benim ailemde bu konuda katıdırlar.o yuzden gızlı saklı seylerden nefret edıyorum.cok can sıkıcı aynen bız nısanlı dahı olsak izin cıkmaz
Bir ortak noktamız daha var desene canım
yarenlerrrr nerdesinizzz yahu sesiniz soluğunuz çıkmıyorrr valla öğlen etmişiz bugünüde
Günaydın herkese nasılsınız :)
günaydın canımm bızler bu ara bıraz durgunuz kızlarında canı sıkkın askerlerını gorecekler var bu hafta zaman durdu onlaraa amaa azıcık sabırla atlatıcaz bu haftayıda benımde 20 gunun heyecanı başladıı:115::127: şuan böle karısık duygulardayımmm..
Saati nerdeysek 2yapmışız hiç haberim yok sabahtan başladı yogunlugum şimdi sakinledim azcık böyle olunca daha çabuk geçiyor sanki tabi ben hala gergin hala belirsiz bu tedirginlik cumaya kadar sürecekartık adım atarsam askerimin yanına ondan sonra rahatladım diycem
20 gün şaka gibi sayılı gün geçiyo işte. bizde 20lere gelsekte heyecanımız stresimiz artsaevet canımm off benım surda 20 gunum kalmıs vala cok heyecanlıyımm stresliyimm..:18:
Tunaydiiiinnnn herkeseeduyguuuu kalk gidelimmm hadiii tanistigimizdan beri diyorummm bencede izin kullanmasinlar kizlar o son gunleri beklemek iskenceye doner
Canım çok fazla takip edemiyorum kusura bakma bilmediğim için soruyorum hayırdır neden tedirginsin :/
Biraz babamdan gizli iş çeviriyorumda ondan kuzumbakalım kısmet gitmeye çabalıyorum :106:
Arada öyle toz pembe işerimiz oluyo tatlım yaaa sonuçta iyi bişey için yollara düşüyoruz sıkma canını güzel düşn güzel olsun
Amin inşallah canım benim öyle tabikide insan bir sorun çıkıcak birşey olucak diye hep tedirgin hareket ediyor işte :106:
İnşallah canım benim kötü olmuş sizinde gerçekten bu haftamı gitmeyi düşünüyorsun peki iptalleri kalkmışmı ne sinir durum şu çarşı iptali yaAynen öyle canım bende cumartesi günü görmeye gidicktim biletimi herşeyimi aldım cuma akşamı aradı nişanlım çarşılarını iptal ettiklerini söyledi çok zor ya of aşıcaz bu sıkıntılı günleri sonunda inşallah
Duygumm su bi gercekki gitsekte hasretimiz gecmeyecek ne yazikkikacircam ben seniiiii :-D
Zeynepcim gonlunu ferah tut canim hayirlisiyla gidip geleceksin kuzum
Burcum sen nasilsin neler yapiyorsun konusabiliyormusun sevdiginle ne yapiyorlarmis?
kuzum yaa ınşallah gıdeceksın hayırlısı ıle vala bı gorsen askerını bu kadar sıkıntılı gecmıcek gunlerın ...Saati nerdeysek 2yapmışız hiç haberim yok sabahtan başladı yogunlugum şimdi sakinledim azcık böyle olunca daha çabuk geçiyor sanki tabi ben hala gergin hala belirsiz bu tedirginlik cumaya kadar sürecekartık adım atarsam askerimin yanına ondan sonra rahatladım diycem
İnşallah canım benim kötü olmuş sizinde gerçekten bu haftamı gitmeyi düşünüyorsun peki iptalleri kalkmışmı ne sinir durum şu çarşı iptali ya
Daha belli diilmiş canım malesef kieğer kalkarsa gitmek istiyorum
en son 7 gün daha zoroluyormus sanırım arkadaşlar ole soledı...20 gün şaka gibi sayılı gün geçiyo işte. bizde 20lere gelsekte heyecanımız stresimiz artsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?