349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oyyy yerim ben onu,ne tatlı maşallah. Yeğen çokmuş,şimdilik onları severek idare et,evlenince kendi bebeğini seversin.aslında haklısın,kızım bu dönemde en büyük destekçim.kolay atlatıyorum sayesinde,daha güçlüyüm.
Cnm naptın sen,evlen gitsin plan program yapınca sıra gelmiyor.biz sadece eşimin işe girmesini bekledik. İşe başladı hemen evlendik benim iş,askerlik vs.. Bekleseydik hala evlenemezdik.6 yıllık beraberlikten sonra evlendik,daha da bekleyemezdik

çok şükür sıkıcı bir haftasonunu daha bitirdik haftaya bu saatlerde askerimin yanından dönüyor olcam :2:
geldik Yozgat'a ikoncanımız bizim aksimize kopuyor bugün..

bizim ilişki daha 15 aylık ama :) topicteki herkes evlenmem taraftarıymış onu gördüm ama hayırlısıyla olsun her şey şimdi ben böyle konuşuyorum ya herkesten önce ben evleniyormuşum
çok şükür sıkıcı bir haftasonunu daha bitirdik haftaya bu saatlerde askerimin yanından dönüyor olcam :2:
geldik Yozgat'a ikoncanımız bizim aksimize kopuyor bugün..

keşke hep haftasonu olsa bence daha çabuk geçiyor hayırlısıyla gidip gel kuzum bugünümüzde ikoncamızın neşesinde olur inşallahhhh

Günaydın arkadaşlar şafağımız 66
Amanın amanın amanın amanın 6ları yarıladık ikoncanımız oynuyor

Bugün güzel vatanımızdan YOZGATtayız YOZGATımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 653944
YOZGATımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Saat Kulesi, Yozgat Camligi Ulusal Parki, Kerkenez Harabeleri (Keykavus Kalesi), Akdag Ormanlari

Herkese hayırlı haftalar olsun hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydın kızlar bugün hava çok güzel içim kıpır kıpır bide şafağımı gördüm değmeyin keyfime 3 ayıda gördüm sonunda 3ay 29 gün

günaydın canlarrr bugün yozgattayız demek :) 6larda bitse gelsek tek hanelilere artıkk :) şafak azaldıkça sabırlarda azalıyor özlem artıyor :)

aranızda sevdiceği izin kullanan var mı arkadaşlar ? ben çok özledikçe izin alayımmı diyor ama hayırrrr diyorum :) geldikten 2 gün sonra Alalh izin verirse 1 hafta tatile gidceğizz hemencik gelsinn diye sabırsızlanıyorum.

Allah sağ salim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin. Aminnn

maşallah canım 6 yıl dıle kolay sen 23 yasındasın dıye bılıyorum benle yasıtsın.ama ne guzel duzenını kurmussun.
haklısın program yapınca hıcbırsey yolunda gıtmıyor zaten en ıyısı akısına bırakmak.evet çocuk cok bızde 5 kardes olunca bole oluyor en kucuk son beşik derler bızde olan benım

Günaydınlar kızlar..Güzel ve hızlı bir gun olması dileğiylee ....

buğun ki ikonum ne diyor bakalım Denizlii..

VE HARİTANIN SON DURUMU..

Son düzenleme:

Bizde de tam tersi ben gel diyorum o izin kullanmak istemiyo

bu ne güzel bir harita böyle bize de nasip olur inşallah :) harita boyamaya başlayınca daha bi çabuk geçmeye başladı sanki

öle oluyor ma sabırsızlanıyorsun bırgun daha gecsın bır tane daha boyuyayım dıye bır önce her yer kırmızı olsun beyazlık olmasın falan dıye şaka bır yanada gerçekten harıta falan oyalamak amaçlı kendımızı

günaydın kızlar,

iyi haftalar dilerim hepinize bu hafta çabuk geçsinde martıda yarılamış olalaım allahın izniyle marttan sonra daha kolay olucakmış gibi hissediyorum hiç ısınmadı kanım bu aya 89 günü yedik bitirdik bi gayret şu 66 günüde el birliğiyle yiyip bitirelim kızlar bizim elimizden hiçbişey kurtulamaz

arkadaşlar kısa dönemler bence izin kullanmasınlar bir ara bizde düşündük ama sıkıntılı olur ya herkes askeriyeden ayrılırken sadece izin kullanan sayılı insanın kalması zor olur geçmez o günler zaten geride bişey kalmadı azcık daha sıkın dişinizi derim ben. çarşı izni yada evci kullanma şansınız varsa onları deneyin ama izin kd ler için sıkıntılı

Cok zor canım senın yanına gıtme sansın yokmu bırbırınızı gormek ıyı gelırdı :26:

Bu gidişle ben dayanamayıp gidicem zaten kuzum.evden çıkmam sorun gidersemde gizli gidicem o yüzden sıkıntılı biraz:18: sözlü olmamıza rağmen babam izin vermez

günaydın canlarım..bol güneşli ama bol sancılı bi günden herkese merabalar:)) çok şükür gördük ya bu günleri..kalan günler de su gibi akıp gecer inşallah..

Bu gidişle ben dayanamayıp gidicem zaten kuzum.evden çıkmam sorun gidersemde gizli gidicem o yüzden sıkıntılı biraz:18: sözlü olmamıza rağmen babam izin vermez

benim ailemde bu konuda katıdırlar.o yuzden gızlı saklı seylerden nefret edıyorum.cok can sıkıcı aynen bız nısanlı dahı olsak izin cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…