349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte kızlar bizde bir sorun var o da ankesörlünün dışarıya kapalı olması ben arayamıyorum yani
Bizimde dışa kapalıydı,sonradan dışa açık olan telefonu tamir ettiklerde rahat ettik.para dayanmıyordu valla.
Merhabalarrrr :-D buyrun gin gezdireyim ben size ankarayi dimaam pikolatada burada bulusnus oluruz hem :-D
Ben pek öğrenemedim ankarayı Kızılay'ı biliyorum o kadar.kızım azıcık büyüsün öğrenirim,eşimle gidince hep arabada oluyorum,öğrenemiyorum.kendim gitmeliyim:)

Cnm ya çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.

Kızlar ya ben ne sorumsuz bir insanım sinir oldum kendime.babamla dışarı çıktık,arabada kızımı gezdirelim biraz diye... Telefonu yanıma almamışım.eşim aramış,annem onlar dışarı çıktı demiş.ben 10 dk ya ararım demiş ama yarım saat oldu aramadı.eminim kırıldı,haklı ne deyim ki...bekarkende böyleydim,bana çok kızarsın.evlendik aynıyım.huylu huyundan vazgeçmiyor

Son düzenleme:
iyi akşamlar kuzum iyi yapmışsın hoşgeldin nasıl geçti günün

Sıkıcıydı canım evde temizlik falan yaptım yarına rahatım ama ohhh akşamı ettik artık bugünde bitsin diye bekliyorum biraz sıkıştırdı şafak kavuşmak istedigimden dolayı sanırımsenin nasıl geçti günün tatlım

Öyle düşünme canım benim bebişle ugraşıyorsun kolay birşey degil insanın kafası dalgın olabiliyor arar birazdan inşallah napalım insan bazı şeyleri degiştiremiyor öyle kabullenmek engüzeli

o şafak bugün beni de sıkıştırdı. moralim bozuk niyeyse. 20 gün daha bekleyeceğim. geçmeyecek sanki.

o şafak bugün beni de sıkıştırdı. moralim bozuk niyeyse. 20 gün daha bekleyeceğim. geçmeyecek sanki.

Sanırım bu şafak sıkıştırması görmeye yaklaşınca oluyormuş hak verdim şimdi geriyor insanıda mayıs başında napıcaz biz ya çok sabırsızlanıyor insan :106:

Allah razı olsun canım saolsın..

amin canım. cümlemizden...

işte kızlar bizde bir sorun var o da ankesörlünün dışarıya kapalı olması ben arayamıyorum yani

o kötü. söyleyip açtırabilirlerdi aslında. cep telefonu yasak, dışarıdan arama yok. o kadar da değil. hangi devirde yaşıyoruz. artık eskisi gibi askerlik mi var. biraz daha yardımcı olmaları lazım.

Sanırım bu şafak sıkıştırması görmeye yaklaşınca oluyormuş hak verdim şimdi geriyor insanıda mayıs başında napıcaz biz ya çok sabırsızlanıyor insan :106:

sen 15inde mi gidecektin canım? mayıs da geçer bir şekilde diyorum. ben temizlikle evle uğraşırım diyorum ama. şu günleri geçiremeyecekmiş gibiyim. geleyim diyorum gelme diyor. 29una şartlandırmış kendisini.artık bekleyeceğiz mecbur yapacak bir şey yok. evde durmak iyi gelmiyor bana.

bende bütün gün evdeydim canım hava da kapalıydı sürekli yağmur vardı 3te kalkmama rağmen gün bitmedi resmen :2: dediğinde çok haklısın canım görmeye az kalınca şafakta fena sıkıştırıyor zaman durdu gene:2:

Nasipse canım inşallah henüz kesin degil artık hiçbirşeyi kesin konuşmuyorum söyleyince olmuyor :106: inşallah canım 2hafta sonra askerinin yanındasın sen azkaldı sabret birazcık daha zor gerçekten arada yapıyor bu şafak işte

Havada çok kasvetliydi evet oda bunaltıyor insanı canım inşallah atlatıcaz bugünleride inşallah

valla ben de bitiremedim bu günü. yarın da pazar annemlere gideyim en iyisi belki zaman geçer. . hava karardıkça içim daha da karardı.

inşallah bi aksilik olmaz da gidersin canım. kavuş sevdiceğine. sana da ona da moral olur.

Amin inşallah canım benim inşallah :106:

Havada çok kasvetliydi evet oda bunaltıyor insanı canım inşallah atlatıcaz bugünleride inşallah
inşallah kuzum ya Allahın izniyle haftaya bi gidelim de az da olsa görelim :2:

git git canım iyi olur senin için bende kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyorum özledim onları da

senın 20 gun gecerse bende askere kavusurum askere sınır oldum feysının sıfresını degıştırmıs neden acaba
tartıştınız mı canım birşeye kızmıştır belki..

senın 20 gun gecerse bende askere kavusurum askere sınır oldum feysının sıfresını degıştırmıs neden acaba

eveet benim ara şafağım senin büyük şafağın olacak. ondan sonra her şey çok güzel olur senin için inşallah tatlım. sonra 45 gün daha geçince bizim şafak da bitecek. sonra güzel günlerimiz olacak. unutacağız bu sıkıntıları. yazıyorum ama içim de sıkılmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…