349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

neden gecikmeler oluyor ki canım..haklısın evlendikten sonra daha bi sıkıntı of yani :2:
çok heyecanlıyım canım ne giysem diye karar değiştiriyorum her gün size de az kaldı kuzum bayıldım kafiyene

ole cok agri yokki tatli cikolatada oluyor sizi.ilac vermedi canim.dolgun gayet iyi dedi ama o sizi canimi sikiyor nese bir sure daha gitsin bakalim bu arada 20 lik dislerim gomulumus agri yaparsa ilerde cerraha gitmelisin dikisli alinacak dedi.
ben o 20liklerden çok korkuyorum ya

oh yarın askerini görceksin yani iyi geceler kuzucumm

günaydın kuzucuklarım .. her gün az kaldı bugün de diyerek uyanıyorum akşam olunca da sanki hiç zaman geçmemiş gibi hissediyorum

askerinin yanına gidecek yarenlerim iyi değerlendirin o anları ..geri kalan günler için size güç verecektir :85:

dün askerimle konuştum..asker depresyona mı girmiş ne olmuşsa başka bir askeri vurmuş bunu duyunca o kadar moralim bozuldu ki, Allah benim askerimi de diğer herkesin askerini de korusun..sağsalim yanımıza gelmelerini nasip etsin :26:

bugün burada hava da çok kötü..iyice içim daraldı..

off ya ağlamak istemiyorum artık

ben ne giysem kısmına gelmedim henüz. yani daha çok var. hadi son saatlerin.

depresyona giriyorlar. benim eşimin olduğu yerde de olmuştu öyle bir olay. Allah hepsini korusun. havalardan, bahar depresyonuna girdik galiba topluca. iyice de özledik artık.
ben de bu aralar her telefon konuşmasından sonra ağladım durdum. üstüne üstlük üşütmüşüm bir de ya da yediğim bir şey dokunmuş da olabilir bilmiyorum iyi değilim.

Merhabalarr kizlar nerelerdesinizz neler yapiyorsunuz ? Zeynep askerinin yanina mi gitti yok ortalarda gultende bu gece cikiyor galiba yola? Dimaam nazlim sizler nasilsiniz?

Merhabalarr kizlar nerelerdesinizz neler yapiyorsunuz ? Zeynep askerinin yanina mi gitti yok ortalarda gultende bu gece cikiyor galiba yola? Dimaam nazlim sizler nasilsiniz?

dün gece yatmadan önce aklıma geldin. iyi oldu seni gördüğüm. doğru düzgün giremedim kaç zamandır merak ettim hepinizi. ben doktordan geldim canım. kafamda hesaplamalar yapıp duruyorum. bin tilki geziyor. :44: üstüne üstlük bir de üşütmüşüm herhalde mide bulantısı, soğuk soğuk terleme, baş dönmesi derken leyla gibiyim desem yeridir.

sen nerdesin neler yapıyorsun? kızlar bu haftasonu sevdiceklerine kavuşacaklar. pek uğramadılar o yüzden.

aman canim dikkat et hasta olma doktor ne dedi neden bin tilki geziyor canim hayirdir? Bizde kavussaydik ne guzel olacakti canim ya daha iki hafta var ama birbirimizi gormedikce aramiz da geriliyor tam 3ay oldu gorusmeyeli ben hayatimin donum noktasindayim istiyorum ki onunda fikri olsun ama askeri kosullardan dolayi olmuyor olmayinca ben geriliyorum falan filan bi gecmedi su mart ya havada kasvetli ruhum daraldi

günaydın canımm aynen seninle aynı moddayım akşam evde köşeme çekilince zaman geçmiyor diye ağlamaya başlıyorum :2:
Allah korusun hepsini canım burunları bile kanamadan gelsinler yanımıza..

