haklısın canım şimdi dönüp Aralığa bakıyorum Mart gelmiş diyorum ama akşam oluyor zaman geçmiyor diye söyleniyorum zaman ne tuhaf bi kavram..
senin için daha da zor evlisiniz sonuçta akşamları hiç geçmez..
gelcek inşallah senin gününde canım sonra da onlar gelcek..
Huhuuu kimse var miigultencim hayirlisiyla gidip gelirsin insallah ve umarim guzel bir gun gecirirsiniz. Dimaam cidden cok oldu ya bir an once gidelim artikk
Dimaam canım polikistin ilaç tedavısı yokmudur.bende cok sancı cekıyorum ılaç ıcıyorum.bazen korkuyorum kist var dıye.3 ayrı hastanede bakındım ama yoktu.ılaç ıcmemım sakıncası olmazmıs hasta oldugumda.ama ne bılım oda kesıyor ıste ama mecburum normal hayatımı etkılıyo ıs yerınden kaç kez eve getırdıler bundan dolayı içiyorum..
bende ıyıyım canım napalım devam ..ehh kuzummm idare ediyoruz iste sem nasilsin hava o kadar kotumu istanbulda ya burasi o kadar kotu degil
Ohh kuzumm yaa ne guzel sabaha yanindasin valla masallahhhdimaam ya bana hic gidecekmisim gjbi gelmiyor birde daha cok var yaa :-/ nazlim ankara iyi ya yagmur var sadece o kadar sen nasilsin keyifler nasil?
Ohh kuzumm yaa ne guzel sabaha yanindasin valla masallahhhdimaam ya bana hic gidecekmisim gjbi gelmiyor birde daha cok var yaa :-/ nazlim ankara iyi ya yagmur var sadece o kadar sen nasilsin keyifler nasil?
iyi geceler kızlar nasılsınız? ben bikaç gündür bir garibim iştahım pek yoktur zaten şimdi hepten gitti sürekli düşünmekten heraldebir de çok dalgınım unutuyorum sürekli napcağımı :26:
iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın? bahardan, çok özlemekten, özlemekten yorgun düşmekten hepsi... sağlığına dikkat ettikten sonra az yemenin sakıncası yoktur herhalde. çoğu zaman yemiyorum çünkü ben de. öyle çok özledim kii... o gelmeden önce yapacağım şeyleri tekrar tekrar düşünüp hesap yapıyorum. sanki o zaman geleceği gün yaklaşmış gibi oluyor ama yoruldum...
kötü.. hatta baya kötükendimi çok yanlız hissediyorum kıbrısa ışınlanmak istiyorum mesela şuan mümkün mü Allah hepimizin yardımcısı olsun ve zaman su gibi akıp geçsin..
keşke mümkün olsa... hepimiz ışınlansak. başka şeylere odaklanmamız lazım galiba. sadece onları düşününce zaman donuyor geçmiyor gibi oluyor.sen hiç gidemedin yanına değil mi?
an itibariyle herşey hazırr canıımhala buralardasın canım... hazırlıklar tamam mı?
amin amin kuzumm darısı size inşallahhcanım hayırlısıyla gidip, hayırlısıyla gel inşallah ayyy çok mu heyecanlandım ne
aklın askerinde olduğu için unutman çok normal canım benim dikkat et kendineeiyi geceler kızlar nasılsınız? ben bikaç gündür bir garibim iştahım pek yoktur zaten şimdi hepten gitti sürekli düşünmekten heraldebir de çok dalgınım unutuyorum sürekli napcağımı :26:
evet haklısın ama kafadan atamıyosun ki bugün bir arkadaşımı ziyarete gittim kız bişeyler anlatıyo sonra farkettim ki zihnim askerimle meşgulbir de çok zorlandığını biliyorum hassas bi insan olduğum için detaylı anlatmıyo bugün ağzından kaçırdı burası cehennem dedi sonra lafı nasıl çevirceğini şaşırdı yok öyle değil aslında rahat askerlik sonuçta hani özlem var sadece diye lafı geveledi garibim hayır gidemedim malesef o gelicek hayırlısıyla
söylemiyorlar genelde. biz gitseydik en ince ayrıntısına kadar her şeyi anlatırdık herhalde. gerçi eşim bana "askerliğin bir zorluğu yok özlem insanı yoruyor" dedi ama elbette sıkıntısı vardır. bilemiyorum. bitsin bir an önce de gelsinler.nlar erkek daha iyi atlatıyorlar. 2 ayımız kaldı. yarısından çoğu bitti. hele o ilk 3 haftayı atlattık ya bütün haftalar geçer gider diyorum şimdi. çok zordu ilk başlar.
gitmemek daha iyi oluyor bazen. gidince çok ağladığım için gidebilecekken ben de gitmedim ocaktan beri. o zaman daha hızlı geçiyor.
sanada hayırlı yolculuklar canım Allah'a emanet ol
bana müsade kızlar azcık uzanıp dinleneyiim öpüyorum hepinizii
teşekkür ederim canım benim
evet erkekler ve kadınlar farklıyız bu anlamda. Olmaz mı mutlaka ki vardır ama özlem tüm sıkıntıların önüne geçiyor en zoru onlar içinkesinlikle ilk zamanlar kabus gibiydi bugün ben de bunu düşündüm yaa ''özlem'' dedim ne günleri geçirdin 12 aralığa döndüm de bir an o zaman anladım ki zaman geçmiş gerçekten inşallah şimdi daha da hızlı geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?