349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar baş ağrısından çatlamak üzereyim resmen kafam zor kalkıyor :2: Zeynepcim inşallah gidebilmiştir başka bi aksilik olmamıştır..

kuzum ne giysen beğenir seni zaten. o an ne giydiğinin bile farkında olmaz kii heyecandan.

Son düzenleme:

Bu aralar herşey stres kı bende.

akşam 19:30 da diş randevum var bakalım yetısebılecekmıyım trafık olmaz umarım yoksa boşuna gıtmıs olucagım.

aralık 7 de bır dolgu yaptırdım olmadı sanırım yanı kanal tedavısı yapmadan doldurdu kokte brşey yok dıye ama sızlama var ufak bırşey yesem tatlı falan agrı oluyor.

ee yarında kadıkoye gıdecektım protezımı gostermeye ama doktor bey gelmeye bılırım dedı işe

ne bılım ıste 7 ay sonra gorucek benı heyecanlıyım anlıcagın sorunsuz osun ıstıyorum hersey..

2 haftamız kaldı senle bır olucak heyecanımız kuzumm helekı son gunlerr de

son hafta ne heyecanlı olacak senin için darısı bize inşallah. tabi benim için de heyecanlı olacak senin son haftan. çok özledim çok.

meraba kızlar.canım sıkkın.haftasonu askerimin yanına gıdecektım çarşı iznini kaldırmışlar bu hafta canım sıkıldı yaa.haftaya kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…