ben ne giysem kısmına gelmedim henüz. yani daha çok var. hadi son saatlerin.
Günaydın kuzucum geçmiş olsun ıhlamur filan iç canım iyi gelir..çook heyecanlıyım çok hava da bi yağıyor bi güneş açıyor hala karar veremedim ne giyeceğime
Günaydın kuzummBugün bende hazırlık günü sarmalarımı sardım birazdan böreğimi yapıcam akşama da tatlım ve gece yola çıkıyoruumm inşallah sen nasılsın canım

polikistikle uğraşıyorum canım ne olsun. :44:görüşmeyeli epey olmuş sizin. 3 ay gerçekten fazla. bizim 50 gün oldu yanına gittiğimde iki ay olmuş olacak. zor geçiyor valla. geriliyor insan. sakin olalım diyoruz ama olmuyor. sen neden hayatının dönüm noktasındasın ki? nisanda daha iyi oluruz inşallah. havalar iyice güzelleşmiş olacak.

ne kadar heyecanlı oluyor o hazırlıklar.. ah darısı başımıza. salıya kadar havalar soğuyacakmış diyorlardı ama bilmiyorum tabi yine de. bu mevsimlerde de insan ne giyeceğini şaşırıyor. :26:

darısı başınıza kuzum sen gidince 45 düşmüş olcaz sanırım ah gelsin o gün sen git şafağımızda azalsıın
şansımıza yarın bodrum da yağmur ve fırtına bekleniyormuş :2:

darısı başınıza kuzum sen gidince 45 düşmüş olcaz sanırım ah gelsin o gün sen git şafağımızda azalsıın
şansımıza yarın bodrum da yağmur ve fırtına bekleniyormuş :2:

amin amin.. ben geldiğimde o gece 45 kalacak. şu arada geçen, beklediğim vakitten bile daha az. bi bu kadar daha bekleyince gelecekler. geriye bakınca çabuk geçmiş gibi geliyor. ileriye bakınca geçmeyecekmiş gibi geliyor. senin gitmene iki hafta vardı, senin günün geldi. benimki de gelir inşallah.
kötü olmuş hava. :26: dışarıda durmazsınız artık hiç. yapacak bir şey yok. en azından o kötü iç bunaltıcı havada sevdiğin yanında olacak.

haklısın canım şimdi dönüp Aralığa bakıyorum Mart gelmiş diyorum ama akşam oluyor zaman geçmiyor diye söyleniyorum zaman ne tuhaf bi kavram..
senin için daha da zor evlisiniz sonuçta akşamları hiç geçmez..
gelcek inşallah senin gününde canım sonra da onlar gelcek..

Huhuuu kimse var mii gultencim hayirlisiyla gidip gelirsin insallah ve umarim guzel bir gun gecirirsiniz. Dimaam cidden cok oldu ya bir an once gidelim artikk

Canım nasılsın sende bu aralar pek gorunmuyorsun bende yenı eve geldım dun sabahdan sonra akşam arkadasıma gıttım kaldım.
dune gore daha ıyıyım.havada kotu kar yagdı resmen eve gelırken...

Canımm heyecanına şahıt olmak ıcın gırdımm merak ettım senıı ohhh yarın goruceksın askerını sağ sağlım git gel kuzumm..darısı basımıza dimaam ile 29 mart çabukk gell :81::132:

Son düzenleme:

Dimaam canım polikistin ilaç tedavısı yokmudur.bende cok sancı cekıyorum ılaç ıcıyorum.bazen korkuyorum kist var dıye.3 ayrı hastanede bakındım ama yoktu.ılaç ıcmemım sakıncası olmazmıs hasta oldugumda.ama ne bılım oda kesıyor ıste ama mecburum normal hayatımı etkılıyo ıs yerınden kaç kez eve getırdıler bundan dolayı içiyorum..

Huhuuu kimse var mii gultencim hayirlisiyla gidip gelirsin insallah ve umarim guzel bir gun gecirirsiniz. Dimaam cidden cok oldu ya bir an once gidelim artikk
saol kuzum saol yerimde duramıyorum evdekiler dalga geçiyor sürekli bu halimle

Canımm heyecanına şahıt olmak ıcın gırdımm merak ettım senıı ohhh yarın goruceksın askerını sağ sağlım git gel kuzumm..darısı basımıza dimaam ile 29 mart çabukk gell :81::132:

ay kuzumm kalbim yerinden çıkcak sanki ilk kez buluşcaz darısı herkesin başına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…