349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaşlar konuyu dağıtıcam ama bişey rica edicem sizlerden, bankaların bizlerden almış olduğu kredi kart aidatları dosya masrafları, işletim ücretlerine karşılık 13-14 mart (bugün ve yarın) boykot var 2 gün boyunca kredi kartı ve bankanın ürünlerini kullanmıycaz böylelikle bizim sayemizde varolduklarının farkına varıcaklar amaç bu
facede sayfamda yayınladım bu çok ciddi bir konu duyarlı olmak gerektiğini düşünüyorum. bankaların haksız kazanç sağlamalarına göz yummamalıyız. destek verelim.

teşekkürler.

Dinlerken hoşuma gitti kızlar belki sizde begenırsınız...
[video=youtube;OyFfAJsTLyc]http://www.youtube.com/watch?v=OyFfAJsTLyc[/video]

Son düzenleme:
Sonunda gelebildiiim nasıl geçti gününüz kızlar yüzünüz gülüyor bugün
bugun bıraz daha ıyıler cok sukurr gultenı gormedım sankı dimaam mıda gormedım :44:

anca gelebildim kuzum sabahın bi körü gittim okula hoca dersi iptal etti öğlenki derse kadar bekledik yok yere uykumdan oldum çok sinirliyim bugün anca gelebildim eve
Dinlerken hoşuma gitti kızlar belki sizde begenırsınız...
[video=youtube;OyFfAJsTLyc]http://www.youtube.com/watch?v=OyFfAJsTLyc[/video]

biz askerimle bu şarkıyı çok severiz

Hoşgeldın bebeğimm..sevındımm size gelsin o zaman bu şarkı..

canım terhis kağıdı gelmiş mi sormadım ki ama 15 'inde çıkıcağını söyled idönüş biletini bile alcakmış demekki emin valla 1 gün bile o kadar önemli ki şaka mı yapıyosun diyorum bu işin şakası olmaz diyo yaramaz

18 i nasıl olabilir anlamıyorum ki normal de bile 17 sabahı çıkmaları gerekiyor acaba sürpriz mi yapcak diyorum ama çok canım sıkıldı

18 i nasıl olabilir anlamıyorum ki normal de bile 17 sabahı çıkmaları gerekiyor acaba sürpriz mi yapcak diyorum ama çok canım sıkıldı

sana bişey diyeyim mi kesin sürpriz yapıcak çünkü askerim de ailesine aynı sürprizden yapıcak herkes 17 sinde bekliyo bunu bu arada ben istanbuldayım askerim izmirde sizin orda bu sebebten biz zaten gecikmeli görüşücez ahh ahhh

askere gidince sürpriz yapmayı sever oldu bu çocuk inşallah öyledir olsun kuzum gelsin de askerden o zaman ne zaman isteseniz bir şekilde görüşürsünüz askerlik engel herşeye :2:

Uzaktan seviyorum seni!
Kokunu alamadan,
Boynuna sarılamadan.
Yüzüne dokunamadan.
Sadece seviyorum!

Öyle uzaktan seviyorum seni!
Elini tutmadan.
Yüreğine dokunmadan.
Gözlerinde dalıp dalıp gitmeden.
Şu üç günlük sevdalara inat,
Serserice değil adam gibi seviyorum.

Öyle uzaktan seviyorum seni,
Yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden.
En çılgın kahkahalarına ortak olmadan.
En sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan.

Öyle uzaktan seviyorum seni!
Kırmadan,
Dökmeden,
Parçalamadan,
Üzmeden,
Ağlatmadan uzaktan seviyorum.

Öyle uzaktan seviyorum seni;
Sana söylemek istediğim her kelimeyi,
Dilimde parçalayarak seviyorum.
Damla damla dökülürken kelimelerim,
Masum beyaz bir kağıtta seviyorum.

-Cemal Süreyya

şimdilik uzaktan ama Allah en kısa zamanda birlikte olmayı nasip eder hepimize :44:

askere gidince sürpriz yapmayı sever oldu bu çocuk inşallah öyledir olsun kuzum gelsin de askerden o zaman ne zaman isteseniz bir şekilde görüşürsünüz askerlik engel herşeye :2:

öyledir canım sen hiç çaktırma o zaman süpriz bozulmasın evet canım çok şükür askerlik engeli de kalkıyor, ve sevdiğime kavuşmaya çok çok az kaldı

öyledir canım sen hiç çaktırma o zaman süpriz bozulmasın evet canım çok şükür askerlik engeli de kalkıyor, ve sevdiğime kavuşmaya çok çok az kaldı

4 gün sonra 60ları da bitiriyoruz çok şükür
ben pazar gidiyorum askerimin yanına giderken ne götürsem diye düşünüyorum bi gömlek aldım parfümü bitmiş parfüm aldım bi de sarma,börek ve tatlı yapim diyorum yesin kuzum

ohhh ne güzel tadını çıkarın bak ben gidemiyorum sevdiğim kıbrısta dönsün de o beni görmeye gelcek artık daha ne olsun herşey düşünülmüş maşallah gültenciğime

ohhh ne güzel tadını çıkarın bak ben gidemiyorum sevdiğim kıbrısta dönsün de o beni görmeye gelcek artık daha ne olsun herşey düşünülmüş maşallah gültenciğime

ona da az kaldı canım benim esas hasret giderme o zaman olucak şimdi ben gidip gelicem sonra 1 hafta ağlıcam gene :2: aslında gitmek de iyi değil ama yakın imkan varken görmeden de durmak çok zor iki ucu b.klu değnek yani

inşallah bi sıkıntı olmadan gidebilirim canım günler geçmiyor resmen :2:

inşallah depükler havada uçuşucak öyle deme o kadar moral oluyo ki görmek elimde olsa inan salya sümük olucağımı bile bile giderdim şimdilik böyle bir şansım yok ama yakın inşallah ''O'' gelcek ne diyeyim hayırlısıyla gider gelirsin inşallah

aynen bende salya sümük olacağımı bile bile 4 kere gittim her geldiğimde de yeni gönderdiğimdeki acıyı çektim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…