canını sıkan bir şey mi olmuş? sana patlıyordur. şunu anladım asla telefonda kavga etmeyeceksin. çünkü düzelmiyor. düzelse de insanı yıpratıyor. haklı da olsak telefonda anlatmak mümkün olmuyor, anlasalar da geç anlıyorlar biz de yıprandığımızla kalıyoruz.
o ne derse tamam de canım haklısın de sinirleri normale dönünce anlıyorlar yaptıklarını geri adım atıyorlar daha da iyi davranıyorlar bizde öyle oldu yani ne sabır varmış biz de ya
o burdayken hep derdim ben yaparım ederim diye ama yok ya olmuyormuş yani..evli olup göndermek de ayrı zordur yatağa tek başına girmek filan düşünmek istemiyorum.. okulda çift görmek istemiyorum bildiğin ya of
Allah nasip ederse pazar sabahı yanındayım canım
veeee gelicekleri gün git gide yaklaşıyorolsun aklına gelmiş yaa zararın neresinden dönülürse kardır mektubu mutlaka yaz canımgerçekten çok sevinicektir bir de ilk deneyiminse benim gibi tadından yenmez biraz da parfümünden sık kokunda gitsin
o ne derse tamam de canım haklısın de sinirleri normale dönünce anlıyorlar yaptıklarını geri adım atıyorlar daha da iyi davranıyorlar bizde öyle oldu yani ne sabır varmış biz de ya
o burdayken hep derdim ben yaparım ederim diye ama yok ya olmuyormuş yani..evli olup göndermek de ayrı zordur yatağa tek başına girmek filan düşünmek istemiyorum.. okulda çift görmek istemiyorum bildiğin ya of
Allah nasip ederse pazar sabahı yanındayım canım
Kizlarr bu kasvet neden dagilmiyor yahu yapmayin boyle bakin nerelerden geldik 60lara haydiiinn toparlanin. 1ay yazisini gormemize ne kadar az kaldiii
kırtasiyeden kokulu mektup kağıdı alacağım. çok dalga geçiyorduk hep o kağıtlarla.hatıra olarak kalır.
hehe benim de aklımda olsun askerim alıştı mektup muhabbetine ister de durur artık
ben beyaz bir kağıda kırmızı keçeli kalemle yazdım biraz da parfümümden sıktım pek bir romantik oldu
2 gün uykusuz kalmıştı o yüzden sinirliydi, sonra o sinir üstüne yapıştı kaldı..şimdiye kadar çok iyiydik şimdi her konuda kavga çıkarabiliyor..herşeye kızıyor..ya inanki telefonda barışamıyoruz, bugün aramadı,biliyorum inat yaptı o yüzden aramadı..tüm günüm zehir gibi geçti benimde :84:
ya kuzum bende tamam diyorum ama çok fazla alttan alamıyorum..bir yapıyorum iki yapıyorum üçüncüde cevap veriyorum konu uzuyor :26: nasıl davranacağımı şaşırdım..çok üzülüyorum
Kizlarr bu kasvet neden dagilmiyor yahu yapmayin boyle bakin nerelerden geldik 60lara haydiiinn toparlanin. 1ay yazisini gormemize ne kadar az kaldiii
hehe benim de aklımda olsun askerim alıştı mektup muhabbetine ister de durur artık
ben beyaz bir kağıda kırmızı keçeli kalemle yazdım biraz da parfümümden sıktım pek bir romantik oldu
kuzucum kaale almayacaksın onları. baktın kavga çıkacak, konuyu değiştir, alttan al, kızacağı şeyleri tahmin et önceden, söyleme, sorun çıkaracak bir şey bulamasın. gerçek değil sözleri, ciddi değil onlar. öyle düşün.
çok güzel olmuş seninki.koklar durur artık. nasıl sevinmiştir kim bilir. ruj sürüp öpücük de kondursaydın.
inşallah yarın düzelir, böyle arafta kalmaya dayanamıyorum ben ya :96:
tüh bak ben bunu nasıl düşünemedimneyse canım bir başka mektubuma da öpücük kondurmayı unutmam artık
öyleler canım ya. neler yaşıyorlar kim bilir. koca koca adamlar, en ufak bir azarda ya da olumsuzlukta moralleri bozuluyor bir şey de diyemiyorlar. içlerinde kalıyor. bazen bize patlıyorlar işte. insan her şeye dayanıyor da özlem çok zor oluyor. neyse ki gelecekleri bir gün var...
benim eşim de telefonunu istedi. o kadar günden sonra yeni karar verdi.kargoyla yollayacağım, ben de kek yapıp göndereyim bir de mektup yazayım diyorum. sevinir belki
biz 1 haftadır sürekli kavga ediyoruz kızlarçok sinirli ve benim moralim tamamen çöktü :96:
inşallah yarın düzelir, böyle arafta kalmaya dayanamıyorum ben ya :96:
gunaydin canlarim erkenciyim bugun artik okula tesrif etme karari aldim bir yandan hazirlaniyorum bir yandan sayfaya bakiyorumkizlar artik bugun su uzerimize coken kotu havadan kurtulalim herkes eglenceli seyler yapsin lutfen eglenceli sarkilar dinlesin guzel bir gun olsun :-D
günaydınlarrr güzeller şafagımız olmuş 65 çok şükür 60 lara veda etmemize az kaldı inşallah.hepinizi öpüyorum ikonumuz çok güzelmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?