Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın ikoncanını yesinler gözünaydın buarada dogan güneşine çok az kalmış çok az rabbim birdaha ayrılık göstermesin bizleride kavuştursun inşallah
Çanakkale güzel bir memleket gitmiştim lisede okulla bırlıkteOzlemciiim bizimki ilce degstrdi vee uzakligimiz 794km oldu(((((
Canakkale sevdicegim orda simdi((
günaydın canımm..ikonunuz az kaldı dıye halay cekıyor maşallahgünaydın kızlar
Gunaydin kizlaar 60 larida bitirmemize cok az kaldibiz iki gundur konusamiyoruz off iyi oldgunu bilsem yeticek bana donselerde bi sesini duysam en azindan
Günaydın arar canım egıtımde olucak dıyordum bazen olabılıyor..
günaydınlar herkese
şafak panom ne yaptımsa çalışmıyo
evet heyecan cok ne yapıcam ne edıcem telası var ustumde.Donunce ariycaktir donseler artik yaseninde cok az kaldi cnm ya hayirlisiyla kavuscaksin sonunda :) heycan da baslamistir smdi ben dusunemiyorum kendimi o kdar az kaldiginda
evet heyecan cok ne yapıcam ne edıcem telası var ustumde.
birde dırek buraya gelmesı eşyalarını ne yapıcaz dıye dusunmuyo degılım acaba ılk Antalyaya mı gıtse poff desem sımdı kırılırda bana ama o bavulda engel olucak bıze
Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugun haftanın ortasındayız ınşallah cok hızlı bıter bugun de
Buğun ki şafak ikonuÇanakkale...
ikonum şirinlikler yapıyorr..
Aman tatlim ya derdiniz bavul
Olsun bu kadar ayriliktan sonra biseycik olmaz ilk senin yanina gelsin sen gor once :) gerci sen nerdesin tam bileemiyorum ama :/ simdi o kadar hassaslar ki herseye alinip kiziyolar ne desek onlara ters geliyo iyilikleri icin bile olsa :/
ben istanbul dayım canım bakalım hayırlısı ıle gelsın de.annenler bılıyormu dedım yok dedi. gecen mudurumde dıyor vay buyut et once kızı gormeye gıtsın ailesını gormesın fln akşam soledım o yuzden haber etmıyorum onlara dıyor
öğlen yemeği gelsin çok açıktım..bu 1 aydır acayıp iştahım açıldı can sıkıntısından olsa gerek.
Niyeyse bu zamanlarda galiba bizlere daha bir duskun oluyorlar :) hayirlisiyla gelsin kavusuun bi an oncee :)) yaz mutlaka neler hissettigini gordugunde cok merak ediyorum o duyguyu artik gitmicek oldugunu bilmek falan pff :))
Sıkıntıdan canim ya surekli yiyoruz bnde oyleyim bide benim canim hep tatli istiyo kahvalti yemek falan aklima gelmiyo hic sadece tatli olsun yeter bana :)
çikolata düşmanıyım dıyebılırım nutellaaa yemekk bambaşkapof aklıma geldii..
bu ara vala normalde yemek fazla yemezdım sımdı onuda yıyorum
günaydın kızlar,
bugün benim memleketimde Uşaktayızzzzzvay be ben o uşağın meşhur battaniyelerinde büyüdüm işte kızlar baba tarafım uşaklıdır hiç gördünmü diye sorsanız çok ufak yaşta gitmişim ama hiç hatırlamıyorum memleketimi görünce sevindim hoşuma gitti.
dün çok güzel bi akşam geçirdim zaten maçımız vardı ve kazandığımız zaferle dünyalar benim oldu acayip gururlandım, üzerine birde sevgilimle geç saatlere kadar telefonda konuşma imkanımız oldu... bugün sessiz sakin bir gün geçiriyorum sanki sinirlerim alınmış gibiyimdarısı başınıza güzel arkadaşlarımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?