sıkılıyor bugün hava kapalı ondan mı acaba. :106::106::85::85::85:
çok saol canım..evet ya o telefonu açamamak ne berbat bir his öyle..bizde yeni cep telefonuna geçtik..ondan öncesi hep ankesörlüydü..o telefonu kaçırınca ne kadar üzülüyordum anlatamam
günaydın saatini yeni gördüm valla. askerden geldikten sonra düzelirsin artık. yoksa ömrümüzden gidecek bi 5 yıl.şaka bi yana allah hepimize uzun sağlıklı ömürler versin.
aynen vala kuzum ben telefonu hıc ayırmıyorum yanımdan o 2 kezıde banyo dayken kaçırdım.bırde ınsan son aylara dogru sıkılıyor telefon tasımaktan.rüzgarlımıs ankara yarim öle dedii.çarşıda bugun.5 e dogru teslım olucakk..
bizde ankesörlüdeyiz ve nefret ediyorummmmm!birde kızlar hangi telefon kartını kullanıyorsunuz. bizim aldıklarımızın üstünde 100 dakika yazıyorsa hep 80 dakikada falan bitiyor ve çok fazla kart kullanıyoruz biz
bizde ankesörlüdeyiz ve nefret ediyorummmmm!birde kızlar hangi telefon kartını kullanıyorsunuz. bizim aldıklarımızın üstünde 100 dakika yazıyorsa hep 80 dakikada falan bitiyor ve çok fazla kart kullanıyoruz biz
daha önceden tanışsaydık buraya geldiğinde yardımcı olurdum sana. ankara bugün çok bunaltıcı ya da ben evden çıkmadığım için öyle hissediyorum. en iyisi gidip biraz ders çalışmak. görüşürüz yarenler.
işte kızlar bizde bir sorun var o da ankesörlünün dışarıya kapalı olması ben arayamıyorum yani
öyle canım yaaaaa çok üzüldüm canım:26: o zman yapacagın bırşey yokkı.
İyi akşamlar güzel yarenlerim bugünde akşam kuşu olayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?