349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yeni gün yeni ikon........ Trabzon'dayız. Çok severim Trabzon'u. :118::118::119::119:

inşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ferah tut içini hiç sevmem ben de kadın doğuma gitmeyi

inşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ferah tut içini hiç sevmem ben de kadın doğuma gitmeyi

10-15 günlük gecikmeler oluyor. o da sinir, stres, şişkinlik yapıyor. bakalım ne çözüm önerecek... ben de hiç sevmiyorum. hele evlendikten sonra hiç hiç sevmedim. :120::120::120:

haydi son 1 mehtabına. ne mutlu sizin adınıza. darısı da başımıza. pek bi kafiyeli oldu.

diş de birşeye benzemez ilaç verdi mi

ole cok agri yokki tatli cikolatada oluyor sizi.ilac vermedi canim.dolgun gayet iyi dedi ama o sizi canimi sikiyor nese bir sure daha gitsin bakalim bu arada 20 lik dislerim gomulumus agri yaparsa ilerde cerraha gitmelisin dikisli alinacak dedi.

ole cok agri yokki tatli cikolatada oluyor sizi.ilac vermedi canim.dolgun gayet iyi dedi ama o sizi canimi sikiyor nese bir sure daha gitsin bakalim bu arada 20 lik dislerim gomulumus agri yaparsa ilerde cerraha gitmelisin dikisli alinacak dedi.

benim de dolgularım çikolata yiyince çok sızlıyordu. içten çürüyorlar ilginç bir şekilde. ağrısı da başka bir şeye benzemiyor. belki dolgun içten çürümüştür. benimki öyle olmuştu.
benim 4 yirmilik dişim de alındı. alttakiler çok zor alınıyor. ama hem çeneyi sıkıştırıyor hem de diğerlerini çürütüyor. dikişli alındı benimki de. iki gün acıyor sonra geçiyor.

suan agri sizi yok canim kalsin 20likler dikis falan korkarim ben benimde ustteki 1 rini cektirdim kaldi 3 tane.dolgum icten curumesi oldugunu sanmiyorum doldurmadan oncede curuk yoktu yemek yerken kucukken kirildi kenari curume yapmasin diye bende bir akil aralik da gittim dolgu yaptirim dedim.flim cekilde icinde curuk yok kanal tedavisine gerek yok dedi.sadece dolgu yapti.

iyi o zaman canım sorun yokmuş ne güzel. çok rahatsız olursan ileride yine gidersin...

aksam krize girdim tam doktorun yanindaym bizimki ariyor neyse ciktim aradim hemen.sinirimi ondan cikardim diyor ohh bagir bakalim sanki ben birsey yaptim.bu aralar hersey ters gidiyor dedim gunduzde birkac isim olmadi canim sikiliyor iyice dedim gunduzleri de arim dedi bakalim aricak son 14 gun kala tabi ...normalde pazar gundu carsi izni fakat mevruz dan dolayi kapadilar pazar gunki carsilari.arkadasi izin kullanmadigi icin 9 gun erken terhis olucak.subaya rica etmis ahmette gelsin diye onuda cikariyorlar yarin.

nese kizlar arkadasim kiziyor yarin ise gitcek ne tik tik yaziyorsun diyee.iyi geceler kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…