demek trabzona geldiniz ohh suan trabzon mackali arkasimin evindeyimm.dis olayida olmadi canim bosuna gittim vala.yeni gün yeni ikon........Trabzon'dayız. Çok severim Trabzon'u. :118::118::119::119:
yeni gün yeni ikon........Trabzon'dayız. Çok severim Trabzon'u. :118::118::119::119:
demek trabzona geldiniz ohh suan trabzon mackali arkasimin evindeyimm.dis olayida olmadi canim bosuna gittim vala.
safak ikonummmBolu
canım napıyosun doktora gitcem demişsin bir sıkıntı yok dimi?
canım napıyosun doktora gitcem demişsin bir sıkıntı yok dimi?
safak ikonummmBolu
yapmadiki birsey bosuna gittim neymis sizi olurmus ole canim...
yarın sabah gideceğim. kadın doğuma gideceğim canım. bakalım gittikten sonra öğreneceğim sıkıntı var mı yok mu :18::18:
sen neden ağlıyorsun kuzu? ne güzel işte bolu'ya geldin. oynaman lazım.
Darısı başımıza inşallah
Benim de Mehtap 1
yarın sabah gideceğim. kadın doğuma gideceğim canım. bakalım gittikten sonra öğreneceğim sıkıntı var mı yok mu :18::18:
sen neden ağlıyorsun kuzu? ne güzel işte bolu'ya geldin. oynaman lazım.
aglamiyorum ki o ikonum canim
inşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ferah tut içini hiç sevmem ben de kadın doğuma gitmeyi
diş de birşeye benzemez ilaç verdi mi
ole cok agri yokki tatli cikolatada oluyor sizi.ilac vermedi canim.dolgun gayet iyi dedi ama o sizi canimi sikiyor nese bir sure daha gitsin bakalim bu arada 20 lik dislerim gomulumus agri yaparsa ilerde cerraha gitmelisin dikisli alinacak dedi.
suan agri sizi yok canim kalsin 20likler dikis falan korkarim benbenim de dolgularım çikolata yiyince çok sızlıyordu. içten çürüyorlar ilginç bir şekilde. ağrısı da başka bir şeye benzemiyor. belki dolgun içten çürümüştür. benimki öyle olmuştu.
benim 4 yirmilik dişim de alındı. alttakiler çok zor alınıyor. ama hem çeneyi sıkıştırıyor hem de diğerlerini çürütüyor. dikişli alındı benimki de. iki gün acıyor sonra geçiyor.
suan agri sizi yok canim kalsin 20likler dikis falan korkarim benbenimde ustteki 1 rini cektirdim kaldi 3 tane.dolgum icten curumesi oldugunu sanmiyorum doldurmadan oncede curuk yoktu yemek yerken kucukken kirildi kenari curume yapmasin diye bende bir akil aralik da gittim dolgu yaptirim dedim.flim cekilde icinde curuk yok kanal tedavisine gerek yok dedi.sadece dolgu yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?