349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnım iyi olmana sevındım...ben de ıyıyım çok şükür
.evet doğan gunese az kaldı.sizde goruceksınız kuzum tabıkı.

bu arada askerım cumartesı gelıyor yanında buyuk bavulu varmıs.onu ne yapcaz dıye dusunuyorum suan.aılesının haberı yok alınabılırler dedı bende ıstersen antalyaya gıt ılk sonra ıst gelırsın dedım.sana bırakıyorum dedım bana bırakıyorsan artık araya 1-2 gun bıle sokmak ıstemıyorum dedı yeter dedi.ama bavul ısı sıkıntılı ya off

Gunaydin kizlaar 60 larida bitirmemize cok az kaldi biz iki gundur konusamiyoruz off iyi oldgunu bilsem yeticek bana donselerde bi sesini duysam en azindan

Donunce ariycaktir donseler artik ya seninde cok az kaldi cnm ya hayirlisiyla kavuscaksin sonunda :) heycan da baslamistir smdi ben dusunemiyorum kendimi o kdar az kaldiginda
evet heyecan cok ne yapıcam ne edıcem telası var ustumde.

birde dırek buraya gelmesı eşyalarını ne yapıcaz dıye dusunmuyo degılım acaba ılk Antalyaya mı gıtse poff desem sımdı kırılırda bana ama o bavulda engel olucak bıze

Aman tatlim ya derdiniz bavul
Olsun bu kadar ayriliktan sonra biseycik olmaz ilk senin yanina gelsin sen gor once :) gerci sen nerdesin tam bileemiyorum ama :/ simdi o kadar hassaslar ki herseye alinip kiziyolar ne desek onlara ters geliyo iyilikleri icin bile olsa :/

ben istanbul dayım canım bakalım hayırlısı ıle gelsın de.annenler bılıyormu dedım yok dedi. gecen mudurumde dıyor vay buyut et once kızı gormeye gıtsın ailesını gormesın fln akşam soledım o yuzden haber etmıyorum onlara dıyor

öğlen yemeği gelsin çok açıktım..bu 1 aydır acayıp iştahım açıldı can sıkıntısından olsa gerek.

Son düzenleme:

Niyeyse bu zamanlarda galiba bizlere daha bir duskun oluyorlar :) hayirlisiyla gelsin kavusuun bi an oncee :)) yaz mutlaka neler hissettigini gordugunde cok merak ediyorum o duyguyu artik gitmicek oldugunu bilmek falan pff :))
Sıkıntıdan canim ya surekli yiyoruz bnde oyleyim bide benim canim hep tatli istiyo kahvalti yemek falan aklima gelmiyo hic sadece tatli olsun yeter bana :)

çikolata düşmanıyım dıyebılırım nutellaaa yemekk bambaşka pof aklıma geldii..
bu ara vala normalde yemek fazla yemezdım sımdı onuda yıyorum

günaydın kızlar,

bugün benim memleketimde Uşaktayızzzzz vay be ben o uşağın meşhur battaniyelerinde büyüdüm işte kızlar baba tarafım uşaklıdır hiç gördünmü diye sorsanız çok ufak yaşta gitmişim ama hiç hatırlamıyorum memleketimi görünce sevindim hoşuma gitti.

dün çok güzel bi akşam geçirdim zaten maçımız vardı ve kazandığımız zaferle dünyalar benim oldu acayip gururlandım, üzerine birde sevgilimle geç saatlere kadar telefonda konuşma imkanımız oldu... bugün sessiz sakin bir gün geçiriyorum sanki sinirlerim alınmış gibiyim darısı başınıza güzel arkadaşlarımmm.

çikolata düşmanıyım dıyebılırım nutellaaa yemekk bambaşka pof aklıma geldii..
bu ara vala normalde yemek fazla yemezdım sımdı onuda yıyorum

Simdi sende hem heycan hem de stres var canim ondan bole bence :) bi ara o kadar kilo almistim ki bu tatlilar yuzunden simdi uzak durmaya calisiyorum zor verdim aldigim kiloyu

Canim cok sevindim umarim bugunde cok guzel bi gun gecirirsin darisi benim de basima insallah bende konusablirim bugun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…