evet tatlim bu sene bitiyor insallah
evet tatlim bu sene bitiyor insallah
kuzum kosusturmadan yazamadim bolumum uluslararasi iliskiler canim
Günaydın canım şarkı için teşekkürederim tam bana geldi gerçekten :106:Günaydın kızlar..inşallah bızım ıcın guze bır gun olur ..
bugun kı şafak ikonummÇorum...
bu aralar şafak sıkıştıranlar ıcın gelsin kızlar..
[video=youtube;4s878EyDhiI]http://www.youtube.com/watch?v=4s878EyDhiI[/video]
gunaydin canlarim erkenciyim bugun artik okula tesrif etme karari aldim bir yandan hazirlaniyorum bir yandan sayfaya bakiyorumkizlar artik bugun su uzerimize coken kotu havadan kurtulalim herkes eglenceli seyler yapsin lutfen eglenceli sarkilar dinlesin guzel bir gun olsun :-D
cok sevındım canım gönder o zaman daha sık konusursunuz rahat edersınız.bu arada uzuldum yolda kalıyormusun bır kac gundur servıse goturseydın ne derdı varsa baksınlar.bende ne bılırım hee daha ehıyetı alalı surda 6 ay olmus
Günaydın canım şarkı için teşekkürederim tam bana geldi gerçekten :106:
Günaydın canım iyi yapıyorsun gel böyle güzel oluyorkeşke heptenkurtulsak şu havalardan gerçekten huzura ihtiyacım var hiçbirşey düşünmeden eglenmeye gelsin mayısta artık içtenlikle gülebilelim inşallah
inşallah... konuşuruz da kavga ederiz diye korkuyorum.günde 15-20 dakika konuşuyorduk kavga etmeye fırsatımız olmuyordu. bakalım şimdi ne olacak?
servise değil de sanayiye gideceğim de tek gitme dedi eşim. sabaha kadar rüyamda araba ile uğraştım. moralim bozuldu iyice.
Günaydın canlar ben sabahtan daralmış bi şekilde uyandım ki :2:
okula gitmeden size bi bakim dedim çıkcam şimdi :2:
nazlı ya şafak panona bayıldım şuan 19 yazıyor ne güzeeel :2:
kızlar iyi bakın kendinize ben gene akşamcıyım okulda :2:
ne demek canım ya şarkılar bu ara bızım ıcın calıyor sankımm..
mayısda gelır kuzum merak etme ..
Amin inşallah canım benim pil bitti sanki askerimi görürsem yenilenicek kafam yoksa başlarım isyaaannn diye
yesinler senin şirinliğini kuzum bende özlicem siziözlücez seni çabuk gel tamam mı :26: şirinlik yapasım geldi birann...
bende sevdım ama hani söle 10 nu görim diyorumm
Amin inşallah canım benim pil bitti sanki askerimi görürsem yenilenicek kafam yoksa başlarım isyaaannn diye
Dönücek kuzum dönücek eski nil inşallah bu hafta işlerim yolunda gitsinde askerimin kokusunu duyayım kaldığım yerden devam birkaç gün çekiceksiniz beni
sen böle oldun yaa kesin askerını görmen lazım aylar öncesınde topıgın neşe kaynagıı sımdı isyanlarda ben eski nili özledim hıhh
yesinler senin şirinliğini kuzum bende özlicem sizi
görcen kuzum azcık kaldı
zeynebim gel beraber düet yapalım isyaaaaaan :2:
Dönücek kuzum dönücek eski nil inşallah bu hafta işlerim yolunda gitsinde askerimin kokusunu duyayım kaldığım yerden devam birkaç gün çekiceksiniz beni
Yapalım canım benim tam gider şafakta sıkıştırıveriyor bizi isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni burda sen attında gittin ya kafam hep dumannnnnn
Yapalım canım benim tam gider şafakta sıkıştırıveriyor bizi isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni burda sen attında gittin ya kafam hep dumannnnnn
içim yanar içim kanaaaaar da isyaaaaaan :2: :2: :2:
sizi bılmıyorum ama bızde fazla muhabbet tez kavgaı getırıyorr
bencede canım tek gitme ne olur ne olmaz güzelsinde sımdı asılan falanda olurr bu dunya kotu
oyh canim benimm yaa neden tedirginsin? tedirgin olma bak en azindan ankaranin gobegindeler. Bizimkilerinde nisandaymis canim ya atis falan yapcaklarmis
çıkıyorum ben kızlar öpüyorum sizi büyük ihtimalle yemektesinizdir afiyet olsun canlarım
kuzucum ancak yazabiliyorum kusruma bakmaaçık alandanlar çadırda kalıyorlar askeri bölgedeler ama işte var biraz tedirginlik yinede. sizinkiler nerden nereye gidecekler dağa çıkıcaklar falan yazmışsın nereye gidicekelr çok uzakmı? bak bizimkiler izmirden ankaraya trenle yaklaşık 30 saatte gittiler 2 gece trende kaldılar umarım uzak biyer olmaz. sizinkiler ne atışı yapıcaklar bu arada merak ettim?
Canım seninde mi askerin tatbikata gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?