349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sorma valla ya öyle bi kara bulut çöktü ki üzerimize tek normal yok aramızda :2:
sıkıntı mı var canım gelecekle ilgili?
valla öyle canım yaa gelecekle alakalı bence sorun var ama ona göre yok farklı şehirlerdeyiz aramızda 10 saat var beni iş telaşı sardı farklı bir şehire gidersem mesafe artacak falan diye sorun ediyorum ama onun için sorun yok çünkü evleniriz olur biter diyor ben olmaz diyorum falan garip bir çiftiz

biz en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz için soru yapıyoruz canım ama onların dünyası öyle değil herşey olur biter ama sende bu askerlik stresinin üzerine bi de bunu sıkıntı yapma kendine canım bi gelsin senin nerde çalışacağın da belli olsun ondan sonra bi yol çizersiniz kendinize

canım bızdede bole sorun var askerım antalyada ben ıst da uzaklık bızdede var sık sık gorusememek.falan bende sabırsızım artık bu konuda biran once bıtsın bu uzaklık denen ıllet.
bu arada yagmur yağıyormus ankaradaa..

Son düzenleme:

Canım benim ne oldu

valla bende de biraz fazla planlama durumu var her şey belli olsun istiyorum muallakta kalmayı sevmiyorum şafak sıkıştırıyor kızlar bizi yaa başka açıklama bulamıyorum bugün konuşuyoruz da onu görmeyeli tam 73 gün olmuş 19 gün daha var

bir ara serpiştirdi canım ama şu an bizim buraya yağmıyor. kuzum bende uzaklıktan nefret ediyorum aramızda mesafe olmasın istiyorum bu ancak bizim evlenmemizle mümkün olur. ama henüz evlenme taraftarı değilim -5 sene sonra evlensek daha iyi olur benim açımdan. kısacası ben hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorum o da olmuyor kızlar valla devreler yanacak bende
Yangın Var (Halil Sezai) - YouTube yangın vaaaarrrr diye bağırasım vaaaar :84:

5 sene mi:44: naptın canım sen ya

merhaba yarenlerim bugünü de bitirdik çok şükür

burda hava çok güzeldi..annemle çıktık alışveriş yaptık..o yüzden günüm çabucak geçti..

dün askerimle kavga ettik..ortada hiç neden yokken bana tavır yapıp soğuk davranıyordu..neden diye üsteliyorum cevap vermiyor..sonunda öğrendim, meğer ben ona hiç mesaj atmıyormuşum tlf kapalı iken..facebook da gezmeye vakit buluyormuşum ama ona bir mesaj atmıyormuşum ayy bu adam beni deli edecek bir gün

neyse barıştık sonunda..orda edindiği bu kötü huyları inşallah geldiğinde unutur..yoksa çekeceğim var elinden :26: :2:

hehehe kuzum onun önünde 3 de olması lazımdı yazmamışım 3-5 sene olacaktı
aman canım çok fark etti gerçekten
oh ne güzel olmuş canım iyi yapmışsın asker psikolojisi canım unutur unutur merak etme unutmazsa da sen unutturursun çivi çiviyi söker mantığıyla

oh ne güzel olmuş canım iyi yapmışsın asker psikolojisi canım unutur unutur merak etme unutmazsa da sen unutturursun çivi çiviyi söker mantığıyla

aynen kuzum

gelince değişecek bu kötü huylarının hepsi..ya kendi yapacak ya da benim zorumla yapacak

3-5 sene iyimiş vala canımm uzaklıkta bu kdr sene bence ınsanı yıpratır

hehehe hayırlısı olsun hakkımızda zaten ben bu özlemle onu 17 mayısta nikah masasına kendim götürürüm

evet canım ilk zamanlar böle yogun degildim ve çok zor geçiyodu zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…