ayy üçüz mü dayanamam yerim ben onları ben hep ikizim olsun isterim tabi Allahım hayırlısını versin..arkadaşının işi çok zormuş nasıl başa çıkabiliyor üçüyle
ben de ikizlerim olsun çok isterim ama üçüz çok zor yaa görmeniz lazım birini taşıyosun öbürü bakıyo o da ağlıyo derken öbürü de .. şaka gibiannesi saolsun çok destekçisi bi süre birlikteler yoksa hiç bakamazdı heralde dualarımın toplamı bunlar diyo 3 'ü bir arada koymuş isimlerini
ayy üçüz mü dayanamam yerim ben onları ben hep ikizim olsun isterim tabi Allahım hayırlısını versin..arkadaşının işi çok zormuş nasıl başa çıkabiliyor üçüyle
anladım kuzum ben bütün gün evde pinekledim gene..
alında ikiz cok güzel ama buyutmesı cok zordur yaa bırde onun hamılelıgı nasıl da zor olurr üçüz offf maşallahciddi nasıl bakılırkı onlaraa[/B][/FONT][/SIZE]
ayy düşünemiyorum şuanda Allah sabır versin kızcağızaayy üçüz mü dayanamam yerim ben onları ben hep ikizim olsun isterim tabi Allahım hayırlısını versin..arkadaşının işi çok zormuş nasıl başa çıkabiliyor üçüyle
ben de ikizlerim olsun çok isterim ama üçüz çok zor yaa görmeniz lazım birini taşıyosun öbürü bakıyo o da ağlıyo derken öbürü de .. şaka gibiannesi saolsun çok destekçisi bi süre birlikteler yoksa hiç bakamazdı heralde dualarımın toplamı bunlar diyo 3 'ü bir arada koymuş isimlerini cinsiyetleri ne canım
alında ikiz cok güzel ama buyutmesı cok zordur yaa bırde onun hamılelıgı nasıl da zor olurr üçüz offf maşallahciddi nasıl bakılırkı onlaraa[/B][/FONT][/SIZE]
annen ya da kaynanan yanında olması lazım canım tek başına başa çıkmak çok zor
ben hep gırgırına derim anneme;ikizim olsun 3 katlı evim olsun birinde annem birinde kayınvalidem otursun birine annem birine kayınvalidem baksın diyee
ayy düşünemiyorum şuanda Allah sabır versin kızcağızacinsiyetleri ne canı
2 böcek 1 çiçeksare emre ve kerem
ayy düşünemiyorum şuanda Allah sabır versin kızcağızacinsiyetleri ne canı
2 böcek 1 çiçeksare emre ve kerem
sarenin çekeceği var oğlanlardan desene
sarenin çekeceği var oğlanlardan desene
kesinliklebaşlarda evet ama büyüdükçe avantaja dönüşücek ben de evin bir kızıyım sare gibi.. peşimde dönüyolar saolsunlar aman özlemin kaşları çatık olsa noldu hasta mısın ? hayırdır noldu? saolsunlar çok düşkünler evlendiler ama hala da öyle
kesinliklebaşlarda evet ama büyüdükçe avantaja dönüşücek ben de evin bir kızıyım sare gibi.. peşimde dönüyolar saolsunlar aman özlemin kaşları çatık olsa noldu hasta mısın ? hayırdır noldu? saolsunlar çok düşkünler evlendiler ama hala da öyle
inşallah da hep öyle olurlar canım ben bu duygular ne demek bilmem hiç bi evin bi kızıyım üzerime düşerler ama tek çocuğum kardeşim yok malesef :2:
Bugün maç mı izliyor askerrim? Merakta bıraktı beni yine :18: Sizinkiler aradılar mı?
tek cocuk olması da bır yandan kotu olur herhal sıkılmıyormusun ben 6 kardeştik 5 kaldık.2011 de ablam vefat etti.3 abım var evlıler 1 de ablam oda evli bir ben kaldım anne baba yanında sıkılıyorum cok bole sankı hıc kardesım olmamıs hep tekmısım gıbı.benımde cok ustume tıtrerler saolsunlar.en kucuklerı oluncada bole olsa gerek.inşallah da hep öyle olurlar canım ben bu duygular ne demek bilmem hiç bi evin bi kızıyım üzerime düşerler ama tek çocuğum kardeşim yok malesef :2:
Günaydın hatunlar..Nasılsınız???Bu arada Cumanız mubarek olsun kızlar..
takvımlerden birgün daha düştü askerime kavuşmama(15)gün kaldı...Günlerden Burdur..
günaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hem keyfim yoktu hem de vaktim. depresyona girmiştim galiba. bugün biraz daha iyiyim. çok az kalmış tatlım senin kavuşmanaaa... darısı başımıza. ben de 29 martı bekliyorum. sabırsızlıkla. :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?