neden gecikmeler oluyor ki canım..haklısın evlendikten sonra daha bi sıkıntı of yani :2:10-15 günlük gecikmeler oluyor. o da sinir, stres, şişkinlik yapıyor. bakalım ne çözüm önerecek... ben de hiç sevmiyorum. hele evlendikten sonra hiç hiç sevmedim. :120::120::120:
haydi son 1 mehtabına. ne mutlu sizin adınıza.darısı da başımıza. pek bi kafiyeli oldu.
ben o 20liklerden çok korkuyorum ya
ole cok agri yokki tatli cikolatada oluyor sizi.ilac vermedi canim.dolgun gayet iyi dedi ama o sizi canimi sikiyor nese bir sure daha gitsin bakalim bu arada 20 lik dislerim gomulumus agri yaparsa ilerde cerraha gitmelisin dikisli alinacak dedi.
aksam krize girdim tam doktorun yanindaym bizimki ariyor neyse ciktim aradim hemen.sinirimi ondan cikardim diyor ohh bagir bakalim sanki ben birsey yaptim.bu aralar hersey ters gidiyor dedim gunduzde birkac isim olmadi canim sikiliyor iyice dedim gunduzleri de arim dedi bakalim aricak son 14 gun kala tabi ...normalde pazar gundu carsi izni fakat mevruz dan dolayi kapadilar pazar gunki carsilari.arkadasi izin kullanmadigi icin 9 gun erken terhis olucak.subaya rica etmis ahmette gelsin diye onuda cikariyorlar yarin.
nese kizlar arkadasim kiziyor yarin ise gitcek ne tik tik yaziyorsun diyee.iyi geceler kuzular...
neden gecikmeler oluyor ki canım..haklısın evlendikten sonra daha bi sıkıntı of yani :2:
çok heyecanlıyım canım ne giysem diye karar değiştiriyorum her günsize de az kaldı kuzum bayıldım kafiyene
ben o 20liklerden çok korkuyorum ya
oh yarın askerini görceksin yaniiyi geceler kuzucumm
günaydın kuzucuklarım .. her gün az kaldı bugün de diyerek uyanıyorum akşam olunca da sanki hiç zaman geçmemiş gibi hissediyorum
askerinin yanına gidecek yarenlerim iyi değerlendirin o anları ..geri kalan günler için size güç verecektir :85:
dün askerimle konuştum..asker depresyona mı girmiş ne olmuşsa başka bir askeri vurmuşbunu duyunca o kadar moralim bozuldu ki, Allah benim askerimi de diğer herkesin askerini de korusun..sağsalim yanımıza gelmelerini nasip etsin :26:
bugün burada hava da çok kötü..iyice içim daraldı..
off ya ağlamak istemiyorum artık
Merhabalarr kizlar nerelerdesinizz neler yapiyorsunuz ? Zeynep askerinin yanina mi gitti yok ortalarda gultende bu gece cikiyor galiba yola? Dimaam nazlim sizler nasilsiniz?
aman canim dikkat et hasta olma doktor ne dedi neden bin tilki geziyor canim hayirdir? Bizde kavussaydik ne guzel olacakti canim ya daha iki hafta var ama birbirimizi gormedikce aramiz da geriliyor tam 3ay oldu gorusmeyeli ben hayatimin donum noktasindayim istiyorum ki onunda fikri olsun ama askeri kosullardan dolayi olmuyor olmayinca ben geriliyorum falan filan bi gecmedi su mart ya havada kasvetli ruhum daraldi
günaydın canımm aynen seninle aynı moddayım akşam evde köşeme çekilince zaman geçmiyor diye ağlamaya başlıyorum :2:günaydın kuzucuklarım .. her gün az kaldı bugün de diyerek uyanıyorum akşam olunca da sanki hiç zaman geçmemiş gibi hissediyorum
askerinin yanına gidecek yarenlerim iyi değerlendirin o anları ..geri kalan günler için size güç verecektir :85:
dün askerimle konuştum..asker depresyona mı girmiş ne olmuşsa başka bir askeri vurmuşbunu duyunca o kadar moralim bozuldu ki, Allah benim askerimi de diğer herkesin askerini de korusun..sağsalim yanımıza gelmelerini nasip etsin :26:
bugün burada hava da çok kötü..iyice içim daraldı..
off ya ağlamak istemiyorum artık
Günaydın kuzucum geçmiş olsun ıhlamur filan iç canım iyi gelir..çook heyecanlıyım çok hava da bi yağıyor bi güneş açıyor hala karar veremedim ne giyeceğimeben ne giysem kısmına gelmedim henüz. yani daha çok var. hadi son saatlerin.
