bana geçmiyo yaa bugünlerrr geçmiyo vallahiiiii
boyamaya başladıgım ılk zamanlar haftalık boyuyordumm
nehirnillciim arada giripp okuyup çıkıyodumm ..yalan yyookk bunalım takıldığım için hiçç yazmadıımm okumakla yetindiimm baktımm geçmeyecek yazayım barii dediimmm..AMAANN ne zormuşşş yavv okula bile gitmek istemiyorummm okul iyi gelirdii öncelerii şimdii o da ii gelmiyoorr ..ara ara oluyoo o dönemlerdeyim biliyorum hayırlısıı bakalıımm..TEZ zamanda geçmesi dileğiylee..
valla hii aynne bana da öylee geçmiyoo bi türlüüü ALALH ımm kavuştursunn garii...
Öylemi yapsak kuzum ya sanki öyle daha iyi geçiçek gibi böyle günlük boyayınca çok kaldıgını görmüş gibi oluyoruz psikolojik etkiliyor sanırım
ben bu kadar kötü olmamıştım sanki zaman durduu vakitt geçmiyoorr ... ALALH IMM yardımcımız olsuunn...
nehirnillciim arada giripp okuyup çıkıyodumm ..yalan yyookk bunalım takıldığım için hiçç yazmadıımm okumakla yetindiimm baktımm geçmeyecek yazayım barii dediimmm..AMAANN ne zormuşşş yavv okula bile gitmek istemiyorummm okul iyi gelirdii öncelerii şimdii o da ii gelmiyoorr ..ara ara oluyoo o dönemlerdeyim biliyorum hayırlısıı bakalıımm..TEZ zamanda geçmesi dileğiylee..
haklısın canım aslında benim kuzumda öyle yapıyormuş on günde bir şafak karalıyoama geçsin artık yaa
Haklısın canım güçlü olmak lazım şimdi içimdede kısamı uzunmu neresi çıkıcak korkusuda varya onunla birleşince böyle oldu.Birde birşey sorucam alttaki takvim çizelgelerinizi nasıl yapıyorsunuz belli olunca bende yapmak istiyorumda bulamadım birtürlü :97:
Alttan alan bir yapım olduğu içi herşeyi kavgaya tartışmaya dönüştürmem zaten canım psikolojilerini anlamak lazım onlara daha zor baskı altında olanlar onlarO zaman iyi taraflarını görmeye çalışayım hiç fena değilmiş
kuzucum ancak yazabiliyorum kusruma bakmaaçık alandanlar çadırda kalıyorlar askeri bölgedeler ama işte var biraz tedirginlik yinede. sizinkiler nerden nereye gidecekler dağa çıkıcaklar falan yazmışsın nereye gidicekelr çok uzakmı? bak bizimkiler izmirden ankaraya trenle yaklaşık 30 saatte gittiler 2 gece trende kaldılar umarım uzak biyer olmaz. sizinkiler ne atışı yapıcaklar bu arada merak ettim?
ben geldim sen nereye gidiyosun şekerimmm
slm kızlar hepinize,
ne biksi ne keleş sadece 65 diyoruz bugün kızlarrrrrrbunuda yeni öğrendimm. nehircim seni isyanlarda görmeye alışkın değiliz az kaldı cumaya duacıyız senin için allahın izniyle gidicen güzel güzel görücen askerini kuşummm.
kızlar isyan falan demeyin valla zor tutuyorum kendimi... avutup duruyorum bişey kalmadı hemencik geçicek diye diğer türlü hiç çekilmiyor beeee
dualarım seninle canım benim..Amin canım benim inşallah daha askeriyenin evci iznini kabul ettigi belli değil benim iş iznim tamamda babam belli değil hiçbirşey belli değil belirsizlikler içinde boguluyorumkafayıda yedim
Dimaam sabret kuzum azicik kaldi bak ondam sonra hep yaninda heppozlemcim iyiyiz galiba sevdicegim bugun aramadi ama dun kamerada iyiydi sen nasilsin sevdigin nasil kuzum
bak gör işte zaman kendılıgınden senı olacaga yonlendırıyor..bunlar yasandıı ögrendın ıcındesın sımdı....o yuzden üzülme dua et ve herşeyden önce hayırlısı işte.gidemesende vardır her şerde bır hayır...
ben geldiim kızlar bütün kış ıslanmadım Martın ortasında sırılsıklam oldum ah bu İzmir'in havası güneş gözlüğüyle çıktım yarım saat sonra sırılsıklam oldum
Burcucum denk gelemiyoruz kuzum ben geldim sen yoksun
ben artık hiçbir türlü avutamıyorum kendimi pazar gelmek bilmiyor resmen :2:
dualarım seninle canım benim..
ben geldiim kızlar bütün kış ıslanmadım Martın ortasında sırılsıklam oldum ah bu İzmir'in havası güneş gözlüğüyle çıktım yarım saat sonra sırılsıklam oldum
ıslandım iyice çöktümOyy ıslanmışmış tatlışım benim kıyamamİstanbulun havasıda öyle canım alıştık artık napalım Amin inşallah teşekkürederim kuzum senin durumlar nasıl biletini aldınmı
annemmm sen geldinmii nasıl geçtii günün kuzummm.:79:
ıslandım iyice çöktüm
kuzum ben 2 arkadaşımla birlikte gitcem arabayla gitcez cumartesi gece çıkcaz pazar sabah yanındayım inşallah Allah nasip ederse
arabayı kullanan askerim olmayınca eğlenceli olmuyor kuzum ama sonunda canıma kavuşcam ya o da çekilirOhh arabayla negüzel kuzum ya çok sevindim ayrı bir keyif araba yolculugu zaten inşallah birazda olsa hasret giderirsin askerinle sorunsuz gider gelirsin tatlım dualarım seninle
arabayı kullanan askerim olmayınca eğlenceli olmuyor kuzum ama sonunda canıma kavuşcam ya o da çekilirinşallah sende hayırlısıyla gidersin kuzum gelince sevincimizi paylaşırız
ıslandım iyice çöktüm
kuzum ben 2 arkadaşımla birlikte gitcem arabayla gitcez cumartesi gece çıkcaz pazar sabah yanındayım inşallah Allah nasip ederse
geldim geldim kuşum bugünkü ders epey karmaşıktı zaten bende karmaşığım karmaşık karmaşık geçindim durdum bütün günsenin nasıl geçti günün bakalım salladın mı işleri gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?