349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tunaydiiiinnnn herkesee duyguuuu kalk gidelimmm hadiii tanistigimizdan beri diyorummm bencede izin kullanmasinlar kizlar o son gunleri beklemek iskenceye doner

Günaydın herkese nasılsınız :)

günaydın canımm bızler bu ara bıraz durgunuz kızlarında canı sıkkın askerlerını gorecekler var bu hafta zaman durdu onlaraa amaa azıcık sabırla atlatıcaz bu haftayıda benımde 20 gunun heyecanı başladıı:115::127: şuan böle karısık duygulardayımmm..

Havalar düzeldikçe durgunlaşıcaz galiba aynı şey bende de var seninde çok az kalmış ya çabucak geçsin inş sen hayırlısıyla kavuştuğunda bizde 40 lara düşmüş olucaz :)

Saati nerdeysek 2yapmışız hiç haberim yok sabahtan başladı yogunlugum şimdi sakinledim azcık böyle olunca daha çabuk geçiyor sanki tabi ben hala gergin hala belirsiz bu tedirginlik cumaya kadar sürecek artık adım atarsam askerimin yanına ondan sonra rahatladım diycem

Canım çok fazla takip edemiyorum kusura bakma bilmediğim için soruyorum hayırdır neden tedirginsin :/

evet canımm off benım surda 20 gunum kalmıs vala cok heyecanlıyımm stresliyimm..:18:
20 gün şaka gibi sayılı gün geçiyo işte. bizde 20lere gelsekte heyecanımız stresimiz artsa

Tunaydiiiinnnn herkesee duyguuuu kalk gidelimmm hadiii tanistigimizdan beri diyorummm bencede izin kullanmasinlar kizlar o son gunleri beklemek iskenceye doner

kuzummmm ben sana ne diyimki ah ahh hiç bi engel olmasa kars'a gitsek gelsek hasret gidersek

Arada öyle toz pembe işerimiz oluyo tatlım yaaa sonuçta iyi bişey için yollara düşüyoruz sıkma canını güzel düşn güzel olsun

Amin inşallah canım benim öyle tabikide insan bir sorun çıkıcak birşey olucak diye hep tedirgin hareket ediyor işte :106:

Amin inşallah canım benim öyle tabikide insan bir sorun çıkıcak birşey olucak diye hep tedirgin hareket ediyor işte :106:

Aynen öyle canım bende cumartesi günü görmeye gidicktim biletimi herşeyimi aldım cuma akşamı aradı nişanlım çarşılarını iptal ettiklerini söyledi çok zor ya of aşıcaz bu sıkıntılı günleri sonunda inşallah

Duygumm su bi gercekki gitsekte hasretimiz gecmeyecek ne yazikki kacircam ben seniiiii :-D
Zeynepcim gonlunu ferah tut canim hayirlisiyla gidip geleceksin kuzum
Burcum sen nasilsin neler yapiyorsun konusabiliyormusun sevdiginle ne yapiyorlarmis?

İnşallah canım benim kötü olmuş sizinde gerçekten bu haftamı gitmeyi düşünüyorsun peki iptalleri kalkmışmı ne sinir durum şu çarşı iptali ya
Duygumm su bi gercekki gitsekte hasretimiz gecmeyecek ne yazikki kacircam ben seniiiii :-D
Zeynepcim gonlunu ferah tut canim hayirlisiyla gidip geleceksin kuzum
Burcum sen nasilsin neler yapiyorsun konusabiliyormusun sevdiginle ne yapiyorlarmis?

Amin kuzum inşallah belirsizlik insanın canını sıkıyor işte öyle böyle geçiçek bugünlerde elbet sancılıda olsa

kuzum yaa ınşallah gıdeceksın hayırlısı ıle vala bı gorsen askerını bu kadar sıkıntılı gecmıcek gunlerın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…