349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

2 gün uykusuz kalmıştı o yüzden sinirliydi, sonra o sinir üstüne yapıştı kaldı..şimdiye kadar çok iyiydik şimdi her konuda kavga çıkarabiliyor..herşeye kızıyor..ya inanki telefonda barışamıyoruz, bugün aramadı,biliyorum inat yaptı o yüzden aramadı..tüm günüm zehir gibi geçti benimde :84:

ya kuzum bende tamam diyorum ama çok fazla alttan alamıyorum..bir yapıyorum iki yapıyorum üçüncüde cevap veriyorum konu uzuyor :26: nasıl davranacağımı şaşırdım..çok üzülüyorum

kırtasiyeden kokulu mektup kağıdı alacağım. çok dalga geçiyorduk hep o kağıtlarla. hatıra olarak kalır.

ne güzel canım gidiyorsun. çok güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. senin adına çok sevindim. darısı başıma.

aslında özlem hepimizde aynı. sadece ben yokluğunu biraz daha farklı hissediyorum. yalnız yemek yemek, yalnız uyumak yalnız uyanmak, hep beraber yaptığımız şeyleri yalnız yapmak... hayatım tamamen yalnızlaştı benim. annemlerde de kalmak istemiyorum, kalamıyorum da.. işim evime çok yakın, annemlere çok uzak.
ben de tüm aşıkları görünce üzülüyorum. herkesin sevdiği askere gitsin istiyorum.

Kizlarr bu kasvet neden dagilmiyor yahu yapmayin boyle bakin nerelerden geldik 60lara haydiiinn toparlanin. 1ay yazisini gormemize ne kadar az kaldiii

valla lady nereden geldi bilmiyorum. bahar depresyonuna girdik sanırım. bir de ben bu aralar hep yolda kaldım. bu akşam 3. oldu. ne olduğunu da anlamıyorum. zoruma gidiyor. hep başkalarını aramak zorunda kalıyorum.
doğru diyorsun son 5 kaldı 1 ay yazısını göreceğiz inşallah.

kuzucum kaale almayacaksın onları. baktın kavga çıkacak, konuyu değiştir, alttan al, kızacağı şeyleri tahmin et önceden, söyleme, sorun çıkaracak bir şey bulamasın. gerçek değil sözleri, ciddi değil onlar. öyle düşün.

Kizlarr bu kasvet neden dagilmiyor yahu yapmayin boyle bakin nerelerden geldik 60lara haydiiinn toparlanin. 1ay yazisini gormemize ne kadar az kaldiii

hoşgeldin canım,nasılsın?:)
sorma yaa niye böyle olduk ben de anlamadım yaklaştıkça daha mı zorlaşıyo ne
askerin iyi mi, herşey yolundadır inşallah??

hehe benim de aklımda olsun askerim alıştı mektup muhabbetine ister de durur artık
ben beyaz bir kağıda kırmızı keçeli kalemle yazdım biraz da parfümümden sıktım pek bir romantik oldu

çok güzel olmuş seninki. koklar durur artık. nasıl sevinmiştir kim bilir. filmlerdeki gibi ruj sürüp öpücük de kondursaydın. biz küçükken kız arkadaşlarımızla mektuplaşırdık. öpücük yapma furyası kopuyordu o zamanlar. rujum yoktu benim sulu boya ile dudaklarımı boyar öpücük yapardım.

Son düzenleme:

inşallah yarın düzelir, böyle arafta kalmaya dayanamıyorum ben ya :96:

inşallah yarın düzelir, böyle arafta kalmaya dayanamıyorum ben ya :96:

haklı da olsan haksızmış gibi yapacaksın. iyi hissetmek için başka çaresi kalmıyor insanın. gelince acısını çıkarırsın.
tüh bak ben bunu nasıl düşünemedim neyse canım bir başka mektubuma da öpücük kondurmayı unutmam artık

bir dahakine yaparsın artık canım bende de ruj yok gene :) birkaç tane vardı annemlerde kaldı galiba. sulu boya ile yapayım diyeceğim o da yok

yeni gün yeni ikon... bakalım ikonumuz neymiş hadi bakalım günlerden van.. darısı ankara'ya sonra adana'ya...

Dimaam sabret kuzum azicik kaldi bak ondam sonra hep yaninda hepp ozlemcim iyiyiz galiba sevdicegim bugun aramadi ama dun kamerada iyiydi sen nasilsin sevdigin nasil kuzum

Günaydın arkadaşlar şafağımız 65

Bugün güzel vatanımızdan VANdayız VANımıza selam yola devam

Bakalım VANımızın neyi meşhurmuş?
Van Kedisi, Akdamar Adasi, Van Golu, Hosap Kalesi, Muradiye ve Bendimahi Selaleleri​

cok sevındım canım gönder o zaman daha sık konusursunuz rahat edersınız.bu arada uzuldum yolda kalıyormusun bır kac gundur servıse goturseydın ne derdı varsa baksınlar.bende ne bılırım hee daha ehıyetı alalı surda 6 ay olmus

biz 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz kızlar çok sinirli ve benim moralim tamamen çöktü :96:

aynen bızde 1 gun ıyıysek 2 gun kotuyuz kesın bırde ben hıc alttan almasını bılmıyorum pek.askerın son gunlerıde kotumus sabırsız 14 ay durdu durdu sımdı huysuzluk edıyor

Günaydın kızlar..inşallah bızım ıcın guze bır gun olur ..

bugun kı şafak ikonumm Çorum...

bu aralar şafak sıkıştıranlar ıcın gelsin kızlar..

[video=youtube;4s878EyDhiI]http://www.youtube.com/watch?v=4s878EyDhiI[/video]

Son düzenleme:
gunaydin canlarim erkenciyim bugun artik okula tesrif etme karari aldim bir yandan hazirlaniyorum bir yandan sayfaya bakiyorum kizlar artik bugun su uzerimize coken kotu havadan kurtulalim herkes eglenceli seyler yapsin lutfen eglenceli sarkilar dinlesin guzel bir gun olsun :-D

günaydın canım sende mı okuyorsun?

günaydınlarrr güzeller şafagımız olmuş 65 çok şükür 60 lara veda etmemize az kaldı inşallah.hepinizi öpüyorum ikonumuz çok güzelmiş ya

günaydınlarrr güzeller şafagımız olmuş 65 çok şükür 60 lara veda etmemize az kaldı inşallah.hepinizi öpüyorum ikonumuz çok güzelmiş ya

günaydın canım..evet bende bır ara 60 lardaydım dusuyor gunler takvımden bırer bırer aslında bakmayın cok hızlı gecıyor günler daha dun gıbı hatırlarz yılbasını 2013 gırdıgımızı ve bu yılında nerdeyse 3 ayı bıtıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…