349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

alında ikiz cok güzel ama buyutmesı cok zordur yaa bırde onun hamılelıgı nasıl da zor olurr üçüz offf maşallah ciddi nasıl bakılırkı onlaraa

alında ikiz cok güzel ama buyutmesı cok zordur yaa bırde onun hamılelıgı nasıl da zor olurr üçüz offf maşallah ciddi nasıl bakılırkı onlaraa[/B][/FONT][/SIZE]

evet canım ciddi fedakarlık gerektiriyor ama arkadaşım 3 sene boyunca 3 düşük yaşadı ve sonunda Rabbim mucizesiyle karşılık verdi bir tane bebeği taşıyamayan rahim 3 bebeği taşıdı ve şimdi mucizeleriye çok çok mutlu başkası olsa belki kaldıramazdı ama Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş bir yardım edeninin olması şart tek başına mümkün değil

ayy birisi ikiz bebekten mi bahsetti ? bende çok isterim ikiz bebeklerimiz olmasını..düşüncesi bile çok güzel..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :89:

İyi geceler kizlar sonunda konustum askerimle iyiymis cok sukur :) de bugun ben pek iyi degilim sanki bogulcak gibi oluyorum icim sıkılıyo hic bi nedeni de yok anlamadim bi turlu neden

Gunaydınlar güzel yarenlerrr:)) Cumamız mübarek olsunnn...
askerlerimize bi gün daha yaklaşmanın verdiği mutlulukla bu günümüzde cok cok güzel geçsin inşallah

Günaydın hatunlar..Nasılsınız???Bu arada Cumanız mubarek olsun kızlar..

takvımlerden birgün daha düştü askerime kavuşmama (15)gün kaldı...Günlerden Burdur..

Bu arada nehirnil nerde dun sabah dan berıdır yok.haberınız varmı kızlar sabah şafagıda yayınlamadıı merak ettımm??:26:

günaydın kızlarrr,

hepinize hayırlı cumalar, nehirnil bu saate kadar yazmamış belkide askerinin yanına gitti bu h.sonuydu yanlış hatırlamıyosam ayarladıysa bugünden çıkmış olabilir yola inşallah oyledir

bugün şafağımız Tuncelideyiz buda sevgilimin memleketi ahh canım benim nasıl özledim kokusunu arasada solesem bugün sizin memleketteyiz diye

şimdiden hepinize sevgiyle aşkla dolu bir h.sonu dilerim...

Günaydın hatunlar..Nasılsınız???Bu arada Cumanız mubarek olsun kızlar..

takvımlerden birgün daha düştü askerime kavuşmama (15)gün kaldı...Günlerden Burdur..

günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hem keyfim yoktu hem de vaktim. depresyona girmiştim galiba. bugün biraz daha iyiyim. çok az kalmış tatlım senin kavuşmanaaa... darısı başımıza. ben de 29 martı bekliyorum. sabırsızlıkla. :122:

tunaydın canım evt yoktun umarım cıddı bırsey yoktur.:44:.depresyona ara ara halen bende gırıyorum ıstedgıı kadar azalsın şafak..

29 mart gelse ustumden su şafak yukunu bır atsam.sonra bakıcaz neler olucak..bendede ne gıyınsem telası oldu karamsarım bu konuda poff:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…