349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah kuzum benim inşallah eski halime dönücem sabırsızlanıyorum bende dönmek için bu isyanlardan sıkıldım ya :106:

Ahh nerede o 23lü yaşlar ben eşimle 20 yaşındayken üniversitede tanıştım.okul bitince evlendik,6 yıl okuduğum için anca evlenebildik şuan 28 yaşındayım.günler ne çabuk geçmiş...

[QUcomOTE=burcuozan;29273612]günaydın kızlar,

iyi haftalar dilerim hepinize bu hafta çabuk geçsinde martıda yarılamış olalaım allahın izniyle marttan sonra daha kolay olucakmış gibi hissediyorum hiç ısınmadı kanım bu aya 89 günü yedik bitirdik bi gayret şu 66 günüde el birliğiyle yiyip bitirelim kızlar bizim elimizden hiçbişey kurtulamaz

arkadaşlar kısa dönemler bence izin kullanmasınlar bir ara bizde düşündük ama sıkıntılı olur ya herkes askeriyeden ayrılırken sadece izin kullanan sayılı insanın kalması zor olur geçmez o günler zaten geride bişey kalmadı azcık daha sıkın dişinizi derim ben. çarşı izni yada evci kullanma şansınız varsa onları deneyin ama izin kd ler için sıkıntılı[/QUOTE]
Eşime çok ısrar ettim,yalvardım gel diye ama sırf bu sebepten ötürü gelmiyor,gelirsem dönemem diyor.
Amin inşallah canım benim öyle tabikide insan bir sorun çıkıcak birşey olucak diye hep tedirgin hareket ediyor işte :106:
Cnm inşallah bir aksilik çıkmadan gider gelirsin.

Geçmişi atlayarak okudum,döktürmüşsünüz kızlar biz de akraba ziyaretindeyiz.bol bol geziyorum,günler yavaş geçsin yaaa,ailemi çok özlemişim.bir yandan eşim dönsün istiyorum,diğer yandan ailemden ayrılmak istemiyorum...

Amin canım benim inşallah daha askeriyenin evci iznini kabul ettigi belli değil benim iş iznim tamamda babam belli değil hiçbirşey belli değil belirsizlikler içinde boguluyorum kafayıda yedim
İnşallah gidebilirsin.uff seni çok iyi anlıyorum.yalan söylesen dert,söylemesen dert...

İnşallah gidebilirsin.uff seni çok iyi anlıyorum.yalan söylesen dert,söylemesen dert...

Canım benim herşey dert gerçekten herşey okadar bunaldımki hiç bukadar gerilmemiştim iki haftadır çektigim stresin sıkıntının hesabı yok yani ne olacak diye düşünmekten delirecegim

Eşim mezun olunca Van'a aranmıştı,1yıl orada kaldı:) o zamanlar bekarlık,yokluğundan pek bir şey anlamamıştım. Van'dan döner dönmez evlendik.

Evet,nasıl olsa günler öyle de böyle de geçiyor.biraz eğlenmek lazım.bize düşen beklemek.valla biz askere gitseydik erkekler arkamızdan kutlama yapardı

Canım benim herşey dert gerçekten herşey okadar bunaldımki hiç bukadar gerilmemiştim iki haftadır çektigim stresin sıkıntının hesabı yok yani ne olacak diye düşünmekten delirecegim

Cnm ya akışına bırak,her şey olacağına varır.gidebilirsen gidersin,hasret giderirsiniz.gidemezsen de canınız sağolsun.şurada ne kaldı ki.bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil,özellikle bekarken.babana yakalanma ihtimalin varsa hiç gitme derim.askerlik bir gün biter ama babanın sana olan güveni sarsılırsa tekrar kazanamazsın.

Akışına bıraktım canım ugraşamıycam gerçekten çok bunaldım çünkü yapıcak birşey yok olursa kısmet artık :106:

herkesee hayırlı günleerr..epeydir yazamıyordumm bakamıyordum bu sayfayaaa geldiimm tekrardann..kızlarrr herkes mi benim gibii ben çookk özledimm askerimii amaa çook çookkk. bugün okuldan eve gelirkenn otobüste ağlamamak içinn nasıl savaştımm nasııll..oooooofffff offf dahaa çook varr yavv nasıl gececkk hiçç bilmiyoorumm..

kızlar kafanızı mumkun oldukca başka seylere yonlendırın.

obur turlu gunler işkenceye donusucekk

iyi günler yarenlerim, kasvetli havayı atamadık hiç birimiz üzerimizden noldu bize böyle :26:
Evet canım hasretimiz çoğaldı sabrımız azalıyor ondan sanırım ama iyi olucaz inşallah ara ara dönemlerde oluyor böyle hepsi geçiçek inşallah
Hoşgeldin canım nerelerdesin bakıyım gel ugra aralarda geçiçek tatlım zamanın durdugu görülmüşmü hiç 3ayımızı yedik kaldı 2ayımız rabbimin izniyle mayıs geldimi hazırlıklarımız başlıcak anlamıycaz nasıl geçtiginde o yüzden biraz daha sabır
boyamaya başladıgım ılk zamanlar haftalık boyuyordumm

Öylemi yapsak kuzum ya sanki öyle daha iyi geçiçek gibi böyle günlük boyayınca çok kaldıgını görmüş gibi oluyoruz psikolojik etkiliyor sanırım

ben bu kadar kötü olmamıştım sanki zaman durduu vakitt geçmiyoorr ... ALALH IMM yardımcımız olsuunn...

nehirnillciim arada giripp okuyup çıkıyodumm ..yalan yyookk bunalım takıldığım için hiçç yazmadıımm okumakla yetindiimm baktımm geçmeyecek yazayım barii dediimmm..AMAANN ne zormuşşş yavv okula bile gitmek istemiyorummm okul iyi gelirdii öncelerii şimdii o da ii gelmiyoorr ..ara ara oluyoo o dönemlerdeyim biliyorum hayırlısıı bakalıımm..TEZ zamanda geçmesi dileğiylee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…