349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

içimden sadece aglamak geliyo sanki giden gözyaşlarımla o geri gelecek gibi..çok özledim..nefes alamıyorum sanki..gec artık zaman..(

Günaydın arkadaşlar şafağımız 63
İkoncanımız hıh yapıyor
Bugün güzel vatanımızdan ŞANLIURFAdayız ŞANLIURFAmıza selam yola devam

Bakalım ŞANLIURFAmızın neyi meşhurmuş?
Urfa Kalesi, Urfa Sira Geceleri, Halil-ul Rahman Golu ( Balikli Gol ), Harran Harabeleri, Ceylanpinar Uretme Ciftligi, Cig Koftesi, Kelaynak Kuslari, Halfeti Evleri, Pamuk Uretimi, Hz.Eyup Magarasi, Suayip Sehri ve Magarasi
Benim birde acılı yemekleri geliyor aklıma

aynen bende salya sümük olacağımı bile bile 4 kere gittim her geldiğimde de yeni gönderdiğimdeki acıyı çektim :2:

ohh kuzum sen baya gormusun ne guzellll ımkanınız varsa gorun kızlar bölelıkle bıraz da olsa gunlerın işkencelıgınden cıkmıs olacaksınız:26:

Günaydın kızlar buğün de çabucak bitsin inşallah...

Üstümde bugun bır ağırlık var nedendır bılmem

Buğün ki şafağım Bursa....

İkoncn aşka gelmiş ama ben hıc hareketlı degılımm çok sıkılıyorumm sanırım tansiyonum düştü kafamı kıpırtadınca gözüm kararıyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bugün bir enerji var içimde nedensiz:) iş ve okul sıkıştırırken,askerliğin de 2 ay kalması ve haftasonu askerimle görüşecek olmam sanırım mutlu ediyor beni

Yeni girebldm hareketsix bıgun oldugundan gunadınlara cevap vermek istedim:)) hadi 60larıda gnderelim artık

Gecmiş olsun tatlım dikkat et kendine bak askerinin gelmesine cok az kaldı kan şekerinde düşmüş olablr tatlım şimdi nasılsın??

günaydınn kızlarrr

günaydın kızlar.bugün bir enerji var içimde nedensiz:) iş ve okul sıkıştırırken,askerliğin de 2 ay kalması ve haftasonu askerimle görüşecek olmam sanırım mutlu ediyor beni

Ohh ne güzel keyifler yerinde burdada:)) daim olsun mutlulugun darısı diğer yarenlerin başına hepimizin morale ihtiyacı var:) ve bugun hepimiz için cok guzel bi gun olsun inşallah

Günaydın kızlar bugün boş günüm ve evdeyim
ve bugünkü şarkım [video=youtube;BgHJMC9hs6o]http://www.youtube.com/watch?v=BgHJMC9hs6o[/video]
çünkü pazar günü askerimin yanında olcam inşallahh
ohh kuzum sen baya gormusun ne guzellll ımkanınız varsa gorun kızlar bölelıkle bıraz da olsa gunlerın işkencelıgınden cıkmıs olacaksınız:26:
kuzum yakınız ondan gittim hep Ben İzmir'deyim o acemiliğinde Muğla merkezdeydi şimdi de Bodrum Turgutreis'te o yüzden gitmem rahat oluyor
dikkat et canım kendine önce tansiyonunu ölçtür sonra bi tuzlu ayran iç

dikkat et canım kendine önce tansiyonunu ölçtür sonra bi tuzlu ayran iç

daha iyiyim canım bıraz tansıyonum düşmüş ..Sağolun kızlar...

aslında iş olunca daha çabuk geçmez mi canım zaman?boş olunca daha sıkıcı oluyor..
ben geldimmmmmmm
gültencim nasılsın canım sana şimdi uykuda yoktur düşünmekten veee hafta sonuna çokkk az kaldı git gel de anlat biz de burda sevincine ortak olalım gidemeyenleri temsilen sen git kuzummmm
yok valla canım ilk gördüğüm anda komutan oluyor yanımızda sarılamıyorum böyle bakıyorum ya deli oluyoruumm inşallah kuzum anlatıcam tabi daha sonra Mayısta hepimiz kavuşma anlarımızı anlatıcaaz
sen nasılsın canım nasıl geçti günün

kıyamammmmm komutanlardan nedir şu çektiğimiz yaa askerimi de bugün öyle paylamış ki süründürmüş bütün gün çalışmaktan perişan olmuş ama en azından görevime son vermedi diye seviniyodu garibim:18: evet mayıs ayı gelsin kavuşsun bütün sevenler Mustafa ceceli ya rabbim parçasını dinliyorum 2 gündür mevsim bahar olunca sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel bugün uzun zamandır çocuk isteyip sonrasında üçüzlerine kavuşan bi arkadaşımı ziyarete gittim Allah'ım cennete düştüm sanki nasıl tatlılardı öyle güzel kokuyolardı ki şimdi de aranıza geldim en mutlu olduğum köşe

tabı canım da kendı ısımle alakalı degıl ya o yuzden sıkıcı geldıı

dünyada bebekler kadar masum birşey varmı kı kokusu bakışları Allahh ımm elıfı ozledım ya

ayy üçüz mü dayanamam yerim ben onları ben hep ikizim olsun isterim tabi Allahım hayırlısını versin..arkadaşının işi çok zormuş nasıl başa çıkabiliyor üçüyle
tabı canım da kendı ısımle alakalı degıl ya o yuzden sıkıcı geldıı

anladım kuzum ben bütün gün evde pinekledim gene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…