- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
günaydın kızlar,
bugün benim memleketimde Uşaktayızzzzzvay be ben o uşağın meşhur battaniyelerinde büyüdüm işte kızlar baba tarafım uşaklıdır hiç gördünmü diye sorsanız çok ufak yaşta gitmişim ama hiç hatırlamıyorum memleketimi görünce sevindim hoşuma gitti.
dün çok güzel bi akşam geçirdim zaten maçımız vardı ve kazandığımız zaferle dünyalar benim oldu acayip gururlandım, üzerine birde sevgilimle geç saatlere kadar telefonda konuşma imkanımız oldu... bugün sessiz sakin bir gün geçiriyorum sanki sinirlerim alınmış gibiyimdarısı başınıza güzel arkadaşlarımmm.
dun tartıldım ama aynı gıbı kılomda ama ben almıs gıbı hıssedıyorum acaba şişmiSimdi sende hem heycan hem de stres var canim ondan bole bence :) bi ara o kadar kilo almistim ki bu tatlilar yuzunden simdi uzak durmaya calisiyorum zor verdim aldigim kiloyu
Canim cok sevindim umarim bugunde cok guzel bi gun gecirirsin darisi benim de basima insallah bende konusablirim bugun :))
Günaydın canım.adına cok sevındım bak uzulme ıste yarının sesını duyunca ınsanın cıddı sınırlerı alınıyor.darısı konusamayan kızlara..
evet macı akşam kazandık.bende galatasaraylıyım ama izlemıyorum sadece takıp edıyorum.
insan memlekte buyumesede ayrı bır sevgısı oluyor bende 2 aylıkken gelmısız sıvas dan ama ayrı sevıyorum arada gıderız de ama en son 2009 temmuzda gıttıgım baya oldu:26:
saol canım benim. amin inşallah tez saatte haber alırsın gönlünü ferah tut buldukları ilk fırsatta bizleri arıyorlar zaten
evet canım ya allah habersiz bırakmasın bizleri seslerinden mahrum kalmayalım en büyük tesellimiz onlarla konuşmak
dünki maç tam izlemelikti yani benim sesim kısıldı bugün çok heycanlıydı
sen yine yakın zamanda gitmişsin çok geçmemiş üzerinden türkiyenin heryeri gidelesi görülesi yerler
dun tartıldım ama aynı gıbı kılomda ama ben almıs gıbı hıssedıyorum acaba şişminormalde zayıfım belım falan 46 kıloyum benım tek aldıgım kılo yerı baldır popo
Günaydın tatlım senin memleketini kutluyoruz ozaman bugüngünaydın kızlar,
bugün benim memleketimde Uşaktayızzzzzvay be ben o uşağın meşhur battaniyelerinde büyüdüm işte kızlar baba tarafım uşaklıdır hiç gördünmü diye sorsanız çok ufak yaşta gitmişim ama hiç hatırlamıyorum memleketimi görünce sevindim hoşuma gitti.
dün çok güzel bi akşam geçirdim zaten maçımız vardı ve kazandığımız zaferle dünyalar benim oldu acayip gururlandım, üzerine birde sevgilimle geç saatlere kadar telefonda konuşma imkanımız oldu... bugün sessiz sakin bir gün geçiriyorum sanki sinirlerim alınmış gibiyimdarısı başınıza güzel arkadaşlarımmm.
Bende çikolata canavarıyımçikolata düşmanıyım dıyebılırım nutellaaa yemekk bambaşkapof aklıma geldii..
bu ara vala normalde yemek fazla yemezdım sımdı onuda yıyorum
kızlar çok şükür 1 haftadan sonra ilk kez yüzüm gülüyoraskerimle konuştuk çarşı iznine çıkmıştı..tüm sorunlarımızı hallettik..çok şükür yaaa
Gunaydinn hatta tunaydinnn :-D canim beniimmm cok sevindimm belli olmus cikacagi tarihh hadi gozun aydin :-D bende tam o gun sevdigimin yaninda olacagim insallahhhozlemcim sevindim iyi olmaniza burcum var ya dun gece kilimi kipirdatamiyordum sanki sahada kosan bendim :-D bu arada canakkaleye selam olsun sevdigimin memleketi bizi ayiran sehir ayni zamanda :-/
kızlar çok şükür 1 haftadan sonra ilk kez yüzüm gülüyoraskerimle konuştuk çarşı iznine çıkmıştı..tüm sorunlarımızı hallettik..çok şükür yaaa
Günaydın tatlım senin memleketini kutluyoruz ozaman bugüninsan sevdiginin sesini duyunca huzur buluyor gerçekten rabbim onların seslerinden mahrum bırakmasın bizi
Gunaydinn hatta tunaydinnn :-D canim beniimmm cok sevindimm belli olmus cikacagi tarihh hadi gozun aydin :-D bende tam o gun sevdigimin yaninda olacagim insallahhhozlemcim sevindim iyi olmaniza burcum var ya dun gece kilimi kipirdatamiyordum sanki sahada kosan bendim :-D bu arada canakkaleye selam olsun sevdigimin memleketi bizi ayiran sehir ayni zamanda :-/
amin canım benim... bugün benim memleketimi yarın seninkini öbür gün diğer arkadaşlarımızınkini ama birgün gelicek ve adanayı kutluycaz işte asıl kutlama ogün olucakkk
Ah o Adana için nasıl sabırsızlanıyorum nasıl bir bilsen canımcım çabuk gelsin inşallah 3gün önceden başlıycam kutlamalara hatta Ankaradan geriyede başlayabiliriz
ahh son 5 gun hıc gecmezz Allah ımmm :18:
Ah o Adana için nasıl sabırsızlanıyorum nasıl bir bilsen canımcım çabuk gelsin inşallah 3gün önceden başlıycam kutlamalara hatta Ankaradan geriyede başlayabiliriz
son 3 gün kala gülşenin yeni şarkısı yatcaz kalkcaz ile kutlama yaparız artık.... şu son 3 gün yatcaz kalkcaz hoooop burdalarrrr
başlayan hergün bitmeye mahkummmm
maşallahh canımm sevindim adınakızlar çok şükür 1 haftadan sonra ilk kez yüzüm gülüyoraskerimle konuştuk çarşı iznine çıkmıştı..tüm sorunlarımızı hallettik..çok şükür yaaa
tünaydın tatlım...bende diyorum bu koşanı bşyerden tanıyorumvalla bende 1 dk yerimde oturamadım. çanakkale özel bir şehir... bu ayrılıklar geçici ardından sonsuz kavuşmalarımız olucak allahın izniyle
afiyet olsun kuzummmtunaydın canım.yemekten yenı geldım bende. saolsın ıcım rahatladı artık bılıyorum cıkısını
Evet canımcım herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doguşunu asla3gün önceden depüklemeye başlarız artık birbirimizi inşallah
Benimde kuzum benimde depük manyağı yapabilirsiniz beniaynen kuzum... birgün depüklenmeyi bukadar ısrarla bekliyeceğim aklıma gelmezdieyy hayat sen nelere kadirsin
depük gecelerimiz için repertuarımıza bunu da ekleyelim hatta eklerken bir kerede dinleyelim keyfimiz yerine gelsinnn
hooop hoopppSezen Aksu - Rakkas - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?