349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amin canım benim inşallah öyle içine kapanmakla olmaz gel buraya yaz rahatla canım birbirimizi rahatlatmak için nekadar ugraşıyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz böyle daha çavuk geçiyor başka türlü daha zor olurdu gerçekten anlatmaya çekinme hiçbirzaman seni eniyi burda seninle aynı şeyleri yaşıyanlar anlıyabiliyor tatlım

ben bu kadar kötü olmamıştım sanki zaman durduu vakitt geçmiyoorr ... ALALH IMM yardımcımız olsuunn...

sizler devamlı yan yana zaman geırınce onların boşlugunu daha ıyı anlarsınız ben yarımden ayrı memlekette olunca tabı oluyor ama belkı sızın kadar degılmıdır.veya aynıdır ne bılım bılemedım sımdı..:44:

aslında yogun iş temposunda olanlar gunu daha ıyı atlatmalı bır mesaı bıtımınden sonrakı saatler olmalı kızlar.ama ben yogun degılım zaten acele olmayan ıslerı de yapmıyorum bayadır..ynı ne ıse gelesım nede bırşey yapasım kalmadı bende.bırtek uyuyup zaman gecıresım var o kdr:26:

haklısın canım aslında benim kuzumda öyle yapıyormuş on günde bir şafak karalıyo ama geçsin artık yaa

bak benım yaptıgım taktık ıyımıs gercekten o kırmızılar cogalınca daha ıyı hıssedıyorum kendımı bence sızde ole yapın gunluk karalama yerıne

kızlar baştakı yazılarınızı duygularınızı arada bakıyormusunuz ..sımdı onları okuyorumm..askerım gıdecek 1 ay sonra acaba nereyegıdecek fln dıyee bak o gunler gecmıste nerelere gelmısız..

bak gör işte zaman kendılıgınden senı olacaga yonlendırıyor..bunlar yasandıı ögrendın ıcındesın sımdı....o yuzden üzülme dua et ve herşeyden önce hayırlısı işte.gidemesende vardır her şerde bır hayır...

ben geldiim kızlar bütün kış ıslanmadım Martın ortasında sırılsıklam oldum ah bu İzmir'in havası güneş gözlüğüyle çıktım yarım saat sonra sırılsıklam oldum

Burcucum denk gelemiyoruz kuzum ben geldim sen yoksun
ben artık hiçbir türlü avutamıyorum kendimi pazar gelmek bilmiyor resmen :2:

Amin canım benim inşallah daha askeriyenin evci iznini kabul ettigi belli değil benim iş iznim tamamda babam belli değil hiçbirşey belli değil belirsizlikler içinde boguluyorum kafayıda yedim
dualarım seninle canım benim..

Dimaam sabret kuzum azicik kaldi bak ondam sonra hep yaninda hepp ozlemcim iyiyiz galiba sevdicegim bugun aramadi ama dun kamerada iyiydi sen nasilsin sevdigin nasil kuzum

Allah daha iyi etsin inşallah biz de iyiyiz canım askerimde koğuşçu olduğundan beri rahat çok şükür sadece bir an önce evine dönmek istiyor

Kuzum benim hatırlattıgın için çok çok teşekkürederim gerçekten o zamanlar neler düşünüp nelere üzülüyorduk şuan geldigimiz yerde nelere can sıkıp üzülüyoruz rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah canım benim çok sağol önceki yaşadıklarına dönüp bakması lazım insanın haklısın

Oyy ıslanmışmış tatlışım benim kıyamam İstanbulun havasıda öyle canım alıştık artık napalım Amin inşallah teşekkürederim kuzum senin durumlar nasıl biletini aldınmı

Oyy ıslanmışmış tatlışım benim kıyamam İstanbulun havasıda öyle canım alıştık artık napalım Amin inşallah teşekkürederim kuzum senin durumlar nasıl biletini aldınmı
ıslandım iyice çöktüm
kuzum ben 2 arkadaşımla birlikte gitcem arabayla gitcez cumartesi gece çıkcaz pazar sabah yanındayım inşallah Allah nasip ederse

annemmm sen geldinmii nasıl geçtii günün kuzummm.:79:

geldim geldim kuşum bugünkü ders epey karmaşıktı zaten bende karmaşığım karmaşık karmaşık geçindim durdum bütün gün senin nasıl geçti günün bakalım salladın mı işleri gene

ıslandım iyice çöktüm
kuzum ben 2 arkadaşımla birlikte gitcem arabayla gitcez cumartesi gece çıkcaz pazar sabah yanındayım inşallah Allah nasip ederse

Ohh arabayla negüzel kuzum ya çok sevindim ayrı bir keyif araba yolculugu zaten inşallah birazda olsa hasret giderirsin askerinle sorunsuz gider gelirsin tatlım dualarım seninle

Son düzenleme:
Ohh arabayla negüzel kuzum ya çok sevindim ayrı bir keyif araba yolculugu zaten inşallah birazda olsa hasret giderirsin askerinle sorunsuz gider gelirsin tatlım dualarım seninle
arabayı kullanan askerim olmayınca eğlenceli olmuyor kuzum ama sonunda canıma kavuşcam ya o da çekilir inşallah sende hayırlısıyla gidersin kuzum gelince sevincimizi paylaşırız

kızzz sormaa başıma iş çıkardılar.şirketin web sayfasını bana vermeyı dusunuyorlar.ben mudahele edecekmısım.yok ıstersem kursa da gönderırlermıs.benımde kafa ne kaldırır ya sımdı off:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…