sizler devamlı yan yana zaman geırınce onların boşlugunu daha ıyı anlarsınız ben yarımden ayrı memlekette olunca tabı oluyor ama belkı sızın kadar degılmıdır.veya aynıdır ne bılım bılemedım sımdı..:44:
aslında yogun iş temposunda olanlar gunu daha ıyı atlatmalı bır mesaı bıtımınden sonrakı saatler olmalı kızlar.ama ben yogun degılım zaten acele olmayan ıslerı de yapmıyorum bayadır..ynı ne ıse gelesım nede bırşey yapasım kalmadı bende.bırtek uyuyup zaman gecıresım var o kdr:26:
Amin canım benim inşallahöyle içine kapanmakla olmaz gel buraya yaz rahatla canım birbirimizi rahatlatmak için nekadar ugraşıyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz böyle daha çavuk geçiyor başka türlü daha zor olurdu gerçekten anlatmaya çekinme hiçbirzaman seni eniyi burda seninle aynı şeyleri yaşıyanlar anlıyabiliyor tatlım
kızzz sormaa başıma iş çıkardılar.şirketin web sayfasını bana vermeyı dusunuyorlar.ben mudahele edecekmısım.yok ıstersem kursa da gönderırlermıs.benımde kafa ne kaldırır ya sımdı off:26:
Hadi gözünaydın canım yaaaaaaaaaakızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ
O yüzden şafağım otomatik bir gün daha düşerr :13:
Hadi gözünaydın canım yaaaaaaaaaa
kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ
aslında farklılık olur kafanı dağıtırsın canım yeni birşeyle ilgilenmek iyi gelir
ay canım seni düşündükçe ben heyecanlandımm ne güzell
bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2::2:
kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ
saolsın kuzum darısı başınıza inşallah sızde bıran once kavusursunuzgözünaydın kuzum gözünaydıın
ay canım seni düşündükçe ben heyecanlandımm ne güzell
bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2::2:
gültencim ben de 17 mayısta çıkıcaklarını biliyodum evi 800 km uzaklıkta olanların ise 1 gün erken terhis olucağını yani 16 sında. Askerim dün 15 mayısta çıkıcağını söyledi şaşırdım
gözü aydınn çokk mutlu olmuşundurr ne güel güzell..darısı bizlerinde başınaa..ALALH ım kavuştursun hepimizii..
Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de
Buğun ki şafak ikonuÇanakkale...
ikonum şirinlikler yapıyorr..
Günaydın arkadaşlar şafağımız 64
Bu ikoncanımızda çok oynak oldu bu aralar
Bugün güzel vatanımızdan UŞAKtayız UŞAGımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 656001
UŞAGımızın neyi meşhurmuş bakalım?
Deri, Kilim ve Battaniye Sanayii, Seker Fabrikasi ( Turkiye’deki Ilk Seker Fabrikasi ), Akse Camligi, Hamam Bogazi Sifali Sulari
Cok mutlu oldum benim bile icim kipir kıpır olduuu canim benim darisi bize insaallah
gültencim ben de 17 mayısta çıkıcaklarını biliyodum evi 800 km uzaklıkta olanların ise 1 gün erken terhis olucağını yani 16 sında. Askerim dün 15 mayısta çıkıcağını söyledi şaşırdım
Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de
Buğun ki şafak ikonuÇanakkale...
ikonum şirinlikler yapıyorr..
Günaydın arkadaşlar şafağımız 64
Bu ikoncanımızda çok oynak oldu bu aralar
Bugün güzel vatanımızdan UŞAKtayız UŞAGımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 656001
UŞAGımızın neyi meşhurmuş bakalım?
Deri, Kilim ve Battaniye Sanayii, Seker Fabrikasi ( Turkiyedeki Ilk Seker Fabrikasi ), Akse Camligi, Hamam Bogazi Sifali Sulari
günaydınnn canımmm :) nasılsınn ?
351 dönem askerlerinin konusu acilsadaa bizimkilerin vaktii yaklassa artıkkkk az kaldıkça geçmiyor sanki söyle 20 lere gelebilsek ahh çok özledimm ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?