349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kayınvalideni özlemen ne güzel. hep böyle devam edin inşallah.

3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum

eder o zaman canım. nasıl başlarsan öyle devam ediyor. inşallah ömür boyu her gününüz çok mutlu, huzurlu geçer.

tartıştınız mı canım birşeye kızmıştır belki..

az önce konustuk bn sıfremı degıstırdım bı sebpten dolayı oda benım kı ıle aynı yapmıs boşuna kurun tu yapmısım..yarında çarşı ıznını açmıslarr cok sevındım yarın nasıl gececek dıyordumm

3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum

ne güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş

iyi hadi gözün aydın canım. alemsiniz valla. ben kocamın şifresini bilmiyorum. o da benimkini bilmiyor. hep gözümün önünde giriyor, hiç aklımda tutamıyorum. daha doğrusu bakıp ezberlemek aklıma gelmiyor.

ben depresyona giriyorum sanırım. gideyim bi film izleyim kafamı dağıtayım. :111::111:

bu akşam buralar da kara bulutlar geziyor ..hepimiz mi böyle daraldık..benimde içim çok sıkılıyor..askerim telefonu açtı ama çok sinirliyim gerginim 3 gündür uyuyamadım diyor..uff artık bir bitse şu ayrılık :84:

ne bılım bız en basında soledık yanı o benımkıne arada gırer bende ole ona guvenım sonsuz sık gırmem ayda yılda bır ama bılmem yeterlı bakıp bakmamak sorun degıll banada bır flm sole kız

sevindim canın bi sorun olmamasına biz kızların huyu bu konuşana kadar kafamızda kurar durur onu büyük bi problem haline getirebiliriz
ne güzel ya keşke benim askerim de çarşıya çıksa da görebilsem :2:

ne güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş
inşallah iyi olur aranız canım dua et gönlüne göre insanlar olsun..biz en başta pek konuşmazdık sonra ben sık sık arayıp sormaya başladım şimdi bi gün konuşmasak kayınvalidem kayınpederim arar kızım napıyon özledik diye

sevdim bu ağlama şeklini. :84::84::84: şu an tam da yapmak istediğim bu ama halim yok.

uykusuzluk büyük dert ya. uykusuz olunca gergin oluyorlar. hele 3 gün uyuyamamış, yazık ne sinir kalmıştır ne derman.

benim eşime de sabah 5-7 nöbet yazmışlar, sabah 9 dan sonra da devriyeye çıkacakmış. kısa dönemlere durmadan nöbet yazıyorlar. zaten hafta içi akşama kadar bir dakika bile ara vermeden çalışıyor. çoğu zaman beni arayamıyor bile.

onlar da iyi olur inşallah. tanışmana az kaldı zaten. hep gel, anlat gelişmeleri. biz buralarda olacağız.

ben burdan kopmam kuzum zaten ıster olumlu ıster olumsuz olsun buralarda olucam tabı olumsuz olursa bır evrım gecırme donemım olabılır ona sımdıden bırşey dıyemıyorum..

Maşallah canım Allah daım etsın.ben hıc olumlu tepkı goremedıgım ıcın sımdı pek umıtlı degılım bakalım sabırsızlık ıcınde o gunlerı

ben burdan kopmam kuzum zaten ıster olumlu ıster olumsuz olsun buralarda olucam tabı olumsuz olursa bır evrım gecırme donemım olabılır ona sımdıden bırşey dıyemıyorum..

olumsuz düşünme. hayırlısıyla gönlündeki olsun inşallah. sen kalbini ferah tut. zamanı gelince tıkır tıkır oluyor her şey.

Maşallah canım Allah daım etsın.ben hıc olumlu tepkı goremedıgım ıcın sımdı pek umıtlı degılım bakalım sabırsızlık ıcınde o gunlerı

karamsarlığa düşme canım zaten hakkında hayırlıysa herşey tıkır tıkır işler bi bakmışsın nişanlanmışsınız bile ama hakkında hayırlı değilse de hiç ilerlemeden bitmesi çok daha iyi bol bol dua etmeni tavsiye edebilirim sana anca.

aynen çok gergin..gergin yada kavgalı olduğumuz zaman bana tatlım der..şuan bana tatlım demesinden nefret ediyorum..benimde sinirimi bozuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…