349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet biz işe birlikte gidip geliyoduk çook alışmıştıım heleki 1 haftalık izne gelmişti geldiği günden gittiği güne kadar hergün gelmiştii bizee ben yarı tatildeydim ozaman.. birlikte yemek bile yapmıştıkk şimdii hepten tek kalınca zooorr olduu epeyyceee....

okulda mesai itimine kadar zaman geçiyoduu ama bu haftaa snıfta iken bile ara ara aklıma geliyoo buna da şükür tabiki....dışarıdada sevgili görmekk istemiyoruuumm hiiçç..

aynen öyle imişş ALAH IM RAZI olsunn..valla burdakii yarenler bide sevdiceği olanlar anlar halimden ..sevdiği biri olmayann hiiç anlamıyor haldeenn...

aslında farklılık olur kafanı dağıtırsın canım yeni birşeyle ilgilenmek iyi gelir

kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ

O yüzden şafağım otomatik bir gün daha düşerr :13:

Son düzenleme:
kızlar askerım aradıı öğrenmıs ne zaman cıkacagını 30 MARTTTT DOĞAN GÜNEŞİMİZMİŞŞŞŞ

O yüzden şafağım otomatik bir gün daha düşerr :13:

ay canım seni düşündükçe ben heyecanlandımm ne güzell
bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2: :2:

aslında farklılık olur kafanı dağıtırsın canım yeni birşeyle ilgilenmek iyi gelir

canım normalde web sayfası bılgım var okuldan ama kurs olayı olursa 3 ay 10 gunmus ve her hafta sonu ama 12 saat özel ders de alabılırmısım falan ne bılım bakalım kursa gıtmeden yapabılırsem daha ıyı olucak yoksa bıraz ugrastırcak yanı acıkcası kursa pek gıtmek ıstemıyorum

bende biraz önce konuştum 18i sabahı çıkcakmışız dedi şafak 67 oluyor yani :2: :2:

hadi ya 16 siydi hani kotu olmuş ya:44lsun kuzum hayırlısı ıle sag saglım gelsınde askerlerımız 2 gun daha dayanacaksınız napalım..
bak şafak sayacıma 19 dan 18 oldu saat 12 den sonra 17 oleyy beee:81::118:

gültencim ben de 17 mayısta çıkıcaklarını biliyodum evi 800 km uzaklıkta olanların ise 1 gün erken terhis olucağını yani 16 sında. Askerim dün 15 mayısta çıkıcağını söyledi şaşırdım

ne güzel canım ya onlara terhis kağıdı gelmiş mi? bizimkilerin daha terhis tarihlerinin yazılı olduğu kağıt gelmemiş ama herkes 18i sabah çıkılcak diyormuş of çok moralim bozuldu birden o da 1 2 günü mü takıyorsun diyor takıyorum tabi 1 saat bile önemli :2:

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de

Buğun ki şafak ikonu Çanakkale...

ikonum şirinlikler yapıyorr..

Günaydın arkadaşlar şafağımız 64
Bu ikoncanımızda çok oynak oldu bu aralar

Bugün güzel vatanımızdan UŞAKtayız UŞAGımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 656001
UŞAGımızın neyi meşhurmuş bakalım?
Deri, Kilim ve Battaniye Sanayii, Seker Fabrikasi ( Turkiye’deki Ilk Seker Fabrikasi ), Akse Camligi, Hamam Bogazi Sifali Sulari

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de

Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın ikoncanını yesinler gözünaydın buarada dogan güneşine çok az kalmış çok az rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizleride kavuştursun inşallah

günaydınnn canımmm :) nasılsınn ?

351 dönem askerlerinin konusu acilsadaa bizimkilerin vaktii yaklassa artıkkkk az kaldıkça geçmiyor sanki söyle 20 lere gelebilsek ahh çok özledimm ahhhh

Ozlemciiim bizimki ilce degstrdi vee uzakligimiz 794km oldu(((((

Canakkale sevdicegim orda simdi((

Gunaydin tatlim bugunde cok cok guzel bi gun olsun insallah:) cabucak gecsinde artik bizde kavusalimmm)

günaydınnn canımmm :) nasılsınn ?

351 dönem askerlerinin konusu acilsadaa bizimkilerin vaktii yaklassa artıkkkk az kaldıkça geçmiyor sanki söyle 20 lere gelebilsek ahh çok özledimm ahhhh

Acik tatlim onlarinki yavas yavas toplaniyolar bile bi bak istersen okuyunca sevinmemek elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…