Günaydın kuzummMerhabalarr kizlar nerelerdesinizz neler yapiyorsunuz ? Zeynep askerinin yanina mi gitti yok ortalarda gultende bu gece cikiyor galiba yola? Dimaam nazlim sizler nasilsiniz?
aman canim dikkat et hasta olma doktor ne dedi neden bin tilki geziyor canim hayirdir? Bizde kavussaydik ne guzel olacakti canim ya daha iki hafta var ama birbirimizi gormedikce aramiz da geriliyor tam 3ay oldu gorusmeyeli ben hayatimin donum noktasindayim istiyorum ki onunda fikri olsun ama askeri kosullardan dolayi olmuyor olmayinca ben geriliyorum falan filan bi gecmedi su mart ya havada kasvetli ruhum daraldi
günaydın canımm aynen seninle aynı moddayım akşam evde köşeme çekilince zaman geçmiyor diye ağlamaya başlıyorum :2:
Allah korusun hepsini canım burunları bile kanamadan gelsinler yanımıza..
Günaydın kuzucum geçmiş olsun ıhlamur filan iç canım iyi gelir..çook heyecanlıyım çok hava da bi yağıyor bi güneş açıyor hala karar veremedim ne giyeceğime
Günaydın kuzummBugün bende hazırlık günü sarmalarımı sardım birazdan böreğimi yapıcam akşama da tatlım ve gece yola çıkıyoruumm inşallah sen nasılsın canım
polikistikle uğraşıyorum canım ne olsun. :44:görüşmeyeli epey olmuş sizin. 3 ay gerçekten fazla. bizim 50 gün oldu yanına gittiğimde iki ay olmuş olacak. zor geçiyor valla. geriliyor insan. sakin olalım diyoruz ama olmuyor.sen neden hayatının dönüm noktasındasın ki? nisanda daha iyi oluruz inşallah. havalar iyice güzelleşmiş olacak.
ne kadar heyecanlı oluyor o hazırlıklar..ah darısı başımıza. salıya kadar havalar soğuyacakmış diyorlardı ama bilmiyorum tabi yine de. bu mevsimlerde de insan ne giyeceğini şaşırıyor. :26:
darısı başınıza kuzum sen gidince 45 düşmüş olcaz sanırımah gelsin o gün sen git şafağımızda azalsıın
şansımıza yarın bodrum da yağmur ve fırtına bekleniyormuş :2:
amin amin.. ben geldiğimde o gece 45 kalacak. şu arada geçen, beklediğim vakitten bile daha az. bi bu kadar daha bekleyince gelecekler. geriye bakınca çabuk geçmiş gibi geliyor. ileriye bakınca geçmeyecekmiş gibi geliyor.senin gitmene iki hafta vardı, senin günün geldi. benimki de gelir inşallah.
kötü olmuş hava. :26: dışarıda durmazsınız artık hiç. yapacak bir şey yok. en azından o kötü iç bunaltıcı havada sevdiğin yanında olacak.
Merhabalarr kizlar nerelerdesinizz neler yapiyorsunuz ? Zeynep askerinin yanina mi gitti yok ortalarda gultende bu gece cikiyor galiba yola? Dimaam nazlim sizler nasilsiniz?
polikistikle uğraşıyorum canım ne olsun. :44:görüşmeyeli epey olmuş sizin. 3 ay gerçekten fazla. bizim 50 gün oldu yanına gittiğimde iki ay olmuş olacak. zor geçiyor valla. geriliyor insan. sakin olalım diyoruz ama olmuyor.sen neden hayatının dönüm noktasındasın ki? nisanda daha iyi oluruz inşallah. havalar iyice güzelleşmiş olacak.
ne kadar heyecanlı oluyor o hazırlıklar..ah darısı başımıza. salıya kadar havalar soğuyacakmış diyorlardı ama bilmiyorum tabi yine de. bu mevsimlerde de insan ne giyeceğini şaşırıyor. :26:
ehh kuzummm idare ediyoruz iste sem nasilsin hava o kadar kotumu istanbulda ya burasi o kadar kotu degil
saol kuzum saol yerimde duramıyorum evdekiler dalga geçiyor sürekli bu halimleHuhuuu kimse var miigultencim hayirlisiyla gidip gelirsin insallah ve umarim guzel bir gun gecirirsiniz. Dimaam cidden cok oldu ya bir an once gidelim artikk
Canımm heyecanına şahıt olmak ıcın gırdımm merak ettım senıı ohhh yarın goruceksın askerını sağ sağlım git gel kuzumm..darısı basımıza dimaam ile 29 mart çabukk gell :81::132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?