- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
iyi akşamlar canımmm.iyi yaptın hoşgeldınn.
Bizimde dışa kapalıydı,sonradan dışa açık olan telefonu tamir ettiklerde rahat ettik.para dayanmıyordu valla.işte kızlar bizde bir sorun var o da ankesörlünün dışarıya kapalı olması ben arayamıyorum yani
Ben pek öğrenemedim ankarayıMerhabalarrrr :-D buyrun gin gezdireyim ben size ankarayi dimaam pikolatada burada bulusnus oluruz hem :-D
ah merhaba yarenlerim..nasılsınız ? çok sık uğrayamıyorum buralara ama aklım hep sizde :84:
mevsim değişikliğinden sanırım 2 gündür fena hastaydım..bu sabah acile giderken telefonu evde unutmuşum kapalı bir halde..eve geldim bi baktım askerim aramış, mesaj atmış nerdesin diye..artık akşam açabilirse telefonu anlatırım..merak etmesin beni :26:
dikkat edin sizde kendinize yarenlerim, havalara aldanmayın..
İyi akşamlar güzel yarenlerim bugünde akşam kuşu olayım dedim
iyi akşamlar kuzum iyi yapmışsın hoşgeldin nasıl geçti günün
Kızlar ya ben ne sorumsuz bir insanımsinir oldum kendime.babamla dışarı çıktık,arabada kızımı gezdirelim biraz diye... Telefonu yanıma almamışım.eşim aramış,annem onlar dışarı çıktı demiş.ben 10 dk ya ararım demiş ama yarım saat oldu aramadı.eminim kırıldı,haklı ne deyim ki...bekarkende böyleydim,bana çok kızarsın.evlendik aynıyım.huylu huyundan vazgeçmiyor
Sıkıcıydı canım evde temizlik falan yaptım yarına rahatım ama ohhhakşamı ettik artık bugünde bitsin diye bekliyorum biraz sıkıştırdı şafak kavuşmak istedigimden dolayı sanırım senin nasıl geçti günün tatlım
o şafak bugün beni de sıkıştırdı. moralim bozuk niyeyse. 20 gün daha bekleyeceğim. geçmeyecek sanki.
Allah razı olsun canım saolsın..
işte kızlar bizde bir sorun var o da ankesörlünün dışarıya kapalı olması ben arayamıyorum yani
Sanırım bu şafak sıkıştırması görmeye yaklaşınca oluyormuş hak verdim şimdi geriyor insanıda mayıs başında napıcaz biz ya çok sabırsızlanıyor insan :106:
Sıkıcıydı canım evde temizlik falan yaptım yarına rahatım ama ohhhakşamı ettik artık bugünde bitsin diye bekliyorum biraz sıkıştırdı şafak kavuşmak istedigimden dolayı sanırım senin nasıl geçti günün tatlım
sen 15inde mi gidecektin canım? mayıs da geçer bir şekilde diyorum. ben temizlikle evle uğraşırım diyorum ama. şu günleri geçiremeyecekmiş gibiyim. geleyim diyorum gelme diyor. 29una şartlandırmış kendisini.artık bekleyeceğiz mecbur yapacak bir şey yok.evde durmak iyi gelmiyor bana.
bende bütün gün evdeydim canım hava da kapalıydı sürekli yağmur vardı 3te kalkmama rağmen gün bitmedi resmen :2: dediğinde çok haklısın canım görmeye az kalınca şafakta fena sıkıştırıyor zaman durdu gene:2:
bende bütün gün evdeydim canım hava da kapalıydı sürekli yağmur vardı 3te kalkmama rağmen gün bitmedi resmen :2: dediğinde çok haklısın canım görmeye az kalınca şafakta fena sıkıştırıyor zaman durdu gene:2:
Nasipse canım inşallah henüz kesin degil artık hiçbirşeyi kesin konuşmuyorum söyleyince olmuyor :106: inşallah canım 2hafta sonra askerinin yanındasın sen azkaldı sabret birazcık daha zor gerçekten arada yapıyor bu şafak işte
Hoşbulduk kuzum canım sıkıldı saatide 9 yapmışız filmlere geçmeden bir ugrayayım dedim korku filmi varsa bu gece onlara kilitlenicemdeben korku film manyagıyımda azıcık
valla ben de bitiremedim bu günü. yarın da pazar annemlere gideyim en iyisi belki zaman geçer.. hava karardıkça içim daha da karardı.
inşallah bi aksilik olmaz da gidersin canım. kavuş sevdiceğine. sana da ona da moral olur.
o şafak bugün beni de sıkıştırdı. moralim bozuk niyeyse. 20 gün daha bekleyeceğim. geçmeyecek sanki.
bende eskıden severdım ama sımdı tek basına ızleyemıyorummm:26:
inşallah kuzum ya Allahın izniyle haftaya bi gidelim de az da olsa görelim :2:Havada çok kasvetliydi evet oda bunaltıyor insanı canım inşallah atlatıcaz bugünleride inşallah
git git canım iyi olur senin için bende kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyorum özledim onları davalla ben de bitiremedim bu günü. yarın da pazar annemlere gideyim en iyisi belki zaman geçer.. hava karardıkça içim daha da karardı.
inşallah bi aksilik olmaz da gidersin canım. kavuş sevdiceğine. sana da ona da moral olur.
tartıştınız mı canım birşeye kızmıştır belki..senın 20 gun gecerse bende askere kavusurumaskere sınır oldum feysının sıfresını degıştırmıs neden acaba
senın 20 gun gecerse bende askere kavusurumaskere sınır oldum feysının sıfresını degıştırmıs neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?