yok bgün yüzlerimiz gülüyor yarenlerimAllah hep böyle yüzümüzü güldürür inşallah
bugun bıraz daha ıyıler cok sukurr gultenı gormedım sankı dimaam mıda gormedım :44:
Dinlerken hoşuma gitti kızlar belki sizde begenırsınız...
[video=youtube;OyFfAJsTLyc]http://www.youtube.com/watch?v=OyFfAJsTLyc[/video]
Hoşgeldın bebeğimm..sevındımm size gelsin o zaman bu şarkı..Sonunda gelebildiiimnasıl geçti gününüz kızlar yüzünüz gülüyor bugün
anca gelebildim kuzum sabahın bi körü gittim okula hoca dersi iptal etti öğlenki derse kadar bekledik yok yere uykumdan oldum çok sinirliyim bugün anca gelebildim eve
biz askerimle bu şarkıyı çok severiz
Hoşgeldın bebeğimm..sevındımm size gelsin o zaman bu şarkı..
ne güzel canım ya onlara terhis kağıdı gelmiş mi? bizimkilerin daha terhis tarihlerinin yazılı olduğu kağıt gelmemiş ama herkes 18i sabah çıkılcak diyormuş of çok moralim bozuldu birden o da 1 2 günü mü takıyorsun diyor takıyorum tabi 1 saat bile önemli :2:
canım terhis kağıdı gelmiş mi sormadım ki ama 15 'inde çıkıcağını söyled idönüş biletini bile alcakmış demekki eminvalla 1 gün bile o kadar önemli ki şaka mı yapıyosun diyorum bu işin şakası olmaz diyo yaramaz
18 i nasıl olabilir anlamıyorum ki normal de bile 17 sabahı çıkmaları gerekiyor acaba sürpriz mi yapcak diyorum ama çok canım sıkıldı
sana bişey diyeyim mi kesin sürpriz yapıcak çünkü askerim de ailesine aynı sürprizden yapıcak herkes 17 sinde bekliyo bunubu arada ben istanbuldayım askerim izmirde sizin orda bu sebebten biz zaten gecikmeli görüşücez ahh ahhh
kurs işi muallakta suan canım bellı degıl 3 ay hafta sonları buna baglı olmakta kotu ne bılım askerımde pk hoslanmadısaol kuzuummsen napıyosun naptın kurs işini
kurs işi muallakta suan canım bellı degıl 3 ay hafta sonları buna baglı olmakta kotu ne bılım askerımde pk hoslanmadı
askere gidince sürpriz yapmayı sever oldu bu çocuk inşallah öyledirolsun kuzum gelsin de askerden o zaman ne zaman isteseniz bir şekilde görüşürsünüz askerlik engel herşeye :2:
öyledir canım sen hiç çaktırma o zaman süpriz bozulmasınevet canım çok şükür askerlik engeli de kalkıyor, ve sevdiğime kavuşmaya çok çok az kaldı
4 gün sonra 60ları da bitiriyoruz çok şükür
ben pazar gidiyorum askerimin yanına giderken ne götürsem diye düşünüyorum bi gömlek aldım parfümü bitmiş parfüm aldım bi de sarma,börek ve tatlı yapim diyorum yesin kuzum
ohhh ne güzel tadını çıkarın bak ben gidemiyorum sevdiğim kıbrıstadönsün de o beni görmeye gelcek artık daha ne olsun herşey düşünülmüş maşallah gültenciğime
ona da az kaldı canım benim esas hasret giderme o zaman olucak şimdi ben gidip gelicem sonra 1 hafta ağlıcam gene :2: aslında gitmek de iyi değil ama yakın imkan varken görmeden de durmak çok zor iki ucu b.klu değnek yani
inşallah bi sıkıntı olmadan gidebilirim canım günler geçmiyor resmen :2:
inşallah depükler havada uçuşucaköyle deme o kadar moral oluyo ki görmek elimde olsa inan salya sümük olucağımı bile bile giderdim şimdilik böyle bir şansım yok ama yakın inşallah ''O'' gelcek ne diyeyim hayırlısıyla gider gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?