Oyyy yerim ben onu,ne tatlı maşallah. Yeğen çokmuş,şimdilik onları severek idare et,evlenince kendi bebeğini seversin.aslında haklısın,kızım bu dönemde en büyük destekçim.kolay atlatıyorum sayesinde,daha güçlüyüm.bende kolay kolay akmaz ama askerım dogallıgı sevıyor saçlarım duzgunse makyaj olarak bır kapatıcı rumel yetıyor
çok sanslısın aslında askerınden sana kocaman bır hedıye o bebek.bekarım ama bebek sevgısı acayıp var oysakı etrafımda cok bebek buyudu varda suan abımın 4 aylık kızı var elifim.bu arada 9 yigenım var abımlerden ablamdanbak buda eliff
Cnm naptın sen,evlen gitsinbir ara serpiştirdi canım ama şu an bizim buraya yağmıyor. kuzum bende uzaklıktan nefret ediyorum aramızda mesafe olmasın istiyorum bu ancak bizim evlenmemizle mümkün olur. ama henüz evlenme taraftarı değilim-5 sene sonra evlensek daha iyi olur benim açımdan. kısacası ben hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorum o da olmuyor kızlar valla devreler yanacak bende
Yangın Var (Halil Sezai) - YouTube yangın vaaaarrrr diye bağırasım vaaaar :84:
Cnm naptın sen,evlen gitsinplan program yapınca sıra gelmiyor.biz sadece eşimin işe girmesini bekledik. İşe başladı hemen evlendik benim iş,askerlik vs.. Bekleseydik hala evlenemezdik.6 yıllık beraberlikten sonra evlendik,daha da bekleyemezdik
çok şükür sıkıcı bir haftasonunu daha bitirdikhaftaya bu saatlerde askerimin yanından dönüyor olcam :2:
geldik Yozgat'aikoncanımız bizim aksimize kopuyor bugün..
GÜNAYDINNNNN KIZLARRYOZGATTAYIZ...
GÜNLER GEÇİYOR.....
IKONCAN OYNUYOR... YADA KAFAYI YEDİ :d
HEHEHE
Oyyy yerim ben onu,ne tatlı maşallah. Yeğen çokmuş,şimdilik onları severek idare et,evlenince kendi bebeğini seversin.aslında haklısın,kızım bu dönemde en büyük destekçim.kolay atlatıyorum sayesinde,daha güçlüyüm.
Cnm naptın sen,evlen gitsinplan program yapınca sıra gelmiyor.biz sadece eşimin işe girmesini bekledik. İşe başladı hemen evlendik benim iş,askerlik vs.. Bekleseydik hala evlenemezdik.6 yıllık beraberlikten sonra evlendik,daha da bekleyemezdik
günaydın canlarrr bugün yozgattayız demek :) 6larda bitse gelsek tek hanelilere artıkk :) şafak azaldıkça sabırlarda azalıyor özlem artıyor :)
aranızda sevdiceği izin kullanan var mı arkadaşlar ? ben çok özledikçe izin alayımmı diyor ama hayırrrr diyorum :) geldikten 2 gün sonra Alalh izin verirse 1 hafta tatile gidceğizz hemencik gelsinn diye sabırsızlanıyorum.
Allah sağ salim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin. Aminnn
Bizde de tam tersi ben gel diyorum o izin kullanmak istemiyo
Günaydınlar kızlar..Güzel ve hızlı bir gun olması dileğiylee ....
buğun ki ikonum ne diyor bakalımDenizlii..
VE HARİTANIN SON DURUMU..
Eki Görüntüle 653985
bu ne güzel bir harita böyle bize de nasip olur inşallah :) harita boyamaya başlayınca daha bi çabuk geçmeye başladı sanki
Cok zor canım senın yanına gıtme sansın yokmu bırbırınızı gormek ıyı gelırdı :26:
Bu gidişle ben dayanamayıp gidicem zaten kuzum.evden çıkmam sorun gidersemde gizli gidicem o yüzden sıkıntılı biraz:18: sözlü olmamıza rağmen babam izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?