349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzum yaa ınşallah gıdeceksın hayırlısı ıle vala bı gorsen askerını bu kadar sıkıntılı gecmıcek gunlerın ...
İnşallah kuzum benim inşallah görsem rahatlıycam çabuk geçiçek bana şuan biryerde sıkışıp kalmış gibiyim :96:
Daha belli diilmiş canım malesef ki eğer kalkarsa gitmek istiyorum

İnşallah belli olur tatlım gider görürsü askerini

Yaa kizlar bisey sorucam sizinkilerden hic tatbikata giden oldu mu simdi nisanlim aradi biz tatbikata gidiyoruz 1 hafta yokuz dedi :/

Yaa kizlar bisey sorucam sizinkilerden hic tatbikata giden oldu mu simdi nisanlim aradi biz tatbikata gidiyoruz 1 hafta yokuz dedi :/

Canım bizim olmadı hiç nerde yapıyor görevini askerin nereye gidiyorlarmışki heryerin farklı tatlım içini ferah tut

Kirklarelinde canim hic bisey bilmiyorum ki aradi cok sira var donunce ararim dedi konusamdik ki dogru duzgun sadece gidiceklerini soyledi kapadi off off

Dua et bol bol tatlım çok önemli birşey olsa söylerdi askerin ufak çaplı bir tatbikattır şimdi yaşamadıgımız için ne söylesem yalan olur orda arar inşallah merakta bırakmaz

Ediyorum canim umarim cabuk gecer orda arayamiycak soyledi nyse napalim gecicek bu gunlerde
Görevde oldukları için zordur canım aramaları içini ferah tut önemsenicek bir durum olsaydı muhakkak belirtirdi kırklarelinde zaten rahat ol tatlım
Nehire katılıyorum canım hayırlısıyla gidip döner inşallah

Canım nezaman gidiyorsun askerinin yanına çok yakın sanki

selam kızlar nasılsınız?yarın çok yoğun olucam muhteöelen bugun bı selam vereyım dedim ..

inş bu haftasonu ayarlayabilirse izin ayarlıcak eşim dualarınıza ihtiyacım var inş olurda giderimm

şafak oldu 66 şaka maka 155 ten nereleri gördük kızlar ben hep şöyle raahtlatıyorum kendımı bazen iş için seyahate giderdi 2 ay kalınca askerlk olarka bakmıyorum seyahtte doncek gıbı :)

Duygumm su bi gercekki gitsekte hasretimiz gecmeyecek ne yazikki kacircam ben seniiiii :-D
Zeynepcim gonlunu ferah tut canim hayirlisiyla gidip geleceksin kuzum
Burcum sen nasilsin neler yapiyorsun konusabiliyormusun sevdiginle ne yapiyorlarmis?

canım benim iyi olmaya çalışıyoruz işte, ankaraya gittiğinden beri daha bir tedirginim ama geçiyor günler bi şekilde saolsun ne yapıp edip günde bikez aramaya çalışıyor. cep telefonu götüren sadece bikaç kişi varmış onlardan arayıp çaldırıo beni maalesef ankesörlü falan yok bulundukları yerde bomboş koca bir arazidelermiş. aslında farkındayım isyan etmemk için zor tutuyor kendini çok zor sabrediyorlar çooook bize belli etmemk için ellerinden geleni yapıyorlar. sen nasılsın canım? varmı sıkıntı haberleşebiliyormusunuz rahat?

kızlarr.. oku oku ancak geldim son sayfaya... nasılsınız görüşmeyeli?

İyi geceler herkese pikolatam sen bebisi alip gel dimaaam sen ben bulusalim :-D hatta yarenler sizde sevdiceklerinizi ziyarete gelin hepimiz bulusalim

bana uyar. buluşup dertleşelim.

gidersin inşallah canım ya. bi aksilik olmaz. benim gideceğim tarih de belli oldu. o günden sonra zaman durdu sanki. geçmiyor. . daha önceki gidişimde pazartesi kararlaştırmıştık cuma gitmiştim. o daha rahat olmuştu. şimdi daha 18 günüm var. :26:

senin şu mesajlarını görünce ben seviniyorum. mutlulukla kavuşursun inşallah bir an önce. o hafta ben de gideceğim inşallah. tabi zaman geçerse

Zeynepcim merak etme hayirlisiyla olur hepsi gonlunu ferah tut ;-)
Bizimde nisanda daga cikacaklarmis atis falan yapacaklarmis ya bende merak ediyorum nasil olacak :-/

sen hangı gun gıdıyorsun cuma mı bende (ya cumartesı ya pazar yada pazartesı) 3 unden bırınde bulusucam askerımlee

son 20 gün bir bitse çabucakk
:118:

Zeynepcim merak etme hayirlisiyla olur hepsi gonlunu ferah tut ;-)
Bizimde nisanda daga cikacaklarmis atis falan yapacaklarmis ya bende merak ediyorum nasil olacak :-/

askerım derdi ankarada yapıcagıma başka yerde yapaydım.gecenın 3 unde kaldırırlar dağa cıkıyormus gıbı tabbıkata gıderlerde koşa koşa.bomba atışlarında birinci gelmiş adını bombacı koymuslar.sonra benımkı tabut tasımadada görevlıydı bır arada tabutcuydu adı ne gulmustum.kum çuvallarını ıcıne koyup ole tasıyorlar dı derdi bırde bırını tasısak gam yemıcem 100 kıloyu tası durr ayy sınırden gozlerım sulandıı

Kızlar napıyosunn gene çok sıkıcı bi gün geçirdim durdu resmen zaman :2:

öylesi daha iyi aslında canım bi anda karar verip gitcen zaman nasıl birşey böyle:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…