inşallah kuzum ya Allahın izniyle haftaya bi gidelim de az da olsa görelim :2:
git git canım iyi olur senin için bende kayınvalidemlere gitmeyi düşünüyorum özledim onları da
tartıştınız mı canım birşeye kızmıştır belki..
Gerilim korku oldumu tek mek dinlemem izlerim genelde cumartesi geceleri tvde güzel filmler oluyor
kayınvalideni özlemen ne güzel. hep böyle devam edin inşallah.
3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum
amin canım hepimiz mutlu mesut yaşayalım inşallaheder o zaman canım. nasıl başlarsan öyle devam ediyor. inşallah ömür boyu her gününüz çok mutlu, huzurlu geçer.
tartıştınız mı canım birşeye kızmıştır belki..
3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum
az önce konustuk bn sıfremı degıstırdım bı sebpten dolayı oda benım kı ıle aynı yapmısboşuna kurun tu yapmısım..yarında çarşı ıznını açmıslarr cok sevındım yarın nasıl gececek dıyordumm
ne güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş
ne bılım bız en basında soledık yanı o benımkıne arada gırer bende ole ona guvenım sonsuz sık gırmem ayda yılda bır ama bılmem yeterlı bakıp bakmamak sorun degılliyi hadi gözün aydın canım. alemsiniz valla. ben kocamın şifresini bilmiyorum.o da benimkini bilmiyor. hep gözümün önünde giriyor, hiç aklımda tutamıyorum. daha doğrusu bakıp ezberlemek aklıma gelmiyor.
ben depresyona giriyorum sanırım. gideyim bi film izleyim kafamı dağıtayım. :111::111:
sevindim canın bi sorun olmamasına biz kızların huyu bu konuşana kadar kafamızda kurar durur onu büyük bi problem haline getirebilirizaz önce konustuk bn sıfremı degıstırdım bı sebpten dolayı oda benım kı ıle aynı yapmısboşuna kurun tu yapmısım..yarında çarşı ıznını açmıslarr cok sevındım yarın nasıl gececek dıyordumm
inşallah iyi olur aranız canım dua et gönlüne göre insanlar olsun..biz en başta pek konuşmazdık sonra ben sık sık arayıp sormaya başladım şimdi bi gün konuşmasak kayınvalidem kayınpederim arar kızım napıyon özledik diyene güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş
bu akşam buralar da kara bulutlar geziyor ..hepimiz mi böyle daraldık..benimde içim çok sıkılıyor..askerim telefonu açtı ama çok sinirliyim gerginim 3 gündür uyuyamadım diyor..uff artık bir bitse şu ayrılık :84:
onlar da iyi olur inşallah. tanışmana az kaldı zaten.hep gel, anlat gelişmeleri. biz buralarda olacağız.
ne bılım bız en basında soledık yanı o benımkıne arada gırer bende ole ona guvenım sonsuz sık gırmem ayda yılda bır ama bılmem yeterlı bakıp bakmamak sorun degıllbanada bır flm sole kız
sevindim canın bi sorun olmamasına biz kızların huyu bu konuşana kadar kafamızda kurar durur onu büyük bi problem haline getirebiliriz
ne güzel ya keşke benim askerim de çarşıya çıksa da görebilsem :2:
inşallah iyi olur aranız canım dua et gönlüne göre insanlar olsun..biz en başta pek konuşmazdık sonra ben sık sık arayıp sormaya başladım şimdi bi gün konuşmasak kayınvalidem kayınpederim arar kızım napıyon özledik diye
ben burdan kopmam kuzum zaten ıster olumlu ıster olumsuz olsun buralarda olucam tabı olumsuz olursa bır evrım gecırme donemım olabılır ona sımdıden bırşey dıyemıyorum..
ne tür film seversin?
Maşallah canım Allah daım etsın.ben hıc olumlu tepkı goremedıgım ıcın sımdı pek umıtlı degılım bakalım sabırsızlık ıcınde o gunlerı
sevdim bu ağlama şeklini. :84::84::84: şu an tam da yapmak istediğim bu ama halim yok.
uykusuzluk büyük dert ya. uykusuz olunca gergin oluyorlar. hele 3 gün uyuyamamış, yazık ne sinir kalmıştır ne derman.
benim eşime de sabah 5-7 nöbet yazmışlar, sabah 9 dan sonra da devriyeye çıkacakmış. kısa dönemlere durmadan nöbet yazıyorlar. zaten hafta içi akşama kadar bir dakika bile ara vermeden çalışıyor. çoğu zaman beni arayamıyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?