Günaydın kızlar öğlen olmuş gerçi ama ben yeni uyananlardanım :/ hava çok güzel bugün yaa keşke yanımızda olsalardı dedirtiyo resmen
kuzucum ancak yazabiliyorum kusruma bakmaaçık alandanlar çadırda kalıyorlar askeri bölgedeler ama işte var biraz tedirginlik yinede. sizinkiler nerden nereye gidecekler dağa çıkıcaklar falan yazmışsın nereye gidicekelr çok uzakmı? bak bizimkiler izmirden ankaraya trenle yaklaşık 30 saatte gittiler 2 gece trende kaldılar umarım uzak biyer olmaz. sizinkiler ne atışı yapıcaklar bu arada merak ettim?
Canım seninde mi askerin tatbikata gitti?
tatbikat değil bizimkisi sanırımtopçu benimki top atışları için gittiler
kuzucum ancak yazabiliyorum kusruma bakmaaçık alandanlar çadırda kalıyorlar askeri bölgedeler ama işte var biraz tedirginlik yinede. sizinkiler nerden nereye gidecekler dağa çıkıcaklar falan yazmışsın nereye gidicekelr çok uzakmı? bak bizimkiler izmirden ankaraya trenle yaklaşık 30 saatte gittiler 2 gece trende kaldılar umarım uzak biyer olmaz. sizinkiler ne atışı yapıcaklar bu arada merak ettim?
ben geldim sen nereye gidiyosun şekerimmm
slm kızlar hepinize,
ne biksi ne keleş sadece 65 diyoruz bugün kızlarrrrrrbunuda yeni öğrendimm. nehircim seni isyanlarda görmeye alışkın değiliz az kaldı cumaya duacıyız senin için allahın izniyle gidicen güzel güzel görücen askerini kuşummm.
kızlar isyan falan demeyin valla zor tutuyorum kendimi... avutup duruyorum bişey kalmadı hemencik geçicek diye diğer türlü hiç çekilmiyor beeee
Ahh nerede o 23lü yaşlarmaşallah canım 6 yıl dıle kolay sen 23 yasındasın dıye bılıyorum benle yasıtsın.ama ne guzel duzenını kurmussun.
haklısın program yapınca hıcbırsey yolunda gıtmıyor zaten en ıyısı akısına bırakmak.evet çocuk cok bızde 5 kardes olunca bole oluyor en kucuk son beşik derler bızde olan benım
Cnm inşallah bir aksilik çıkmadan gider gelirsin.Amin inşallah canım benim öyle tabikide insan bir sorun çıkıcak birşey olucak diye hep tedirgin hareket ediyor işte :106:
Cnm inşallah bir aksilik çıkmadan gider gelirsin.
İnşallah gidebilirsin.uff seni çok iyi anlıyorum.yalan söylesen dert,söylemesen dert...Amin canım benim inşallah daha askeriyenin evci iznini kabul ettigi belli değil benim iş iznim tamamda babam belli değil hiçbirşey belli değil belirsizlikler içinde boguluyorumkafayıda yedim
İnşallah gidebilirsin.uff seni çok iyi anlıyorum.yalan söylesen dert,söylemesen dert...
Eşim mezun olunca Van'a aranmıştı,1yıl orada kaldı:) o zamanlar bekarlık,yokluğundan pek bir şey anlamamıştım. Van'dan döner dönmez evlendik.Günaydın arkadaşlar şafağımız 65
Bugün güzel vatanımızdan VANdayız VANımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 655071
Bakalım VANımızın neyi meşhurmuş?
Van Kedisi, Akdamar Adasi, Van Golu, Hosap Kalesi, Muradiye ve Bendimahi Selaleleri
gunaydin canlarim erkenciyim bugun artik okula tesrif etme karari aldim bir yandan hazirlaniyorum bir yandan sayfaya bakiyorumkizlar artik bugun su uzerimize coken kotu havadan kurtulalim herkes eglenceli seyler yapsin lutfen eglenceli sarkilar dinlesin guzel bir gun olsun :-D
Canım benim herşey dert gerçekten herşey okadar bunaldımki hiç bukadar gerilmemiştim iki haftadır çektigim stresin sıkıntının hesabı yok yani ne olacak diye düşünmekten delirecegim
Cnm ya akışına bırak,her şey olacağına varır.gidebilirsen gidersin,hasret giderirsiniz.gidemezsen de canınız sağolsun.şurada ne kaldı ki.bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil,özellikle bekarken.babana yakalanma ihtimalin varsa hiç gitme derim.askerlik bir gün biter ama babanın sana olan güveni sarsılırsa tekrar kazanamazsın.
Eşime çok ısrar ettim,yalvardım gel diye ama sırf bu sebepten ötürü gelmiyor,gelirsem dönemem diyor.aynı muhabbet bizdede oldu bende çok istedim gelmesini bide bizimkiler uzunca bir tatile çıktılar rahat olucaktık ama olmadı kısmet değilmiş zaten bende bu düşünceye onun söylediklerinden sonra vardım. gelirsem dönemem dedibende dağılıyorum zaten daha fena oluyorum bölesi daha iyi bitsin öyle gelsin sıkıcam dişimi
Eki Görüntüle 655469 pofff kızlar demin haritaya bakayım dedim de şeytan diyor hepsini birden karala boya gitsin Eki Görüntüle 655470
Evet canım hasretimiz çoğaldı sabrımız azalıyor ondan sanırım ama iyi olucaz inşallah ara ara dönemlerde oluyor böyle hepsi geçiçek inşallahiyi günler yarenlerim, kasvetli havayı atamadık hiç birimiz üzerimizdennoldu bize böyle :26:
Hoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım gel ugra aralardaherkesee hayırlı günleerr..epeydir yazamıyordumm bakamıyordum bu sayfayaaa geldiimm tekrardann..kızlarrr herkes mi benim gibii ben çookk özledimm askerimii amaa çook çookkk. bugün okuldan eve gelirkenn otobüste ağlamamak içinn nasıl savaştımm nasııll..oooooofffff offf dahaa çook varr yavv nasıl gececkk hiçç bilmiyoorumm..
boyamaya başladıgım ılk zamanlar haftalık boyuyordumm
kızlar kafanızı mumkun oldukca başka seylere yonlendırın.
obur turlu gunler işkenceye donusucekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?