349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende tahmin edemiyorum canım ağlamak ağlamak ve yine ağlamakzaten otogara yaklaşınca kalbim hızlanmaya başlıyor gözler arıyor heryerde çok zor durum birokadarda güzel

Senide şafak sıkıştırıyormu canım görmeye yaklaştık diyemi ne yada benim gitme durumlarım karışık diyemi çok gergin ve sıkışık durumdayım

Senide şafak sıkıştırıyormu canım görmeye yaklaştık diyemi ne yada benim gitme durumlarım karışık diyemi çok gergin ve sıkışık durumdayım

görmeye yaklaştık diye kuzum bende onu fark ettim gideceğim belli değilken avutuyordum kendimi bir şekilde şimdi 1 hafta kaldı günler geçmiyor gibi geliyor sinirim bozuluyor çok dün askerim de fark etti bu halimi düşünürken kafayı yiceksin artık yapma böyle diyor :2:
sen naptın canım son durum ne ayarlayabildin mi?

Artık hiçbirşeye kesin konuşmuyorum tatlım engel çıkıyor nasip diyorum sadece benim askerimdede var bizi fena sıkıştırıyor bir durgunluk sabırsızlık hakim şuan bende düşünmekten kafayı yiyecegim artık:2:

Son düzenleme:

dua etcez kuzum Allahın izniyle gidelim 1 güncük de olsa görelim gelelim gittiğimiz gün burda 1 ay yazısını görüyor olucaz

Selm kızlar nasılsınız hrkesi bi durgunluk sarmış belirsizlik cok zor nehircim inşallah sende gidebilirsin..

Amin canım benim inşallah 1 Ay yazısını görmek bizi daha çok motive edicek az kaldıgını hatırlatıyor

hem sevdiklerimizi görcez hem 1 ay yazısını görcez sonra gelcekler ve bir daha tek başlarına hiçbir yere göndermicez onları anca beraber kanca beraber

bakıyorum birileri mız mızlanıyor ne oldu kızlar sıze anlıyorum ama yapmayın 67 gun var ben bu donemde krız gecırıyordum artık olmuyor yapamıcam artık dıyordum ama mıllet bekledın bekledın son 2 ay kalamı bole dıyorsun dıye kızardı.şafak sıkıştırabılır.ama kafanızı başka şeylere yonlendırın.mesela çıkın dışarı alış verış yapın.odaklanmayın gunlere..gecıcek ınankı bu gunlerde

Son düzenleme:
Ben yemin törenine giderken sadece göz altı kapatıcısı sürmüştüm,göz üstüne de biraz kalem.rimel ben de acayip akıyor.gerçi ağlayamıyorum ama önlem aldım genede
günaydın kızlar askerimin telefonuyla musmutlu uyandım darısı görüşemeyen arkadaşlarımın başına nasılsınız bakalım??
İyiyiz çok şükür,ben de bebişimi uyuttum. Annemlerle geleli 1 hafta oldu bavulumu yerleştirmedim.onu yerleştiririm sonra gün biter:)
kızlar nasılsınız..su sıralar okul falan derken günler çok yogun geciyo pek giremedm bende..
Yoğunluk iyidir,ben de kızımla uğraşıyorum.gün hemen bitiyor

aman kuzum içimden hiçbir şey gelmiyor ki alışveriş yapmayı seven ben onu bile yapmıyorum artık çok daraldım ben bu hafta bitsin gitsin artık askerimi göreyim ya çok özledim off :2: :2: :2:

bende kolay kolay akmaz ama askerım dogallıgı sevıyor saçlarım duzgunse makyaj olarak bır kapatıcı rumel yetıyor

çok sanslısın aslında askerınden sana kocaman bır hedıye o bebek.bekarım ama bebek sevgısı acayıp var oysakı etrafımda cok bebek buyudu varda suan abımın 4 aylık kızı var elifim.bu arada 9 yigenım var abımlerden ablamdan bak buda eliff

aman kuzum içimden hiçbir şey gelmiyor ki alışveriş yapmayı seven ben onu bile yapmıyorum artık çok daraldım ben bu hafta bitsin gitsin artık askerimi göreyim ya çok özledim off :2: :2: :2:

biticek bebeğimm inşallah az önce feysten yazdın ya inşallah bu son ayrılık olur dıye inşallah dicem ama dedim gondermısım gerı düzelttim unuttum feyste oldugumu..inşallah dicem ama askerım uzmanlıga gıdecek ben ne yapam nerelere gıdemm offfffff

oy maşallah yerim ben onuu

kuzum düğününüz olur sende gidersin sevdiğinin arkasından napcaksın sevgi fedakarlık gerektiriyor

merhabalar güzel yarenlerim bu kasvetli hava neden yaa bende sevdiğimi gördüm konuştuk baya gelecekten falan içim daraldı ya çocuğunda çarşısı suratı asık geçti diye üzülüyorum valla

http://fizy.com/#s/19y052

Son düzenleme:
merhabalar güzel yarenlerim bu kasvetli hava neden yaa bende sevdiğimi gördüm konuştuk baya gelecekten falan içim daraldı ya çocuğunda çarşısı suratı asık geçti diye üzülüyorum valla

fizy

sorma valla ya öyle bi kara bulut çöktü ki üzerimize tek normal yok aramızda :2:
sıkıntı mı var canım gelecekle ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…