349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canım şarkı için teşekkürederim tam bana geldi gerçekten :106:

Günaydın canım iyi yapıyorsun gel böyle güzel oluyor keşke heptenkurtulsak şu havalardan gerçekten huzura ihtiyacım var hiçbirşey düşünmeden eglenmeye gelsin mayısta artık içtenlikle gülebilelim inşallah

inşallah... konuşuruz da kavga ederiz diye korkuyorum. günde 15-20 dakika konuşuyorduk kavga etmeye fırsatımız olmuyordu. bakalım şimdi ne olacak?
servise değil de sanayiye gideceğim de tek gitme dedi eşim. sabaha kadar rüyamda araba ile uğraştım. moralim bozuldu iyice.

ne demek canım ya şarkılar bu ara bızım ıcın calıyor sankımm..

mayısda gelır kuzum merak etme ..

Günaydın canlar ben sabahtan daralmış bi şekilde uyandım ki :2:
okula gitmeden size bi bakim dedim çıkcam şimdi :2:
nazlı ya şafak panona bayıldım şuan 19 yazıyor ne güzeeel :2:

kızlar iyi bakın kendinize ben gene akşamcıyım okulda :2:

sizi bılmıyorum ama bızde fazla muhabbet tez kavgaı getırıyorr

bencede canım tek gitme ne olur ne olmaz güzelsin de sımdı asılan falanda olurr bu dunya kotu

özlücez seni çabuk gel tamam mı :26: şirinlik yapasım geldi birann...

bende sevdım ama hani söle 10 nu görim diyorumm

özlücez seni çabuk gel tamam mı :26: şirinlik yapasım geldi birann...

bende sevdım ama hani söle 10 nu görim diyorumm
yesinler senin şirinliğini kuzum bende özlicem sizi
görcen kuzum azcık kaldı

Amin inşallah canım benim pil bitti sanki askerimi görürsem yenilenicek kafam yoksa başlarım isyaaannn diye

zeynebim gel beraber düet yapalım isyaaaaaan :2:

sen böle oldun yaa kesin askerını görmen lazım aylar öncesınde topıgın neşe kaynagıı sımdı isyanlarda ben eski nili özledim hıhh
Dönücek kuzum dönücek eski nil inşallah bu hafta işlerim yolunda gitsinde askerimin kokusunu duyayım kaldığım yerden devam birkaç gün çekiceksiniz beni
yesinler senin şirinliğini kuzum bende özlicem sizi
görcen kuzum azcık kaldı

zeynebim gel beraber düet yapalım isyaaaaaan :2:

Yapalım canım benim tam gider şafakta sıkıştırıveriyor bizi isyaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni burda sen attında gittin ya kafam hep dumannnnnn

Son düzenleme:

içim yanar içim kanaaaaar da isyaaaaaan :2: :2: :2:

[video=youtube;tEkp7qZSSEs]http://www.youtube.com/watch?v=tEkp7qZSSEs[/video]​

içim yanar içim kanaaaaar da isyaaaaaan :2: :2: :2:

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman

İSYAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Neyse isyan etmek Yok şükredelim dua edelim bekleyelim canım benim gelecek birgün gelecek elbet

Son düzenleme:
Amin inşallah canım benim pil bitti sanki askerimi görürsem yenilenicek kafam yoksa başlarım isyaaannn diye

evet ya.. gidelim yenilenelim. moralleri yükseltip gelelim istiyorum. yoksa ben debaşlayacağım yakında isyan diye. :95::95::95:

sizi bılmıyorum ama bızde fazla muhabbet tez kavgaı getırıyorr

bencede canım tek gitme ne olur ne olmaz güzelsin de sımdı asılan falanda olurr bu dunya kotu

nişanlıyken saatlerce konuşurduk kavga etmezdik ama şimdi asker psikolojisi bilemem. :44::44: en iyisi tek gitmemek. bilen bir tanıdık buldum. gelip bakacak. bi bu eksikti.
neyse bana müsade kızlar. arkadaşıma gidiyorum. pasta börek çörekler beni bekler. gene yolda kalırsam bak sen böreği çöreği görürüm o zaman...

çıkıyorum ben kızlar öpüyorum sizi büyük ihtimalle yemektesinizdir afiyet olsun canlarım

oyh canim benimm yaa neden tedirginsin? tedirgin olma bak en azindan ankaranin gobegindeler. Bizimkilerinde nisandaymis canim ya atis falan yapcaklarmis

kuzucum ancak yazabiliyorum kusruma bakma açık alandanlar çadırda kalıyorlar askeri bölgedeler ama işte var biraz tedirginlik yinede. sizinkiler nerden nereye gidecekler dağa çıkıcaklar falan yazmışsın nereye gidicekelr çok uzakmı? bak bizimkiler izmirden ankaraya trenle yaklaşık 30 saatte gittiler 2 gece trende kaldılar umarım uzak biyer olmaz. sizinkiler ne atışı yapıcaklar bu arada merak ettim?

çıkıyorum ben kızlar öpüyorum sizi büyük ihtimalle yemektesinizdir afiyet olsun canlarım

ben geldim sen nereye gidiyosun şekerimmm

slm kızlar hepinize,
ne biksi ne keleş sadece 65 diyoruz bugün kızlarrrrrr bunuda yeni öğrendimm. nehircim seni isyanlarda görmeye alışkın değiliz az kaldı cumaya duacıyız senin için allahın izniyle gidicen güzel güzel görücen askerini kuşummm.

kızlar isyan falan demeyin valla zor tutuyorum kendimi... avutup duruyorum bişey kalmadı hemencik geçicek diye diğer türlü hiç çekilmiyor beeee

Günaydın kızlar öğlen olmuş gerçi ama ben yeni uyananlardanım :/ hava çok güzel bugün yaa keşke yanımızda olsalardı dedirtiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…