İyi geceler herkesepikolatam sen bebisi alip gel dimaaam sen ben bulusalim :-D hatta yarenler sizde sevdiceklerinizi ziyarete gelin hepimiz bulusalim
Biraz önce aradı,çok şükür pek surat yapmadı,askerlik yaradı kocama,çok yumuşak huylu oldu:)Öyle düşünme canım benim bebişle ugraşıyorsun kolay birşey degil insanın kafası dalgın olabiliyor arar birazdan inşallah napalım insan bazı şeyleri degiştiremiyor öyle kabullenmek engüzeli
Cnm biz de öyleyiz,darısı herkesin başına.ömür boyu böyle gider merak etme.3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum
Ay ne güzel olurduİyi geceler herkesepikolatam sen bebisi alip gel dimaaam sen ben bulusalim :-D hatta yarenler sizde sevdiceklerinizi ziyarete gelin hepimiz bulusalim
Güler yüzlü ol yeter:)inşallah çok iyi insanlardır ve birbirinizi çok seversiniz.ne güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş
amin canım inşallah herkes evlenince değişir diyor ama ben inanmıyorum böyle gidicek inşallahBiraz önce aradı,çok şükür pek surat yapmadı,askerlik yaradı kocama,çok yumuşak huylu oldu:)
Cnm biz de öyleyiz,darısı herkesin başına.ömür boyu böyle gider merak etme.
Ay ne güzel olurdubenim bebiş kurulu bebek gibi yerinde duramaz,iki dakika konuşturmaz insanı.biz artık Ankara'da değiliz,annemlerin yanına geldim geçen hafta.eşim dönene kadar buradayım.
Güler yüzlü ol yeter:)inşallah çok iyi insanlardır ve birbirinizi çok seversiniz.
Ankaradayim valla ben gelen varsa pazartesi cikarimpikolatam yerim ki ben onu
Günaydın yarenlerim..Nasılsınız umarım hızlı bır gun olur..
buğun ki şafak ikonummDiyarbakır..
çok şirinnn yaa ikonum..
Günaydın tatlım şafak ikonunu çok seviyorum ama ben bende istiyorum bende :84::78:
sira sizede gelecek kuzum bırazcık sabır sadece
Amin canım benim inşallah seni bir kavuşturalım bizede ozaman çok azkalmış olucak kavuş biranönce sen git sıra bize gelsingelip anlatcan kavuşma anını ona göre
günaydın kızlar askerimin telefonuyla musmutlu uyandım darısı görüşemeyen arkadaşlarımın başınanasılsınız bakalım??
Günaydın canımm..ben iyi sayılırım gunlerın azalması ıle safak sıkıstırmasını saymazsak daha ıyı olucak ama işte..ne güzell işte bende şuan kameradan askerımı goruyorum 2 gundur çarsı ıznınde cok ıyı
kızlar nasılsınız..su sıralar okul falan derken günler çok yogun geciyo pek giremedm bende..
Anlatıcam canım bakalım neler olucak.cok şaşkın oluyorum ben ya uzaklık olunca karsına gecınce ılk 10 dk susuyoruz sonra ıcımden kendıme seslenıyorum bu senın sevgılınfln dıye sonra konusmaya başlıyorum. Makyaj yapmıcam ılk gun çok ufak dan rumel o kdr oda sevmıyor pek zaten ılk gun aglarım rezıl olmasın yuzum ikinci gün yeşillencem o zaman yaparım yeşili herkes cok yakıstırıor bana
off ne güzel ya hem şafağın azcık kaldı hem de kameradan askerini görüyorsun keşke bizim de çarşı olsa da görsem :2:Günaydın canımm..ben iyi sayılırım gunlerın azalması ıle safak sıkıstırmasını saymazsak daha ıyı olucak ama işte..ne güzell işte bende şuan kameradan askerımı goruyorum 2 gundur çarsı ıznınde cok ıyı
pek sulu gözüz canım be ben şimdiden ağlamaya başladım haftaya görünce nolur tahmin bile edemiyorum :2:İnsan çok aglar gerçekten benimde hep bozuluyor çabucak makyajım ama yapıcam ya dayanamam ben zaten sevinçten gidene kadar aglarım birde görünce artık durdurabilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?