başınız sağolsun canım..tek çocuk olmak çok kötü birşey küçükken tek başınasın evde büyüyorsun derdini paylaşcak dayancak bi kardeşin yok ilerde çocuklarının teyzesi dayısı olmuycak kalabalık bi sülalesi olamıcak ve bunun gibi bir sürü eksisi var iştetek cocuk olması da bır yandan kotu olur herhal sıkılmıyormusun ben 6 kardeştik 5 kaldık.2011 de ablam vefat etti.3 abım var evlıler 1 de ablam oda evli bir ben kaldım anne baba yanında sıkılıyorum cok bole sankı hıc kardesım olmamıs hep tekmısım gıbı.benımde cok ustume tıtrerler saolsunlar.en kucuklerı oluncada bole olsa gerek.
nerlerdesin kuzum sen ya bir önceki sayfadan başladım okumaya dimaam bugün de yok diyordum ki seni gördüm depresyona girsen de gel buraya bırakmak yokgünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hem keyfim yoktu hem de vaktim. depresyona girmiştim galiba. bugün biraz daha iyiyim. çok az kalmış tatlım senin kavuşmanaaa... darısı başımıza. ben de 29 martı bekliyorum. sabırsızlıkla. :122:
tunaydın canım evt yoktun umarım cıddı bırsey yoktur.:44:.depresyona ara ara halen bende gırıyorum ıstedgıı kadar azalsın şafak..
29 mart gelse ustumden su şafak yukunu bır atsam.sonra bakıcaz neler olucak..bendede ne gıyınsem telası oldu karamsarım bu konuda poff:26:
başınız sağolsun canım..tek çocuk olmak çok kötü birşey küçükken tek başınasın evde büyüyorsun derdini paylaşcak dayancak bi kardeşin yok ilerde çocuklarının teyzesi dayısı olmuycak kalabalık bi sülalesi olamıcak ve bunun gibi bir sürü eksisi var işte
nerlerdesin kuzum sen ya bir önceki sayfadan başladım okumaya dimaam bugün de yok diyordum ki seni gördüm depresyona girsen de gel buraya bırakmak yok
elim bilgisayara bile gitmedi.neyse bu gün daha iyiyim. iki haftam kaldı zaten. az daha sabredersem kavuşacağım. sen de gidecekmişsin. hadi gözün aydın canım. ne heyecanlısındır kim bilir
kuzum ne giysen beğenir seni zaten. o an ne giydiğinin bile farkında olmaz kii heyecandan.
elim bilgisayara bile gitmedi.neyse bu gün daha iyiyim. iki haftam kaldı zaten. az daha sabredersem kavuşacağım. sen de gidecekmişsin. hadi gözün aydın canım. ne heyecanlısındır kim bilir
ne bılım ıste 7 ay sonra gorucek benı heyecanlıyım anlıcagınsorunsuz osun ıstıyorum hersey..
2 haftamız kaldı senle bır olucak heyecanımız kuzumm helekı son gunlerr de
kuzum ne giysen beğenir seni zaten. o an ne giydiğinin bile farkında olmaz kii heyecandan.
evet canım gidiyorum pazar sabah çok heyecanlıyım,kızgınım,üzgünüm,sabırsızım biraz fazla karışığım..
günaydın kızlar baş ağrısından çatlamak üzereyim resmen kafam zor kalkıyor :2: Zeynepcim inşallah gidebilmiştir başka bi aksilik olmamıştır..
başınız sağolsun canım..tek çocuk olmak çok kötü birşey küçükken tek başınasın evde büyüyorsun derdini paylaşcak dayancak bi kardeşin yok ilerde çocuklarının teyzesi dayısı olmuycak kalabalık bi sülalesi olamıcak ve bunun gibi bir sürü eksisi var işte
sağol canım Allah razı olsun.bazen ben kucukken derdım keşke daha az kardes olsaydık ne kadar kalabalıksa o kadar sorunlu oluyor aıle ıcı.neyse sende bebeklerını kardessız bırakmazsın..
günaydın kızlar baş ağrısından çatlamak üzereyim resmen kafam zor kalkıyor :2: Zeynepcim inşallah gidebilmiştir başka bi aksilik olmamıştır..
inşallah bakabilcek maddi gücümüz olur da kardeşsiz bırakmayız canım..sağol canım Allah razı olsun.bazen ben kucukken derdım keşke daha az kardes olsaydık ne kadar kalabalıksa o kadar sorunlu oluyor aıle ıcı.neyse sende bebeklerını kardessız bırakmazsın..
evet canım gidiyorum pazar sabah çok heyecanlıyım,kızgınım,üzgünüm,sabırsızım biraz fazla karışığım..
benımde 2 gundur ınanılmaz baş agrım var stresden olsa gerek
inşallah bakabilcek maddi gücümüz olur da kardeşsiz bırakmayız canım..
İnşallah canım en fazla 2 tane olucak bır kız bır erkek Allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah..:106:
ne bılım ıste 7 ay sonra gorucek benı heyecanlıyım anlıcagınsorunsuz osun ıstıyorum hersey..
2 haftamız kaldı senle bır olucak heyecanımız kuzumm helekı son gunlerr de
neden kızgın ve üzgünsün ki? ne güzel gideceksin. gidince tek hissedeceğin şey mutluluk olacak...
Bu aralar herşey stres kı bende.
akşam 19:30 da diş randevum var bakalım yetısebılecekmıyım trafık olmaz umarım yoksa boşuna gıtmıs olucagım.
aralık 7 de bır dolgu yaptırdım olmadı sanırım yanı kanal tedavısı yapmadan doldurdu kokte brşey yok dıye ama sızlama var ufak bırşey yesem tatlı falan agrı oluyor.
ee yarında kadıkoye gıdecektım protezımı gostermeye ama doktor bey gelmeye bılırım dedı işe
diş de ayrı dert. hallolur inşallah canım. ben de yarın doktora gidiyorum. hiç de sevmiyorum doktora gitmeyi ama insan mecbur kalıyor.
son hafta ne heyecanlı olacak senin için darısı bize inşallah. tabi benim için de heyecanlı olacak senin son haftan. çok özledim çok.
diş de ayrı dert. hallolur inşallah canım. ben de yarın doktora gidiyorum. hiç de sevmiyorum doktora gitmeyi ama insan mecbur kalıyor.
benımde kucuklugum hastanede gectıgı ıcın bende hıc sevmıyorum malesef
benımde kucuklugum hastanede gectıgı ıcın bende hıc sevmıyorum malesef
kimsecikler yok mu ? ahh canım çok sıkkın askerimi çok özledim ben ya
meraba kızlar.canım sıkkın.haftasonu askerimin yanına gıdecektım çarşı iznini kaldırmışlar bu haftacanım sıkıldı yaa.haftaya kaldı artık
Aaa kötü olmus canım olsun haftaya gidersinnn nerde askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?