- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
hoşgeldın canım..Kızlar napıyosunn gene çok sıkıcı bi gün geçirdim durdu resmen zaman :2:
iyi akşamlar kızlar..moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri evden çıkmadım, kendime eziyet etmek ister gibi slow müzikler dinledim..çok sıkıldım artık bitsin bu ayrılık ya:84: :26:
oyh canim benimm yaa neden tedirginsin? tedirgin olma bak en azindan ankaranin gobegindeler. Bizimkilerinde nisandaymis canim ya atis falan yapcaklarmis
sen hangı gun gıdıyorsun cuma mı bende (ya cumartesı ya pazar yada pazartesı) 3 unden bırınde bulusucam askerımlee
son 20 gün bir bitse çabucakk:118:
iyi akşamlar kızlar..moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri evden çıkmadım, kendime eziyet etmek ister gibi slow müzikler dinledim..çok sıkıldım artık bitsin bu ayrılık ya:84: :26:
hoşgeldın canım..
benım ıcınde oleydı sıkıcı bır gun bırde artık iş yapasımda gelmıyoracil olan işleri yapıyorum gerisini sallıyorum resmen bole nereye kadar gider ki
al benden de o kadar ya kayınvalidemden geldim şimdi kızım ne bu halin diyor :2:iyi akşamlar kızlar..moralim o kadar bozuk ki sabahtan beri evden çıkmadım, kendime eziyet etmek ister gibi slow müzikler dinledim..çok sıkıldım artık bitsin bu ayrılık ya:84: :26:
off içim kararıyor git gide bende alışmışım herşeye onun koşmasına böyel bi başıma kaldım koca İzmir'de kimsem yok gibi geliyor :2:ben cuma gidiyorum canım. akşam 5 te çıkarıyorum. 29 martaynı anda askerlerimizle birlikte olacağız. ama ben bırakıp döneceğim.
arabam bozuldu az önce yolda kaldım. neyse ki evimin sokağına gelmiştim. konu komşu itti sağ olsun. öyle ağrıma gidiyor ki bu yalnızlık.eve geldim bi saat ağladım. arabamın bozulduğuna değil çaresizliğime, yalnızlığıma üzüldüm.
umarım kurtulabiliriz :2:iyi geceler kızlar bu ara hepimizde bir depresif ruh hali var sanırım umarım tez zamanda kurtuluruzşafak iyice sıkıştırıyor çok özledim çokkkkkkk bugün askerime kitap gönderdim koğuşçu olduğundan beri daha rahat çok şükür bu seferde boş zaman kalınca çok sıkılıyomuş insanoğlu işte hep bir memnuniyetsiz
iyi geceler kızlar bu ara hepimizde bir depresif ruh hali var sanırım umarım tez zamanda kurtuluruzşafak iyice sıkıştırıyor çok özledim çokkkkkkk bugün askerime kitap gönderdim koğuşçu olduğundan beri daha rahat çok şükür bu seferde boş zaman kalınca çok sıkılıyomuş insanoğlu işte hep bir memnuniyetsiz
sabır canım son 20 günün..
al benden de o kadar ya kayınvalidemden geldim şimdi kızım ne bu halin diyor :2:
off içim kararıyor git gide bende alışmışım herşeye onun koşmasına böyel bi başıma kaldım koca İzmir'de kimsem yok gibi geliyor :2:
umarım kurtulabiliriz :2:
insanoğlu hep memnuniyetsiz bir de buna askerlik psikolojisi de eklenince tam oluyor valla. boş kalsalar sıkılıyorlar, çok çalışsalar sıkılıyorlar. biz de öyleyiz gerçi şu an. çok çalışsak yorulduk diyoruz. boş kalsak özledik zaman geçmiyor diyoruz.
ama ne güzel kitap göndermişsin. o onu mutlu eder, başka diyarlara götürür.
kesinlikle öyle bir de askerlik psikolojisi öyle bişey ki anı anına tutmuyor bi gün burnundan solurken öbür gün neşesinden geçilmiyor gerçekten kolay değil amaevet canım inşallah çok çok mutlu olur bir de kitapların arasına bi tane mektup sıkıştırdım okusun okusun içi açılsın
gezmişsin canım sen de iyi olmuş. açılmışsındır biraz.ben üniversite zamanında da, çalışırken de hep yalnızdım ama bir erkeğin varlığına, gücüne ve desteğine alıştıktan sonra gitmesi insanı üzüyor.
yok kuzum ya ikimizde ağlaştık bi onlar da ikisi kaldılar evde herşeylerine koşan nişanlımdı zor geliyor onlara da :2: ben liseyi bitirir bitirmez tanıştık 4 senedir herşeyimle ilgilenen oydu yalnız birşey yapmak ne demek unutmuştum ben :2: of valla çok daraldım ya
öyleler canım ya. neler yaşıyorlar kim bilir. koca koca adamlar, en ufak bir azarda ya da olumsuzlukta moralleri bozuluyor bir şey de diyemiyorlar. içlerinde kalıyor. bazen bize patlıyorlar işte. insan her şeye dayanıyor da özlem çok zor oluyor. neyse ki gelecekleri bir gün var...
benim eşim de telefonunu istedi. o kadar günden sonra yeni karar verdi.kargoyla yollayacağım, ben de kek yapıp göndereyim bir de mektup yazayım diyorum. sevinir belki
biz 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz kızlarçok sinirli ve benim moralim tamamen çöktü :96:
o ne derse tamam de canım haklısın de sinirleri normale dönünce anlıyorlar yaptıklarını geri adım atıyorlar daha da iyi davranıyorlar bizde öyle oldu yani ne sabır varmış biz de yabiz 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz kızlarçok sinirli ve benim moralim tamamen çöktü :96:
o burdayken hep derdim ben yaparım ederim diye ama yok ya olmuyormuş yani..evli olup göndermek de ayrı zordur yatağa tek başına girmek filan düşünmek istemiyorum.. okulda çift görmek istemiyorum bildiğin ya ofher şeyi detaylı düşünen biziz ama en büyük desteği veren onlarmış meğerse.. sana da çok zor olmuştur ya. şubat iyi geçti de ne oldu bu aralar anlamadım. bahar geldi aşkımız mı depreşti acaba? sen de görmeye gideceksin herhalde bu yakınlarda. iyi olur sana da.
biz 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz kızlarçok sinirli ve benim moralim tamamen çöktü :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?